Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אבקש המלצה לסאבים מתאימים אשר יעבוד עם מגבר JBL GTO1004 כמובן ברצוני לנצל את מקסימום היכולת של המגבר הזה

תאורית המגבר בגישור ב4 אום מוציא 300RMS.

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מחזק את ההמלצה על הרץ, אבל לא אמרת מה התקציב שלך ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
hertz es300 יעבוד מצויין עם המגבר הנ"ל

אני במגבר הזה לא הייתי שם באס כזה יקר ובמיוחד שהוא 4 אום אז המגבר ינצל אותו פחות

אני ממליץ לך לקח אך ורק סאב שעובד על 2 אום כי אז תוכל להוציא יותר כוח ובהרבה לדעתי למגבר כזה לא צריך סאב יקר יש סאב שיעשה לך עבודה מאוד טובה ואני מאוד אוהב אותו ואתה תהנה ממנו יותר מההמלצה שמעליי כי הסאב ES300 הוא עובד על 4 אום אז יש התנגדות יותר גבוהה ונצילות יותר נמוכה קח את הCVR12 Kicker הוא יעשה לך את העבודה הכי טובה במגבר שלך

יש לי גם מגבר כמו שלך ואתה טועה הוא לא 300 RMS ל4 אום הוא 225 RMS ל4 אום בגישור ובגישור של 2 אום הוא 284 RMS

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

ההרץ לא נציל?!

92DB זה נציל הרבה יותר מה- 86DB של הקיקר.

מה גם שאין שום השוואה בינייהם- הסאבים ברמות שונות, ה- CVR הוא מכונת רעש, ההרץ הרבה יותר מדוייק ונעים לאוזן.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
ההרץ לא נציל?!

92DB זה נציל הרבה יותר מה- 86DB של הקיקר.

מה גם שאין שום השוואה בינייהם- הסאבים ברמות שונות, ה- CVR הוא מכונת רעש, ההרץ הרבה יותר מדוייק ונעים לאוזן.

במגבר שיש לו זה לא מנצל אם היה לו מונו בלוק זה היה אחרת המגבר שלו עובד בגישור של 4 אום 225 RMS ובגישור של 2 אום הוא עובד ב284 אז כן זה לא ינצל תנסה להמליץ לו על סאב שעובד ב2 אום זה יהיה לו יותר שימושי

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

• תוכן חדש...