Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

בעבר הייתה לי בפיאט פונטו 1997 נורת לד בתאורה הפנימית ברכב והייתי רוצה גם ברכבי כעת (שברולט ספארק 2012) להרכיב נורה דומה.

פירקתי את הנורה וזה מה שמוטבע עליה:

osram 12v 10w k5618 n1n

לאחר חיפוש ברשת נמצאה הנורה המקורית (ככל הנראה):

https://www.interlight.biz/light-bulb/OSRAM-SYLVANIA-K5618

אך לא הצלחתי למצוא נורת לד תואמת.

האם מישהו יודע אם קיימת בכלל נורת לד שכזו?

אציין רק שהנורה שהייתה לי בזמנו בפיאט הייתה דומה בצורתה אך קטנה במידותיה מהנורה הנ"ל.

אודה לעוזרים.

פורסם
שלום רב.

בעבר הייתה לי בפיאט פונטו 1997 נורת לד בתאורה הפנימית ברכב והייתי רוצה גם ברכבי כעת (שברולט ספארק 2012) להרכיב נורה דומה.

פירקתי את הנורה וזה מה שמוטבע עליה:

osram 12v 10w k5618 n1n

לאחר חיפוש ברשת נמצאה הנורה המקורית (ככל הנראה):

אך לא הצלחתי למצוא נורת לד תואמת.

האם מישהו יודע אם קיימת בכלל נורת לד שכזו?

אציין רק שהנורה שהייתה לי בזמנו בפיאט הייתה דומה בצורתה אך קטנה במידותיה מהנורה הנ"ל.

אודה לעוזרים.

תריץ בדיקה באייבי..

אני מצאתי כמה כאלה באיייבי אבל בגלל שאין לי עדיין 25 הודעות המערכת לא נותנת לי לשלוח קישורים או הודעות פרטיות..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

זאת נורת בננה ובארץ אפשר למצוא כזו עם לדים המנורה

מגיעה עם פלטה של 12 לדים אם אני לא טועה תבדוק בחנויות לאביזרי

רכב אמור להיות להם. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
לפי הקישור שהוא נתן מדובר על 41 מ"מ!!

שים לב למידה, רצוי גם לפרק את הנוכחי ולמדוד 4 ס"מ או 4.5 ס"מ אורך.

לפי הדגם שמצוין בקישור שהבאתי זה אכן המידה הרצויה.

לא הזמנתי את הנורה של ה 45 מ"מ אלה מצאתי אחרת של 42 מ"מ, הכוללת 16 נורות לד בתוכה (עלות של כמה שקלים בודדים), האם זה באמת ישנה משהו המ"מ הבודד הזה?

לפי הקישור שהוא נתן מדובר על 41 מ"מ!!

שים לב למידה, רצוי גם לפרק את הנוכחי ולמדוד 4 ס"מ או 4.5 ס"מ אורך.

תודה אך אני מעדיף לא לקנות בארץ דברים כאלה. על נורה שתעלה לי 4-5 שקלים בחו"ל יקחו לי בארץ מינימום 30 שקלים, לא מוצא סיבה הגיונית לשלם מחיר שכזה.

פורסם

אם יש לך מקום פנוי איפה שהמנורה יושבת, תקנה לוח לדים (פלטה קטנה עם לדים) שמתחברת עם קונקטור קפיץ לתאורה.

אצלי שמתי 2 לוחות קטנים בקיה ריו (2004) והתאורה מדהימה!

8) תמונה (שלי יותר קטן)-

http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_701/13423752817zeZJj.jpg

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

תודה על העצה. בהחלט נראה נחמד.

אחכה לקבל את הנורות שהזמנתי שגם הם של פלטות נורות לד אם כי בלי קונקטור כמו שאתה הצגת, אם האור לא יספק אשקול לשים פלטה שכזו.

פורסם

אני ממליץ לא להתעסק עם הלדים שמצויידים בחיבורים אוניברסליים כמו הקפיץ שהמליצו לך, יש הרבה מקום לניתוקים, קשה עד בלתי אפשרי לכוון את האור לכיוון שאתה רוצה, ועוד יותר קשה זה לקבע את זה כך שזה לא יזוז אחרי 2 סיבובים.

• תוכן חדש...