Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברנו את בא-גד, נעבור גם את זה.

לכל כנסת יש את הליצן התורן. מהמרים על הבא בתור בכנסת הקרובה?!?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

פייגלין הוא הרבה דברים (בחלקם רעים) אבל ליצן הוא לא.

לא רואה אותו מורחק כל יומיים מהמליאה, גונב סלפי עם נשיא ארה"ב או מוציא סרטון שלו יורה בזחאלקה (תחפשו ביוטיוב, לא מבין איך עדיין לא חזן לא נחקר על הסתה).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני אומר שזה בכלל לא משנה למי תצביעו בבחירות, גם ככה זה יהיה אותם אנשים שיעשו קצת רוטציה בינהם.

אני אישית הולך לנצל את היום חופש לדברים אחרים. גם ככה אין לי שמץ של מושג מי זה כל האנשים האלה, וכל ההבנה שלי בזה מסתכמת בזה שזה ביבי, ש"ס, ולא זה ולא זה, ואין לי סימפטיה לאף אחד מהם.

אתם סתם שוחקים את הסקטורים בדיסקים של עמוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבל שאתה לא הולך להצביע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני אומר שזה בכלל לא משנה למי תצביעו בבחירות, גם ככה זה יהיה אותם אנשים שיעשו קצת רוטציה בינהם.

אני אישית הולך לנצל את היום חופש לדברים אחרים. גם ככה אין לי שמץ של מושג מי זה כל האנשים האלה, וכל ההבנה שלי בזה מסתכמת בזה שזה ביבי, ש"ס, ולא זה ולא זה, ואין לי סימפטיה לאף אחד מהם.

אתם סתם שוחקים את הסקטורים בדיסקים של עמוס.

את מי אתה הכי שונא בפוליטיקה? ואל תגיד לי "את כולם אותו דבר". בטוח יש מישהו אחד שאתה שונא טיפ טיפה יותר מהאחרים. אז תחשוב שכשאתה לא מצביע, הוא מקבל את הקול שלך. תהנה בים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי מה הסיבה לשנאה. אם זה קשור למעשים של אותו מועמד שנוא, זה רציונלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש משהו בנוגע לבחירות בישראל שהוא כן רציונלי?

לא מצביעים מתוך "שנאה", מצביעים כדי שהמצב לא יעשה אפילו גרוע יותר.

פורסם

אני חוזר על מה שאמרתי לפני חודש: השיטה הדמוקרטית אמורה להכיל קצת יותר רציונל מאחוריה מאשר הצבעה על אוטומט כי נו נו נו.

אני עדיין בגישה שאין סיבה אמיתית ללכת להצביע.

אנחנו יודעים שיש תחרות בין שני וחצי מועמדים על ראשות הממשלה.

אנחנו יודעים שאיש מהם לא ישתף בשלטון את הערבים, ואת החרדים דווקא כן, כי עדיף להכנע לסחטנות של יהודים סמי ציונים מאשר חלילה להתייחס לערבים כאזרחים שווים (מי זוכר שפעם ז׳בוטינסקי אמר שבמדינה היהודית אם הנשיא יהיה יהודי סגנו יהיה ערבי?).

אנחנו יודעים שהמפלגות החרדיות לא יעלמו כי הם סקטור שהולך וצומח.

אז למה לטרוח?

במה אתם משכנעים את עצמכם? שפייגלין או הזוי אחר כלשהו יביא שינוי?

אף פוליטיקאי בארץ לא מסוגל ולא רוצה לייצר *חברה* מתוך מכלול הסקטורים שיש בארץ.

באמת איכפת לי אם למי שמעביר כסף לחרדים או מגדיל את תקציב הבטחון קוראים בני או ביבי?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה לכאורה לא משנה לך כי אתה תקוע בבועה התל אביבית ושום דבר לא באמת מגיע עד אליך עדיין. הבעיה היא שכשזה יגיע אליך, כבר יהיה מאוחר מדי לשנות.

