Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי טנדר דימקס 2007 הדגם הישן, מנוע 3.0 TDI גיר אוטומתי, הרכב הגיע קרוב ל 240.000 KM,

לפני שבועיים בערך התחילה תופעה מוזרה, כל יום בבוקר אני מניע את הטנדר נותן לו להתחמם איזה 3-5 דקות, ואז מתחיל נסיעה רגועה ויוצא לעבודה, ואז ממש ברגע שאני מתחיל לנסוע אני לוחץ קצת על הדוושה ומרגיש כאילו האוטו כבד ולא מגיב הרבה, כאילו נוסע לאט לאט כאילו אין טורבו, אבל זה לוקח לו איזה 20 מטר נסיעה ואני לוחץ יותר חזק קצת ואז פתאום אני מרגיש כאילו הכוח חוזר והוא מתחיל את הנסיעה רגיל ללא תקלות,

ומה שמעניין שזה רק בבוקר, נגיד אם הגעתי לעבודה וחניתי את האוטו ל 5 או 6 שעות והוא מתקרר ואז אני מתניע אז אין את הבעייה הזו, רק בבוקר.

מה לדעתכם הסיבה?

האם זה קשור לטורבו?

האם קשור לחיישן מצערת?

אולי לגיר?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לא, האוטו הזה אצלי כבר שנה בדיוק ואף פעם לא היה דבר כזה, וגם היה לי עוד טנדר כזה בדיוק 4 שנים ולא היה ככה, זה קרה פתאום ככה לפני שבועיים בערך, ממה זה אני לא יודע, לכן אני שואל פה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...