Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מכיוון שלא ענו לי בפורום אודיו ומולטימדיה, אני מנסה כאן.

אני מחפש דיבורית קבועה למיצובישי גרנדיס של אשתי, שתתחבר למערכת השמע.

אגב, כשהזמנתי פיאסטה הזמנתי את ה Parroot (נדמה לי שהדגם הוא 9200) שהייתה היקרה יותר במלאי (הדגם השני לא כלל מסך).

ציפיתי שזה יהיה דומה לדיבורית המקורית בפוקוס 2012 שהייתה לי, אבל התאכזבתי קשות הן מההתקנה והן מהתקשורת עם האייפון:

1. מיקום - כמו שאתם רואים בתמונה.

2. הדיבורית התפרקה אחרי שלושה חודשים - גם רואים בתמונה. היום נכנסתי לקוברה בשביל לתקן אותה, טענו שמדובר בשבר שלא מכוסה באחריות וגבו ממני 120 ש"ח.

3. לוקח לדיבורית זמן להסתנכרן עם הטלפון. בפוקוס הייתי נכנס לאוטו תוך כדי שיחה, מניע והשיחה מייד עברה לדיבורית.

4. קבלת מיסרון ולפעמים אפילו רק הוצאת הטלפון מנעילה משקיטה את הרדיו.

5. הוראות שמושמעות ב WAZE משקיטות את הרדיו לזמן רב מידי.

6. חיבור של האייפון לטעינה בכבלים שהותקנו בתא כפפות (כנלווים לדיבורית) מפעיל את נגן המוסיקה גם בלי שאני רוצה.

אגב, לאשתי יש גלקסי (של סמסונג לא של פורד...), לא יודע אם זה משנה.

תודה מראש לעונים.

speaker.jpg

פורסם

אתה מחפש דיבורית נטו או עם כל השטויות שיש לתוכי להציע?

אם בדיבורית נטו עסקינן - ה-Bury CC9040 פשוט מצויינת. יש לי אותה כבר כשנה, ניתנה לי והורכבה לי ללא עלות. אף אחד אף פעם לא מתלונן, לא נאלץ לחזור על דברים פעמיים. הפעמים היחידות שאני נאלץ לבקש ממישהו לחזור שוב על דבריו, הן רק בגלל שהוא משתמש בדיבורית BT אחרת :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כבל AUX שיתחבר מהרדיו דיסק לטלפון ומעמד לטלפון שיאפשר מענה לשיחה.

ה״מערכת״ הזו עלתה לי 20 ש״ח (עלותו של הכבל) והיא מרצה אותי ומתפקדת טוב יותר מכל דיבורית שראיתי בחיי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לדעתי האישית ההתקנה גרועה.

אלא אם אתה מדבר על גלקסי 1 ואז ה BT שלו גרוע מאד.

הדיבורית מהסגנון הזה מאד נוחה במיוחד כשאתה לא צריך את המכשיר לכלום. אנשי הקשר בדיבורית והמענה לשיחה מהכפתור ככה שזה אחלה פתרון.

מצד שני, הבמבה צודק מאד. אם מה שצריך זה SEND ו END, חיבור ל AUX יתן לך את איכות הקול הטובה ביותר האפשרית.

פורסם

לי יש מוטורולה TK30 ולא הייתי מחליף אותה באף דיבורית אחרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...