תראה מה קורה בטורקיה. אתה באמת רוצה לבחור בראש ממשלה עם כמה כתבי אישום שצריך להימלט מהכלא ע"י החוק הצרפתי? אתה לא מעדיף לפחות לנסות להשפיע עכשיו, מאשר לחכות שיהיה מאוחר מדי? מה יש לך להפסיד?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
תלוי מה הסיבה לשנאה. אם זה קשור למעשים של אותו מועמד שנוא, זה רציונלי.
בינתיים אני רואה את כל התעמולה שלהם, ואני רואה כל הזמן הודעות מסוג "הוא רע", ואני לא רואה משהו שאומר "תצביעו לי, כי אני הולך לעשות X Y Z".

כל הקמפיינים שלהם זה כדי גרום לך לשנוא את המתחרים שלהם, ולא כדי להתחבר אליהם, ולרצות להצביע למפלגת שקר כלשהו ספציפית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

^

עם זה אני מאוד מסכים. נראה לי שהם הבינו את הטעות וביומיים האחרונים אני רואה פוסטים מלפיד על חינוך חינם גם עד גיל 3, בתי חולים וכו'. הקמפיין (של כחול לבן) עד כה היה מאוד חד מימדי. לא מבין איך אושר קמפיין כזה לתקופה כל כך ארוכה.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם (נערך)

לא קשור לבועה התל אביבת שלי.

זה מגיע אלי כמו לכל אחד אחר, בהחלטה של אלי ישי לפעול בעד סגירת הסופרמרקטים בעיר, בזה שאין תחבורה ציבורית בשבת, במיליון ואחד דברים אחרים.

אתה לוקח את זה לכיוון אחר לחלוטין של ״לא איכפת לך״. זה לא זה. אם לא היה איכפת לי, גם לא הייתי כותב כאן. אני פשוט לא נאיבי מספיק יותר כדי לחשוב שהקול שלי משנה משהו. כי זה קרב אבוד.

יש שתי דרכים בדיוק שיכולות לייצר תנאי מספיק לקיומה של מדינת ישראל דומה בערך למה שיש היום, עם נטייה כלשהי מערבה, בעוד דור.

האחת היא אינטגרציה מוחלטת של הערבים והחרדים בתוך החברה המיינסטרימית. לא יקרה.

השנייה היא ניתוק מוחלט מהערבים והחרדים ופירוקה של ישראל לכמה מדינות קטנות יותר. לא יקרה.

תראה מה קורה בטורקיה. אתה באמת רוצה לבחור בראש ממשלה עם כמה כתבי אישום שצריך להימלט מהכלא ע"י החוק הצרפתי? אתה לא מעדיף לפחות לנסות להשפיע עכשיו, מאשר לחכות שיהיה מאוחר מדי? מה יש לך להפסיד?

את החיים הסבירים שעדיין יש לי כרגע?

בוא נשים את הדברים על השולחן: אם קשרי הון שלטון נתפסים כאיום על ידי מישהו כאן, לפיד הוא האחרון שיכול להצטייר כאלטרנטיבה, לפחות על השולחן. וזה עוד לפני שחזרנו שוב לנקודה האפילו יותר בעייתית: הוא מטומטם להחריד, חסר השכלה בסיסית, סובל מרגשי נחיתות קשים שהוא מתקשה להסתיר בכל סיטואציה שצצה (הוא פאקינג מיליונר בן כמה? 50 פלוס? שעדיין סובל מרגשי נחיתות בגלל הגובה שלו?!).

אבל זה אפילו בכלל לא משנה. כי לפיד קבע מראש שהזועביז הם מחוץ לתחום. ואנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה העצובה של חוסר היכולת למשול. שהיא לא תשתנה, כי זו המדינה וזה העם. והמסרים ״אם תצביע תביא שינוי״ לא עובדים כשאין לך שום יכולת להשפיע על ההצבעה של שני סקטורים עצומים, וכשגם בתוך המיינסטרים היהודי (כלומר לא חרדים, לא ערבים) אין באמת ולא יכולה להיות שום מערכת בחירות שתאגד סדר גודל של 60 מנדטים סביב מפלגה או מנהיג אחד.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אתה בוחר את האופציה הפחות גרועה לדעתך. לא מישהו שיענה על מה שאתה באמת רוצה.

כאילו, בוא נראה, מה עדיף:

א. מדינת הלכה

ב. מדינת הלכה + טרנספר + בית מקדש

אפילו בבחירה כזו יש גרוע ויש יותר גרוע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...