Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TV של פוגי'קום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול להמליץ לך על מסכי PILOT. מבית ניופן.

גם פיילוט הוא מותג מדבקה ישראלי ואיננו שם של יצרן. בהחלט יתכן שפוג'יקום ופיילוט מיוצרים על אותו שולחן.

:turn-l:
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2386 שח ל לד סמסונג 40"

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db189989=190025,238624,190039,190041,190050,190052,190055,190063&db4004=4008,3178271,4824,4009&db4091=1403303&db750770=750772&db1418467=1418474&orderby=price

בהחלט שווה את התוספת ולא להתפשר

נסה באולסייל עודפים (באתר וגם בחנות עצמה), יתכן ותוכל למצא הרבה מותגים דומים בנתונים ב2000 שח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי פוג'יקום 42" כבר שנתיים בערך. עושה עבודתה נאמנה ללא בעיות.

אגב, במשחקי XBOX מסויימים (Blur לדוגמא) הגרפיקה אצלי טובה משמעותית מממסך פנסוניק אצל חבר.

פורסם

תגיד

אתה כלכך רוצה שחמתך תפציר שקנית לה מסך סיני?

זה יכול להוביל לחרם עליך אם הוא יתקלקל או שלא יהיו מרוצים

ב300 שח היא תספר לחברותיה שהחתן קנה לה מסך סמסונג! לד!!

אם זה היה זול משמעותית אז ניחא, אבל בשביל 300 שח (או יתכן ואותו מחיר באולסייל) לא הייתי מתפשר גם אם הם לא ממצים בגרוש את יכולת המכשיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על הדאגה ידידי.

אני מבטיח לך שזכותי שמורה אצל החמים שלי להרבה זמן, זה לא מה שיהרוס:lol:

אני לא זה שישלם על המסך, להפך זה הם , מכיוון שאני לא רוצה שיוסיפו מאות שקלים( והקישור לסמסונג שהבאת זה יותר מ300 שקלים) לחינם ,ללא ערך מוסף אמיתי (כפי שרשמתי, שימוש מינימאלי ביותר) החלטתי לעשות סיבוב ב 3-4 חנויות חשמל , להסתכל פיזית על מחירים ודגמים ואז לקבל החלטה סופית על הדגם שירכש, המחיר שיושקע והמקום שבו ירכש(אינטרנט או חנות).

תודה לכל המייעצים ואם יש למישהו קישור למבצע אטרקטיבי ,אשמח לקבל אותו.

פורסם
גם פיילוט הוא מותג מדבקה ישראלי ואיננו שם של יצרן. בהחלט יתכן שפוג'יקום ופיילוט מיוצרים על אותו שולחן.

מתעלק על השרשור...

מישהו יודע איזו "חברה גדולה" מייצרת את PILOT?

Miata ND2

פורסם
מתעלק על השרשור...

מישהו יודע איזו "חברה גדולה" מייצרת את PILOT?

מחיפוש ברשת מצאתי שני איזכורים שמדובר ב- Changhong. את התשובה תוכל למצוא במדבקה בגב הטלויזיה או על הקופסא.

למה זה בעצם משנה לך?

במחשבה שנייה, ניופאן מיבאת את האייר ומשום מה טלויזיות PILOT לא מוזכרות באתר של ניופאן או בזאפ (אאל"ט - הן נמכרות רק בשופרסל דיל?) אז אולי מדובר במותג מדבקה אחר של האייר?

מבטיח לבדוק בביקור הבא בסופר.

:turn-l:
פורסם

אני היום רכשתי סמסונג 40 LED דגם 5000 ב2590 כולל אחריות 3 שנים.

דרך אגב,מותר לפתוח בכלל את הקופסה בלי טכנאי? כי התקשרתי לטלפון של השירות לקוחות וקבעו לי ישר מועד לטכנאי ביום ראשון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לכול המכשירים יש בעיות הכול עניין של מזל בין אם זה סמסונג/טושיבה לבין כול חברת מדבקה אחרת

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...