Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה CR-V החדש הגיע לישראל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות התמחור שלו להיט מכירות הוא לא הולך להיות.

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1029/%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa/%d7%94%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%94-CR-V-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c-%e2%80%93-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e-170-%d7%90%d7%9c%d7%a3-%e2%82%aa

אמנם יש גרסה ידנית, אבל אאוטלנדר עם מנוע 2 ליטר ותיבה ידנית עולה 25,000 פחות, והקשקאי והיטי הידניות עולים הרבה פחות.

סקירה שלי על הג'יפונים בארץ.

בעבר שלט פה יונדאי טוסון, הסיבה היתה פשוטה, אם היית רוצה ג'יפון היית צריך להתלבט בין ג'יפ קוריאני אבל בזבזן בדלק (טוסון, ספורטאג') או ג'יפון יפני חסכוני יותר אבל גם יקר יותר (פורסטר, אאוטלנדר, ראב-4).

ההגעה של ניסאן קשקאי טרפה את הקלפים, והציגה ג'יפון יפני עם כל היתרונות של כלי יפני במחיר של ג'יפון קוריאני (ככה ש-cx5 הוא לא חלוץ מבחינת תמחור).

אחריו הגיעה הסקודה יטי והוכיחה שאפשר למכור ג'יפון גם עם מנוע של משפחתית קומפקטית יותר בזול, אחרי זה גם סקודה היתה הראשונה להביא גרסה גרסה ידנית מוזלת, אחריה הגיעה ניסאן עם הקשקאי.

אחרי הקשקאי, הגיעה מאזדה וגם מיצובישי בחרה לתמחר את האאוטלנדר החדש במחיר זול (למרות שגם הדור הקודם נמכר במבצעים), לכן גם לאאוטלנדר אני צופה הצלחה השנה, חבל רק שלא מנסים להביא את ה-ASX הידני במחיר מוזל כמו של הקשקאי והיטי.

סובארו לא הורידו את המחיר של הפורסטר, אבל הם הציגו את ה-XV לפני שהלקוחות יבינו שסך הכל מדובר באימפרזה מוגבהת.

עוד מעט הטויוטה ראב-4 החדש יושק, מעניין איזה תמחור יוניון מוטורס יחליט לתת לו.

הונדה בארץ מתמחרים את עצמם בדומה לפולקסוואגן, הג'אז מתומחרת כמו הפולו, הסיויק מתומחרת כמו הגולף, האקורד מתומחרת כמו הפאסאט וה-CRV מתומחר כמו הטיגואן.

פולקסוואגן מנצלים את היתרונות של המוניטין הגרמני והונדה מנצלים את היתרון של שמירת ערך גבוהה כמשומשת.

הבעיה של הונדה שעם תמחור כזה היא לא יכולה להיות רבת מכר כמו טויוטה ומאזדה, פולקסוואגן גם מתמחרים יקר את הדגמים שלהם ופונים לשוק מצומצם, אבל מצד שני יש לה את סקודה שהיא מתחרה מול רבות המכר והמכירות בהתאם (סקודה מקום חמישי במסירות רכב חדש) ואת סיאט שאפשר להגדיר אותו כ"מותג המבצעים".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תימחור הזוי של יבואן הזוי.

לא פלא שהרכבים של הונדה הפכו להיות נדירים בארץ, מי האידיוט שיקנה גאז במחיר שמתקרב ל 120K ??

CRV ידנית ב 170 ??

נפלו מהכיסא על הראש בהונדה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא פלא שהרכבים של הונדה הפכו להיות נדירים בארץ, מי האידיוט שיקנה גאז במחיר שמתקרב ל 120K ??

CRV ידנית ב 170 ??

נפלו מהכיסא על הראש בהונדה.

משום מה הונדה חושבת את עצמה כרכב פרימיום ... חבל שהם מתמחרים כלכך גבוה.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אני אקנה. אני גם אהנה ממנה וגם אמכור במחיר נורמלי.

פורסם

על הרכב נסעתי כבר שבוע שעבר שהיו נסיעות הדגמה למקורבים.

כמה תמונות מאותו יום גשום.

הונדה 1.jpg

הונדה 2.jpg

הונדה 3.jpg

הונדה 4.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אני אקנה. אני גם אהנה ממנה וגם אמכור במחיר נורמלי.

הצחקת אותי.., לפני שרכשנו את הטריוס לאישתי ראינו מגוון לא קטן של CRV ממודלים 2004 ועד 2008 , מחירים הזוים וחלק מהרכבים לאחר חצי שנה עדין מוצעים למכירה וקונים אין.

אותו דבר לגבי סיוויק , בקרבת המגורים שלי מסתובבות כבר מספר חודשים 3 סיווק מודל 2007 ו 2008 אשר פשוט לא נמכרות , מבט על המחיר המבוקש מסביר את התופעה.

היבואן של הונדה צריך לרדת לקרקע המציאות , כאשר הספורטאז , ה IX35 , CX5 וכל האחרות בקטגוריה נמכרות ב 155K , מטומטם מי שמשלם 190 כל ה CRV.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CX25GTI. אני ממש לא נמנה על חסידי מותג הונדה או חברת מאיר.

אבל היו לי כמה רכבים שלהם וכולם נמכרו, בעצם נחטפו. הם גם התאפיינו באמינות מופתית וניהוג מהנה, כך שאני רואה לנכון לשלם קצת יותר מ, נגידטויוטה. נכון, מחיר התחלתי מוגזם, אבל חוץ מג'אז היברידית, שקניתי במחיר מלא, אבל קבלתי מלא איבזור במתנה, כל השאר נקנו ב"מבצעים" שרצים במאיר חדשות לבקרים.

פורסם

אכן התמחור שלהם שערורייתי אבל זה כנראה הנוהל אצלהם והם אוהבים למכור במבצעים. מעניין שהמבצעים שלהם לא משפיעים על המחירון כמו שמציינים זאת לחובת סיאט.

את הדגם הקודם לא חיבבתי בהתחלה בעיקר בגלל העיצוב המוזר של הקורה האחורית, עם הזמן התרגלתי ולאחר ניסיון איתו גיליתי שמדובר בג'יפון נוח ומרווח וחסכוני ביחס למתחריו באותם שנים (טוסון, קוליאוס).

יצא לי לראות את הדגם המפואר יותר, כנראה אחד מרכבי ההדגמה. במציאות הוא הרבה יותר קל לעיכול ואפילו נאה מזויות מסויימות. מה שכן נראה שתא הנוסעים לא התקדם במיוחד ויש מתחרים אטרקטיביים יותר שבמחיר פתיחה של CRV מגיעים בדגמי קצה מאובזרים היטב. סליחה על התמונות הגרועות, צולם מסלולאר במזג אויר סוער :wink: .

crv.jpg

crv 2.jpg

• תוכן חדש...