Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TV של פוגי'קום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש טלויזיה עבור חמי וחמתי.

יש לי אפשרות לרכוש את המוצר הבא ב2000 ש"ח עם אחריות של היבואן הרשמי ל3 שנים כולל הובלה .

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839914

יש לי ניסיון לפני כ-5 שנים עם פוגיקום והוא לא משהו, האם למישהו יש ניסיון חיובי יותר עם היצרן? עם היבואן? משהו השתנה שם ב5 שנים האחרונות?

יש המלצות למשהו איכותי יותר בטווח מחירים של עד 2200 שקלים

בגדול אין דרישות מיוחדות חוץ מהגודל של 37-42 אינטש, זה יחובר לממיר רגיל של הוט וישמש ב99% מהזמן לצפיה רגילה.

כניסת USB שתומכת בסרטים זאת אופציה חשובה אבל לא קריטית.

תודה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין יצרן כזה. זהו מותג מדבקה.

רוב הטלויזיות בסין מיוצרות על ידי 6 יצרנים ענקיים - Changhong, Haier, Hisense, Konka, Skyworth, TCL. אני מניח שמדובר בטלויזיות של אחד (או יותר) מהם.

:turn-l:
פורסם

אצל הורי יש פוג'יקום. החיבור עם ממיר רגיל של הוט ממש לא משהו. איכות לא משהו. תפעול לא משהו.

לא ממליץ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי ההפרש במחיר בין הטלויזיות של היצרנים הסיניים לבין היצרנים הקוראניים או היפנים איננו משמעותי, ולכן אני הייתי מעדיף לקנות מהאחרונים.

:turn-l:
פורסם
תודה.

אז אני מבין שלא השתנה שם הרבה.

עוד מישהו לגיבוש החלטה סופית?

:wink:

52 אינץ'. עושה את העבודה בסדר גמור כבר מספר שנים, אבל לא מבקשים ממנה יותר מדי.

הטלוויזיה מחוברת לממיר HD עם HDMI והאיכות סבירה בהחלט. לא קרובה להיות מיוחדת/מצויינת, אבל סבירה זו בהחלט המילה הנכונה.

פורסם

כפי שציינתי בהודעה הראשונה, דרישות מיוחדות ממש אין.. סביר זאת המילה המתאימה גם עבורי.

אז לשנות את הגישה? :shock:

אשמח לעוד תגובות לבעד ונגד.

פורסם

עוד כמה גרושים וקח מכשיר של חברה יותר רצינית אפילו אם אין דרישה לזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כפי שציינתי בהודעה הראשונה, דרישות מיוחדות ממש אין.. סביר זאת המילה המתאימה גם עבורי.

אז לשנות את הגישה? :shock:

אשמח לעוד תגובות לבעד ונגד.

הכל עניין של מחיר.

בזמנו, המחיר היה מאוד אטרקטיבי לגודל של המסך וממש לא היו לו מתחרים בטווח המחירים.

אם ההבדל בין החברה הנ"ל לחברות אמיתיות ומובילות כמו סמסונג, הוא הבדל של כמה מאות בודדים של שקלים, לדעתי, שווה להוסיף.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מסכי PILOT. מבית ניופן.

לאבא של אישתי יש מסך 55 של פילוט. גם בחיבור לממיר עידן פלוס / וגם ליס. התמונה סבבה. היה בהתחלה חיבור RCA. עכשיו HDMI.

איכות סבבה. אמינות טובה. (יש לבאולינג באיזור שלי. 10 מסכים שלהם שדולקים יום יום. מהבוקר ועד הלילה. ואין תקלות למעלה משנתיים.)

המחיר יהיה באיזור שלך.

ואחריות של שנתיים בערך.

אגב יש לי בעבודה 4 מסכי מחשב של פוגיקום. התמונה סבירה ביותר ביחס למחיר.

לשימוש יומיומי של שעות מול המסך. לא הייתי ממליץ עליהם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...