Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו נראה שהמחירים בסלולר נמוכים "מידי" ברמה שזה מונע מהחברות להשקיע בפיתוח התשתית. להפך ההתרכזות במחיר בלבד גורמת להם להוריד אנטנות ולפגוע בתשתית.

מענייו מתי האיזון הזה יישבר.זה כנראה אומר שתהיה מתישהו עליית מחירין. זה לא אומר מחירים של לפני עשור, אבל יותר מהיום.

או שנראה איחודים או שנראה פשיטות רגל.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

אני מאמין שיש סבירות גבוהה, בהפרש ענק לעומת הטענה שלך, שמפלגה כזו תוכל להשפיע על נושאים מצומצמים יותר. בהינתן הגודל הפוטנציאלי, הרכב המפלגה (יש עוד אנשים חוץ מפייגלין) והרכב האלקטורט - ההנחה הסבירה לדעתי היא התמקדות בנושאי כלכלה וחירות, לא בתי מקדש וטרנספרים.

ומה עם דברים פחות קיצוניים מטרנספר, כמו יציאה לעוד מבצע תורן בעזה או לבנון או סוריה?

הבעיה הפרטית שלי עם מכלול הדברים שזהות מציגה, זה שהיא מצטיירת כעוד מפלגה ילדותית.

אין לי, באמת אין לי, אנטי מובהק כלשהו להטייה של הכלכלה ימינה והסרת מחסומים כלכליים שונים. אני לא מתלהב מהפרטת מערכת החינוך ושיטות ואאוצ'רים שונות ויכול גם בערך להסביר למה מה שאלי עובד בפינלנד או דנמרק לא יעבוד כאן.

אבל אני שם את זה בצד.

הדיבורים על העברת מוסדות המדינה לירושלים או עוד הטפות תורניות על הכרעה וטרנספר הם סימפטום לחוסר בגרות אפילו רעיונית של העומדים בראש המפלגה. ולכן אני גם לא הייתי רוצה לסמוך עליהם בנושאים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
על פניו נראה שהמחירים בסלולר נמוכים "מידי" ברמה שזה מונע מהחברות להשקיע בפיתוח התשתית. להפך ההתרכזות במחיר בלבד גורמת להם להוריד אנטנות ולפגוע בתשתית.

מענייו מתי האיזון הזה יישבר.זה כנראה אומר שתהיה מתישהו עליית מחירין. זה לא אומר מחירים של לפני עשור, אבל יותר מהיום.

או שנראה איחודים או שנראה פשיטות רגל.

לא תהיה עלית מחירים, אבל תשתמש יותר באינטרנט: אם כל הזמן מפתחים את העיר החכמה, המכוניות החכמות, אפילו מדברים על רשת חשמל חכמה. אתה תשלם בצורה עקיפה לחברות התקשורת.
פורסם
לא תהיה עלית מחירים, אבל תשתמש יותר באינטרנט: אם כל הזמן מפתחים את העיר החכמה, המכוניות החכמות, אפילו מדברים על רשת חשמל חכמה. אתה תשלם בצורה עקיפה לחברות התקשורת.
כבר היום יש חברות שהתחילו להעלות מחירים. פרטנר, סלקום העלתה בכמה שקלים. כנס לאתר של פלאפון והם גם "יקרים" קצת.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

אני יכול להגיד לך ש-012 המותג הזול של פרטנר החזיר מבצע של 29.9 למשך שנה, ו-pmobile (המותג הזול של פלאפון) גם במחיר כזה עם נפח גלישה קטן יותר.

גם עלית מחירים של 5 ש"ח היא לא דרסטית, אבל העתיד הוא דור חמישי עם יותר אנטנות בשביל להעביר יותר דאטה. כולם נשלם יותר בצורה עקיפה.

הבעיה של הסלולר היא הבעיה האחרונה שמעניינת אותי. יש בעיות פיננסיות שהדור הצעיר לא מודע להם (כמו פנסיה), שאף מפלגה לא מציעה פתרון.

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם
אני חושב שדי עניתי, לא?

לא כ"כ.... אתה עונה על שאלות שלא נשאלו (מסביר למה לא פייגלין, מסביר למה לא ליברטאניות).

השאלה היתה -למי אדם שכלכלה חופשית בראש מעייניו אמור להצביע, ה(קירוב ל)תשובה שלך היא שהוא צריך לשנות את סדרי העדיפות שלו.

כנראה אנחנו מסתכלים על ייעוץ בצורה שונה, אני מנסה לקלוע למה מתאים לאדם בלי קשר למה אני הייתי עושה (בהינתן סט ההעדפות שלי, ששונה משלו).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לא כ"כ.... אתה עונה על שאלות שלא נשאלו (מסביר למה לא פייגלין, מסביר למה לא ליברטאניות).

השאלה היתה -למי אדם שכלכלה חופשית בראש מעייניו אמור להצביע, ה(קירוב ל)תשובה שלך היא שהוא צריך לשנות את סדרי העדיפות שלו.

