Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בהמשך לחיפושנו אחר רכב סטודנטיאלי לביתי ,הוצע לנו גטס 2007 98000 קמ סביב 19000 שח מנוע 1400 סמ"ק.

האם הרכב חסכוני ומתאים לסטודנט?איך מחירי הביטוח,אחזקה?

תודה למשיבים,

דודי

פורסם

מחירי אחזקה במוסך - שפויים יחסית,ביטוח לא יקר אבל הרכב הזה ממש לא חסכוני בדלק.

עדיף למרות המחיר המפתה, לחפש פונטו עם גיר אוטומטי סטנדרטי (2005-6) וליהנות מרכב הרבה יותר חסכוני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין דבר כזה פונטו ספייס עם גיר אוטומטי סטנדרטי.

שתי הוורסיות האוטומטיות לפונטו ספייס הן רובוטית במנוע של 60 כ"ס ורציפה במנוע של 80 כ"ס.

אז ברור לי שהתכוונת לרציפה, אבל מאוד כדאי להדגיש את זה, כי ברישיון גם הרובוטית נקראת אוטומטית.

מעבר לכך לגביי הגטס - סביר להניח שמדובר ברמת הגימור הנמוכה ׁ(GLF), שחלשה בתחום הבטיחות, הק"מ מעט גבוה, ואני סבור שבתקציב מעט גבוה יותר תמצוא אקזמפלר עם פחות ק"מ וברמות הגימור הגבוהות יותר שמספקות רמת בטיחות סבירה למדי.

בנוגע לצריכת הדלק - לא מדויק מה שנאמר מעלי. מניסיון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אופציה הרבה יותר סבירה מהסניק.

ק"מ סביר בהחלט לאור העובדה שהרכב כ-6 שנים (אם לא יותר) על הכביש.

אם מדובר בגירסה הבסיסית GLF אזי יש לה רק כרית אוויר אחת - ואין ABS.

בדגם ה-GLi יש כבר ABS ו-2 כריות אוויר.

הפונטו ספייס שהוזכרה מעליי - הרבה יותר בטיחותית. א-ב-ל אין לדבר סוף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי, היא לא הרבה יותר בטיחותית.

שתיהן זכו ל4/5 כוכבים במבחני הריסוק. (כמובן שבתנאי שהגטס מאובזרת בצורה נורמלית ולא בצורה מחפירה כמו בGLF)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הצצה ביד 2 מוכיחה שאתה טועה אם מבקשים 21-22 סביר להניח שסוגרים ב-19.

אני יודע יש שם גם כאלה שמבקשים 30 - זה לא אומר שהם יקבלו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קניתי פעם גטס 2007 GLS . למרות שהרכב היה מאוד נקי מיכנית, (עבר בדיקה לפני קניה) הוא אכל דלק בטירוף 1:7 או 1:8 בממוצע.

לא הייתי ממליץ לאף אחד על רכב כזה, במיוחד אם אתה סטודנט ורוצה לחסוך, מצד שני, חלקים זולים, אבל עדיין.

בהצלחה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
הצצה ביד 2 מוכיחה שאתה טועה אם מבקשים 21-22 סביר להניח שסוגרים ב-19.

אני יודע יש שם גם כאלה שמבקשים 30 - זה לא אומר שהם יקבלו...

כנראה זה תלוי במצב הרכב.

להערכתי רכב שמור ימכר ביותר מ - 25K.

רכב "טחון" בהחלט יימכר במחירים שצוינו.

הדבר נכון במיוחד לגבי הגטס, שיש המון מהן, חלקן גמורות לחלוטין וחלקן במצב טוב.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
שלום רב,

בהמשך לחיפושנו אחר רכב סטודנטיאלי לביתי ,הוצע לנו גטס 2007 98000 קמ סביב 19000 שח מנוע 1400 סמ"ק.

האם הרכב חסכוני ומתאים לסטודנט?איך מחירי הביטוח,אחזקה?

תודה למשיבים,

דודי

הרכב פשוט מאוד ואמין, הק"מ והמחיר נשמעים סבירים, מבחינת אחזקה מדובר ברכב עם חלפים זולים ואמין, היתה לי אחת משנת 2006 עד לא מזמן ולמעט טיפולים שוטפים לא עשתה בעיות.

מבחינת דלק, הרכב אינו מאוד חסכוני, לי אישית הוא עשה בממוצע 1:10 בנסיעה משולבת.

מבחינת ביטוח זה תלוי בסוג הביטוח ובפרטי המבוטחים, אבל לא מאוד יקר.

בגדול, זו עסקה טובה ורכב סביר לסטודנט.

• תוכן חדש...