Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, צולמתי על 136 ואחרי הפחתה זה 131, עכשיו בתמונה שלא רואים האוטו צולם כשהוא נכנס לצומת כשהצהוב דולק, האם זה ישפיע במשפט?

הייתי בידיוק לאחר עקיפה ואז הרמזור הבהב ולא היה לי הזדמנות לעצור.

אני נהג צעיר בן 23 ללא עבירות תנועה, 7 שנים רישיון נהיגה.

הדוח הוא על שם אמא שלי, כאשר אני יעביר אותו אלי ויראו שאני נהג צעיר האם יזמנו אותי לקצין בישביל שלילה מנהלתית?

מישהו יכול להגיד לי כמה בערך יעלה עורך דין?

ועוד טוויסט:אני שלול בבית דין צבאי ואני צריך להפקיד שם לחודש את הרשיון הצבאי והאזרחי, בזמנו הפקדתי הכול וקיבלתי חזרה את הרישיונות אך לא רשמו שהפקדתי, הלכתי לתחנת משטרה בדקתי במסוף והרישיון בתוקף והכול בסדר,

אבל כאשר הלכתי למשרד התחבורה כדאי להוציא עוד רישיון נהיגה (כי שלי נגנב מהאוטו) אמרו לי שהם לא יכולים להוציא לי רישיון ולא לחדש כי כתוב במחשב שלהם שאני אמור לפנות למשרד רישוי צבאי, עכשיו השאלה זה אם הקצין יביא לי זימון ויביא לי שלילה מנהלתית ל30 יום הוא יבקש את הרישיו נהיגה, ואין לי את הפלסטיק מה יכול לקרות במצב כזה?

b21N1R1W0hUNfaHE2B6FSY3T.jpg

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. אין שלילה מנהלתית בעבירות מצלמה.

2. להערכתי עניין האור ברמזור לא יבוא לידי ביטוי במשפט. אתה מואשם בנהיגה במהירות מעל המותר ותו לא.

3. תסדיר את העניין שלך עם בית הדין הצבאי, ובהקדם. גם בלי קשר לתיק הנוכחי.

4. אם במשפט יגלו שאתה בשלילה (כביכול) אתה עלול להסתבך.

5. למה להסב את הדו"ח בכלל בהתחשב במצב הבעייתי עם ביה"ד הצבאי? :roll:

6. הטיעון של "באמצע עקיפה" לא מועיל לך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כדי לעשות לך מעט סדר בראש

צולמת בעקבות מהירות ולא בעקבות האור ברמזור. גם אם הצבע שלו כחול זוהר אסור לך לעבור את המהירות המותרת!

אותי צילמו על 119 בצומת מחנה שמונים, לא ידעתי שיש שם מצלמת מהירות בכלל! אבל העברתי את הדוח על שמי ולקחתי אחריות על המעשים שלי.

ההתנהגות שלך בכל ה"קומבינה" הגדולה הזו מותירה אותי להגיד לך "תשא בתוצאות" אחרת אתה תמשיך לנהוג במהירות ולעשות שטויות.

באיזה מהירות היית לפני העקיפה שחשבתש אתה צריך להאיץ ל135 כדי לעקוף1?!!?

גם כשבן אדם מחליט ליסוע במהירות, והוא אוהב את זה, תעשה את זה בשכל!

פורסם

בעקבות אנשים כמו פותח שרשור זה, הגעתי למסקנה אחת ויחידה.

צריך להגביל בחוק את מהירותם של כל כלי הרכב על הכביש למהירות עד 120 קמ"ש לכל היותר. ממש כמו הנהוג במכוניות חברה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אין שום הגבלה במכוניות חברה. (מכוניות נוסעים לא מדבר על רכב כבד)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אין שום הגבלה במכוניות חברה. (מכוניות נוסעים לא מדבר על רכב כבד)

תתפלא,

אני כבר מכיר כמה חברות מאוד גדולות בשוק שמגבילות את מהירות הנסיעה ל110 וגם החברה שאני עובד בה, הרכבים החדשים מוגבלים אף הם. אלו לא רכבים כבדים אלא רכבים קטנים.

פורסם

אתה בטוח שאתה מבין את משמעות המילה "הגבלה"?

למען הסר ספק, אסביר כי במידה ומותקנת הגבלת מהירות ברכבך לא תוכל לעבור את המהירות הזו.

יש לי הרגשה שאתה מתכוון למערכת שמתריעה (צפצוף ו/או נורית) ברגע שעוברים מהירות מסוימת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יש שני סוגים של אנשים

1. העוברים על המהירות ולא נתפסים

2. העוברים על המהירות ונתפסים

אז אנא ממכם.

לגבי פותח שירשור מה העונש המקובל?

ותתייעץ עם אמא...

פורסם
...אני נהג צעיר בן 23 ללא עבירות תנועה, 7 שנים רישיון נהיגה.

ועוד טוויסט:אני שלול בבית דין צבאי ...

משום מה, אין הגיון לוגי בדבריך.

136 עקיפה, ברמזור צהוב, בתוך צומת.

יפה לך!

ולמתחסד שמעלי יש הבדל בין לנסוע מהר ללנסוע מהר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתה בטוח שאתה מבין את משמעות המילה "הגבלה"?

למען הסר ספק, אסביר כי במידה ומותקנת הגבלת מהירות ברכבך לא תוכל לעבור את המהירות הזו.

יש לי הרגשה שאתה מתכוון למערכת שמתריעה (צפצוף ו/או נורית) ברגע שעוברים מהירות מסוימת.

לא מדובר במערכת שמתריעה, אלא מערכת שמגבילה פיזית את המהירות,

ברור שזה ממרמר את העובדים - אך זה מונע עבירה על החוק.8)

פורסם

הגבלה ל- 110 קמ"ש בדיוק?

האם ההגבלה היא לפי מהירות אמיתית (GPS) או לפי מד המהירות?

אם ההגבלה היא לפי מחוון מהירות, הרכב לא יכול להגיע למהירות החוקית המותרת.

אני מכיר מערכות אשר מדווחות על מהירות הנסיעה אך אינן מגבילות אותה באופן מעשי.

פורסם

הגבלת מהירות ברכבים אינו דבר חדש,

אם ברכבים כבדים כמו פורד F350 צבאית זה קיים (עד 100 בלוח מכוונים אגב) אפשר לעשות זאת בכל רכב מודרני.

אבל כמו שציינתי לעיל המילה "צבאית" כבר כוללת בתוכה את העובדה שהחיילים כבר גילו איך אפשר לעקוף את המערכת.

ביחידה שלי בזמנו ביקשתי מהנהג שיראה לי את ההגבלה, הוא לחץ ולקראת ה100 הרכב החל להוריד טורים עד שהגיע ל100 ושם כבר החל בשמירה על המהירות.

אין ספק שבירידות המהירויות עלו נניח ל120 וכשהייתה ישורת המצערת הייתה "מנותקת" עד שהמהירות ירדה ל100.

כשנדרשנו לעקוף סיבוב הסוויצ' לכביכול סטרטר הייתה מנתקת את ההגבלה והיה אפשר להאיץ.

פורסם
בעקבות אנשים כמו פותח שרשור זה, הגעתי למסקנה אחת ויחידה.

צריך להגביל בחוק את מהירותם של כל כלי הרכב על הכביש למהירות עד 120 קמ"ש לכל היותר. ממש כמו הנהוג במכוניות חברה.

למה בדיוק?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...