Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VolksWagen POLO Young

Amit2702
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום עשיתי סיבוב על מנת לקנות את המכונית הראשונה שלי.

הייתי בכמה סוכנויות וגם אצל כמה אנשים פרטיים.

האוטו שהכי משך את תשומת ליבי היה ה POLO young.

התפעלתי שהוא נוסע יפה, מרגיש טוב, ומרווח מאוד (בחור גבוה..)

קיצר, לאחר חרישת האינטרנט חלק מן האנשים רושמים שעלות הטיפולים יהיו בלתי סבילים וחלק רושמים שזה אוטו מצויין ועלות טיפולים יקרה במעט.

ע"פ נסיונכם, האוטו באמת בעייתי בקטע הזה? יש לכם אופציות נחמדות אחרות שכדאי לקנות במקום?

אני מבולבל מאוד ואשמח לכל עצה..

תודה רבה,

עמית

פורסם

עמית שלום,

הפולו Young זו מכונית טובה - לא תטעה אם תבחר בה. זו מכונית בטיחותית, איכותית ומרווחת (בחלק הקדמי).

יחד עם זאת, ישנם דגמים עם תמורה טובה לא פחות. מחירה של הפולו כ-80,000 שקלים, מחיר הנחשב גבוה - במיוחד לאור העובדה שמדובר במרכב עם 3 דלתות בלבד, לעומת 5 דלתות בשאר הרכבים. הסיבה העיקרית היא שמדובר בפולקסווגן. המשמעות - סיאט איביזה עם מרכב 5 דלתות, מנוע וגיר זהים (1.4 ליטר 75 כ"ס, תיבה ידנית 5 הילוכים) וציון ריסוק של 5 כוכבים - תעלה סביב 70,000 שקלים (כנ"ל סקודה פאביה, על אף שהיא זכאית לציון של 4 כוכבי ריסוק, גם עם 6 כריות אוויר).

כמו כן, רכבי צ'מפיון מוטורס מגיעים עם שנתיים אחריות בלבד, וכבר נשמעו לא פעם - הן בפורום והן בפרסומים באתרים שונים העוסקים בתחום הרכב - על איכות שירות לא גבוהה, וחבל.

כאמור, לא תטעה אם תבחר בפולו. מאידך, מומלץ להסתכל על דגמים נוספים (סופר מיני: פורד פיאסטה ידנית, למשל).

פורסם

מה זה עלויות סבירות בעיניך?

תשלם יותר על חלפים וטיפולים. כמה? בערך פי 2. אני יכול לחיות עם הוצאת עוד כמה מאות שקלים בשנה..

+1 לפיאסטה החדשה. האיכות חומרים ברמה גבוהה לכן אני מניח שתאהב אותה.

פורסם

תודה רבה לשניכם על התשובות המנוסחות והמנומקות.

בקשר לאיביזה, לדעתך לא עדיף אוטו גרמני? (למרות שסיאט היא חלק מקבוצת פולסוואגן).

עלות הטיפולים של האיביזה שפויה יותר מן העלויות של הPOLO?

שוב, תודה רבה.

פורסם

אותן עלויות טיפולים.

אגב הפולו והאיביזה מיוצרות באותו המפעל בספרד. מה שכן, איכות החומרים בפולו עדיפה משמעותית אך מעבר לכך מדובר על אותו הרכב(מנוע,גיר, שלדה) ומכאן גם עלויות הטיפול הזהות.

פורסם

מבין השלישיה פולו, איביזה ופאביה - לטעמי הפאביה נותנת את התמורה הכי טובה.

מבחינת איכות אין הבדל משמעותי בינה לפולו, ומבחינת מחיר זולה משמעותית ומבחינת שמירת ערך וסחירות היא עדיפה על האיביזה.

פורסם
עמית שלום,

הפולו Young זו מכונית טובה - לא תטעה אם תבחר בה. זו מכונית בטיחותית, איכותית ומרווחת (בחלק הקדמי).

יחד עם זאת, ישנם דגמים עם תמורה טובה לא פחות. מחירה של הפולו כ-80,000 שקלים, מחיר הנחשב גבוה - במיוחד לאור העובדה שמדובר במרכב עם 3 דלתות בלבד, לעומת 5 דלתות בשאר הרכבים. הסיבה העיקרית היא שמדובר בפולקסווגן. המשמעות - סיאט איביזה עם מרכב 5 דלתות, מנוע וגיר זהים (1.4 ליטר 75 כ"ס, תיבה ידנית 5 הילוכים) וציון ריסוק של 5 כוכבים - תעלה סביב 70,000 שקלים (כנ"ל סקודה פאביה, על אף שהיא זכאית לציון של 4 כוכבי ריסוק, גם עם 6 כריות אוויר).

כמו כן, רכבי צ'מפיון מוטורס מגיעים עם שנתיים אחריות בלבד, וכבר נשמעו לא פעם - הן בפורום והן בפרסומים באתרים שונים העוסקים בתחום הרכב - על איכות שירות לא גבוהה, וחבל.

כאמור, לא תטעה אם תבחר בפולו. מאידך, מומלץ להסתכל על דגמים נוספים (סופר מיני: פורד פיאסטה ידנית, למשל).

85 כ"ס

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• תוכן חדש...