Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

ממזמן לא השתמענו, לפחות מאז הלאנצ'יה קאפה (אמיר ד"ש לאיטלקיה, עידן תתחדש על המרסדס, היא נראית מדהים!!!)

מי שזוכר, מכרתי את הלאנצ'יה בעקבות הזדמנות עבודה בחו"ל (ועכשיו גם מחייה, מה לעשות, השאפות עושות לי את זה, הברווזים פחות :lol:). לאחר חצי שנה של עבודה, טיולים ונסיעות במוניות החלטתי שדיי, חסר לי משהו... אז אמרתי אם לא עכשיו אז מתי?

תכירו את הכלה הבריטית שיודעת גם לנשוך, כשצריך גם 4X4.

Jaguar X-Type Sport 2003 2.5 V6 AWD

יבוא אישי מיפן, תוצרת אנגליה. ולא, לא נמכרו איברים מגופי עבור המכס, פשוט נכנסתי לאינטרנט, הזמנתי, שילמתי ונסעתי לקחת מהנמל בבאטומי גאורגיה (אגב, אחלה נוף ואחלה אוכל).

מה התכונות שלה?

4X4 קבוע, 60 לאחוריים, 40 לקדמיים.

205 כ"ס ממנוע 2.5 V6

תיבת הילוכים אוט' 5 הילוכים

מגרגרת בהאצה. אני אנסה לעלות בהמשך סרטון וידאו להמחשה עד כמה זה נשמע טוב לאוזן, פשוט תענוג.

2li7ac5.jpg

factc7.jpg

2dlud6o.jpg

35jf8k2.jpg

2n7ofb.jpg

2ezoj2w.jpg

2h5p6ae.jpg

w9d4qv.jpg

מה הרגשתי עד כה:

נוחות נסיעה בינונית, ביחוד על האספלט המשובח של ארמניה. אפשר לתרץ את המתלים הספורטיביים של בילנשטיין ו225/45/17 לפיזיותרפיסט?

אחיזה מעולה, ביבש, רטוב ובשלג, כאן בא לידי ביטוי היתרון של ההנעה הכפולה + הDSC.

האצה טובה, בסביבות ה7.5 שניות ל100 עם הרבה מומנט בסל"ד נמוך, לא משהו להתחרע איתו במיאוצי רמזורים, מה גם זה פחות מעניין אותי, מי נוסע מהר ביגואר?

צריכת דלק 1/9 משולב.

מה עשיתי עד כה:

שמן CASTROL 5W30 FULL SYNT MAGNATEC למנוע.

פילטרים: דלק (BOSCH), אוויר (MANN), מיזוג (DENSO), שמן (BOSCH)

דיפרנציאל קדמי ואחורי - Castrol 75W140 FULL SYNT

נוזל בלמים - CASTOL RESPONSE DOT 4

נוזל קירור - LIQUI MOLY 2001 PLUS ורוד, תואם G12+

מה נשאר לעשות:

סמל הגאווה של המותג למכסה מנוע. מחכה כבר חודש, עוד רגע מצטרף אליכם לשרשור התלונות של איביי:lol:

שמן לתיבת הילוכים 10 ליטר של VALVOLINE MAX LIFE. יקר החרא הזה.

זה על קצה המזלג, ועל התמונות אין מה לדבר... אולי רוני יועיל בטובו לבוא לקר, יותר חם פה ומבטיח שיש בחורות וברווזים לצלם ולא רק לצלם :twisted:

אם יש שאלות או הגה שמאלי לתרום, סתם התרגלתי, אשמח לשמוע.

לילה טוב מירבאן

דוד.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ארמניה... איך לעזעזל מגיעים לחיות שם :roll:

חוץ מזה ממתי ארמניות נראות טוב :shock: מהסיבוב שלי אצל השכנה אזרבייג'ן כנראה הייתי בתול אם הייתי צריך לגור שם :-D

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

חוץ מזה ממתי ארמניות נראות טוב :shock: מהסיבוב שלי אצל השכנה אזרבייג'ן כנראה הייתי בתול אם הייתי צריך לגור שם :-D

חשוב שוב

Kim-Kardashian-15.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תתחדש, נראית טוב.

פורשה ויגואר אף פעם לא הצליחו לגרום לי להתרגש מהן אבל העיקר שאתה מרוצה.

לאיטלקיה שלום והיא מוסרת ד"ש בחזרה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תודה על הברכות!

קאמרו: הדוגמה שניטצ׳ נתן ממחישה את המציאות של המין היפה פה, אוסיף ואומר שיש יפות ממנה פה ובשפע. בנוגע למה ארמניה, נולדתי פה, אני מרגיש בבית ועם עבודה נכונה אפשר גם לחיות מעולה.

אמיר: שמח לשמוע שאתה נהנה ממנה, מקווה לשמוע רק דברים טובים על יחסיכם:)

לבן גדול: אכן, עץ אמיתי, מזל שאין פה לג בעומר ;)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
שלום חברי פורום יקרים,

יבוא אישי מיפן, תוצרת אנגליה. ולא, לא נמכרו איברים מגופי עבור המכס, פשוט נכנסתי לאינטרנט, הזמנתי, שילמתי ונסעתי לקחת מהנמל בבאטומי גאורגיה (אגב, אחלה נוף ואחלה אוכל).

לילה טוב מירבאן

דוד.

למה לעשות כזה סיבוב ארוך?

אייל

פורסם

הרכב לא חדש, הוא יוצר באנגליה אך נקנה ע"י הבעלים הקודמים ביפן.

Night Driver כתב:

פורסם

פותח השרשור - תתחדש ותהנה!

מכל הקווקז, דווקא הגעת לחלק הפחות מוצלח... הארמניות, כשהן טובות - אתה פשוט לא יכול להוריד את העיניים. או חלקים אחרים...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...