כנראה אנחנו מסתכלים על ייעוץ בצורה שונה, אני מנסה לקלוע למה מתאים לאדם בלי קשר למה אני הייתי עושה (בהינתן סט ההעדפות שלי, ששונה משלו).

אני מסכים שפייגלין מציג מצע מאוד ליברלי כלכלית. אין שום ספק בזה. לא מכיר אף אחד אחר שבכלל מתקרב לשם.

אם אתה רואה את זה כדבר היחיד שמשנה משהו למישהו, אז כן, פייגלין. אני א. לא מסכים שכל מה שהוא מציע נכון ו-ב. חושב שזה פשוט מוזר להניח שיש מישהו שעבורו זה הפקטור היחידי בעולם להצבעה, במנותק מכל השאר.

זה קצת כמו לשאול מה הרכב הכי מהיר ב-0-100 בתקציב x. זו שאלה שיש לה תשובה תאורטית ברורה, היא פשוט לא באמת רלוונטית לכמעט אף אחד בעולם האמיתי שם בחוץ.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
איפה הייתם כשאסף הראל שר בערוץ 10 "כי יוני מת" ועיתון הארץ הצדיק אותו?

צביעות וסטנדרטים כפולים בכל מקום.

1. השיר של אסף הראל היה מגעיל ולא ראוי (וכמוהו גם המאמר ב״הארץ״). הוא היה מאבד אותי כצופה - אם הייתי כזה מלכתחילה.

2. הסרטון של הליכוד tv פשוט עולב באברמוביץ על מאפיין פיזי; אין בעלבון הזה שום אלמנט סאטירי (בערך ברמה של ילד בגן שאומר לחבר שלו ״אתה מכוער״). השיר, סר טעם ככל שהיה, כוון כסאטירה כלפי נתניהו על כך שהוא לכאורה משתמש בסיפור של אחיו ז״ל באופן ציני כמכשיר פוליטי. לא יודע אם זה נכון, ובכל מקרה, כאמור, לדעתי זה לא מצדיק את שידורו של השיר.

3. יש הבדל גדול בין תוכנית ״בידור״ בערוץ 10 לערוץ הרשמי של המפלגה השלטת בישראל. אולי (וכנראה ש)אני תמים, אבל אני עדיין מצפה מנבחרי העם (ודאי מהמפלגה שבראשה עומד ראש הממשלה המכהן) לנהוג בממלכתיות ובכבוד במקומות שבהם ״בדרנים״ בטלוויזיה כושלים בכך.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

בדיוק, הטענה שמדובר בסאטירה ולכן זה בסדר היא מעליבה בפני עצמה. גם ההיתממות של אלירז שדה (אני תמיד אומר "טיל" על דברים) היא בבחינת עלבון לאינטליגנציה.

אני לא מצליח להבין מה אתה אומר. המחירים פה הם רבע מאירופה, אז אין פה תחרות?

אני באמת לא מבין על מה התלונות. באירופה זה אשכרה פי 4 (30+ יורו לתוכנית של 100GB). בתמורה מקבלים אמנם שירות מעולה וקצב מאוד מהיר, וכמובן - מחיר אחד לכל אירופה (תקנה שנכנסה לפני שנה-שנתיים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

(עריכה:בתגובה לדובי) יש כאן פטרנליזם מסוים, אתה מניסיונך יודע שיש דברים חשובים יותר מאותו פרמטר עבורך בעת רכישת רכב ולכן גוזר שזה לא מספיק חשוב בשביל להכריע רכישה. אני חושב שאם מישהו אומר שהוא מסוגל להתפשר על כמעט הכל מלבד המיאוץ אז וואלה, לגיטימי, שיקנה את הדבר הכי זריז בקו ישר בתקציב.

למען הסר ספק: אני מסכים איתך שלשפוט ע"ס פרמטר אחד זה כמעט תמיד poor practice.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מתפלא שאני לא שומע אף מילה על המתנה של טראמפ לביבי.

הכוונה שלי להכרה אמריקאית ברמת הגולן כשטח ישראלי + חיזוק תחושת רדיפה וכל העולם נגדנו בקרב הציבור הישראלי + חיזוק האמונה שרק ביבי יביא ביטחון וישמור על ארץ ישראל שלמה.

בקיצור נתניהו קיבל עוד קדנציה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי מתי בדיוק היה ספק שהוא יקבל עוד קדנציה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כבר היום יש חברות שהתחילו להעלות מחירים. פרטנר, סלקום העלתה בכמה שקלים. כנס לאתר של פלאפון והם גם "יקרים" קצת.

אני מאמין שברגע שתסתיים פריסת הדור החמישי תהיה עליה במחירים.

אולי אפילו ימכרו חבילות נפרדות - זולה עם דור 4, יקרה יותר לדור 5.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

כתבה על המלחמה בין מד"א לארגון הצלה.

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3758845,00.html?ref=ynet

מבין מדוע אנשים מתנדבים, לא מבין למה המדינה מאפשרת להתנדב.

לדעתי, ברגע שקיים ארגון מתנדבים (בכל תחום) המדינה מרגישה שהיא יכולה להוריד את רמת השירות כי אנשים מקבלים אותו ממקום אחר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...