Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום השנה לטל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום השנה לטל

Friday, March 1, 2013

מעברות ואז חופית

שנתיים.

ביום שישי 1/3 מוזמנים בשעה 13:00 לבית העלמין בקיבוץ מעברות,

ולאחר מכן מוזמנים במשך כל שעות הצהריים, אחר הצהריים והערב לבית ההורים בחופית: רח' שלדג 47.

ביום שבת 2/3 מוזמנים לבית ההורים בחופית במשך כל היום (10:00 - 22:00).

כתוצאה מאילוץ טכני (צעדת עמק חפר שמתקיימת באותו היום), אנחנו נאלצים לשנות את השעה.

נפגשים במעברות ביום שישי ב 13:00 - אין שינוי בשאר הפרטים.

אנא יידעו אנשים נוספים שאתם יודעים שמתכוונים להגיע.

http://www.facebook.com/events/404191479667737/413629938723891/?notif_t=plan_mall_activity

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

חבל שיצא ככה, אבל זה קצת בעייתי שבדיוק בסופ"ש הזה חברים רבים בקהילה המוטורית, גם הדו"ג - יהיו באילת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שנתיים.

ביום שישי 1/3 מוזמנים בשעה 13:00 לבית העלמין בקיבוץ מעברות,

ולאחר מכן מוזמנים במשך כל שעות הצהריים, אחר הצהריים והערב לבית ההורים בחופית: רח' שלדג 47.

ביום שבת 2/3 מוזמנים לבית ההורים בחופית במשך כל היום (10:00 - 22:00).

פורסם

Vered Shavit

http://www.facebook.com/events/404191479667737/416503278436557/?notif_t=plan_mall_activity

נפגשים מחר ומחרתיים.

אני מזכירה:

יום שישי ב 13:00 במעברות, ולאחר מכן בחופית במהלך כל הסופ"ש. כל הפרטים רשומים כאן למעלה בתיאור של האירוע.

*כולם* מוזמנים.

יש כמה אנשים שמחפשים טרמפים, מי שמגיע מתל אביב ברכב ויש לו מקום, תכתבו כאן בבקשה.

יש רכיבה משותפת שיוצאת מגלילות ב 12:00. כל מי שמגיע על דו"ג מוזמן להצטרף. פרטים נוספים אצל מיצו - Daniel Petri.

אופנוענים יקרים, אני יודעת שאתם חושבים שאתם מקלים עלינו כשאתם מדוממים את המנוע לפני שאתם מתקרבים לבית של ההורים, אבל בבקשה תרגישו בנוח להגיע עם האופנועים כמה שיותר קרוב - אנחנו מתגעגעים לנהמות אופנועים בחוץ.

נתראה.

פורסם

תודה לכל מי שהגיעו היום.

מזכירה שמוזמנים גם מחר (שבת), מ 10:00 עד 22:00, לבית ההורים בחופית - רח' שלדג 47.

• תוכן חדש...