Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

אז כן, התקבלה החלטה, אבל מי שקיבל אותה הוא טראמפ ולא ישראל

וממש ממש במקרה התוכנית של טראמפ לסיום המלחמה משיגה את כל היעדים שישראל הציבה מתחילת המלחמה. 

• מצחיק 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 שעות, MiniMiz3r כתב:

עד עכשיו לא כתבת עובדה אחת

הנה עובדות:

מתי טוכפלד, מהברנז׳ה של השופרות, מכריז לפני חמישה ימים שנתניהו הולך עכשיו לסמן את מטה החטופים כגוף שנחטף על ידי השמאל לצורך הפלת הממשלה.

והופ צץ ראיון של נווה דרומי עם האחים של מירן, חברי פורום תקווה, שבו הם חוזרים בדיוק על הטענה הזו, שאבא שלהם ״נחטף״ על ידי פורום החטופים.

הערב בערוץ 14 תוכל לראות את נתניהו יחד עם צביקה מור.

פורום תקווה הוקם על ידי נתניהו ומתופעל על ידיו גם היום.

image.thumb.png.b54796c143e4f5995cab74848e2e43ad.png

IMG_0750.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

וויטקוף וקושנר התראיינו בסופה״ש הזה ואמרו שאחרי התקיפה הכושלת בקטר, הם הרגישו נבגדים וטראמפ החליט שביבי איבד שליטה במצב וזה הזמן לעצור אותו.

ממש קשה לי להאמין לזה.

ביבי אפס חסר עמוד שדרה, בחיים לא היה מעז לתקוף בקטאר על דעת עצמו ולא לעדכן את האמריקאים. למה לו? מבחינתו שהחטופים ירקבו עוד שנה שנתיים בעזה ומלחמת האינסוף שלו תתמשך. כל הדבר הזה מרגיש מתוכנן ומבויים. באיזה עולם ישראל בהנהגת ביבי תתקוף על דעת עצמה מדינה ידידה של ארה"ב ועוד תודה באשמה שניה לאחר התקיפה בלי שהתוצאות ידועות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, MiniMiz3r כתב:

ממש ממש במקרה התוכנית של טראמפ לסיום המלחמה משיגה את כל היעדים שישראל הציבה מתחילת המלחמה. 

נו באמת, מה טראמפ יאמר? חמאס מצוין לעזה והוא צריך להמשיך לשלוט? אפילו נשיא צרפת וגם זה הבריטי אומרים שחמאס לא צריך לשלוט יותר בעזה. אתה שמעת פעם אחת מה התוכנית של ביבי לעזה חוץ מססמאות ריקות מתוכן בהן הוא מומחה כבר 30 שנה? התוכנית "הסודית" של ביבי כוללת הכנסת האחים המוסלמים לשליטה בעזה? להכניס 10-20 אלף חיילים של ארדואן לעזה? זו התוכנית? אם ביבי היה מנכ"ל של חברת טכנולוגיה, המניה הזו הייתה מתרסקת במפגש המשקיעים הראשון.

פורסם
לפני 4 דקות, madmaxx כתב:

נו באמת, מה טראמפ יאמר?

זה לא משנה מה טראמפ אומר, זה משנה שכל מדינות ערב מסביבנו הסכימו איתו. 

לפני 6 דקות, madmaxx כתב:

אתה שמעת פעם אחת מה התוכנית של ביבי לעזה חוץ מססמאות ריקות מתוכן בהן הוא מומחה כבר 30 שנה?

אין שום משמעות לתוכנית של ישראל לעזה, מעצם ההגדרה - תוכנית ישראלית לא יכולה להתממש בעזה. יכולה להתממש שם רק תוכנית אמריקאית או בינלאומית. 

עמית סגל טוען שהתוכנית של טראמפ נכתבה בפועל על ידי דרמר - אין לי מושג אם זה נכון, אבל השורה התחתונה היא זאת שמשנה, והיא שהתוכנית "של טראמפ" למעשה עונה לכל הדרישות של ישראל שהוצגו כמעט שנתיים לפני שהיא נכתבה ולא השתנו מאז. 

לפני 7 דקות, mikyl כתב:

לא.

נסכים לא להסכים. 

פורסם
לפני 29 דקות, MiniMiz3r כתב:

ו? זה לא נכון? 

לא.

אלה אנשים שנלחמים על הילדים שלהם ומקבלים החלטות יחד.

זה לא פורום תקווה שמכיל 2.5 חלקי משפחות חטופים והיתר משפחות חללים  שנפלו בקרבות והובאו מזמן לקבורה.

ומה שאתה טוען לא שונה מלטעון שפורום תקווה ותומכיו הם נאצים שמוכנים להקריב את ילדיהם העיקר להרוג ערבים. אני בטוח שאתה לא חושב שזה נכון בדיוק כמו ש 99.999% מהציבבור לא חושב שזה נכון. רק שגם 99.999% מהציבור כולל אתה יודעים שהטענה שלך לא נכונה אבל מה אכפת לנו להמשיך לפגוע ולהסית אם זה יכול לסייע להשאיר את מחסל העוטף בשלטון.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 31 דקות, MiniMiz3r כתב:

ו? זה לא נכון? 

אז אתה מאמין שארגון שמייצג מאות אנשים ממשפחות של עשרות חטופים, מכל רחבי הארץ, נחטף על ידי ארגון פוליטי. ובו זמנית עוד לא ראית עובדה אחת, לגבי זה שארגון שכולל שתיים וחצי משפחות, דתיות ימניות בעיקר, מוכוון ומאורגן על ידי לשכת ראש הממשלה.

התער של אוקאהם, רק הפוך..

בינתיים עוד אבא של חלל צהל, בונצל, מיישר קו עם הוראות מכונת הרעל וכותב למתן צנגאוקר נגד אמא שלו.. אין גבול לרשע.

image.thumb.png.2aa8fd09f18e3cf69de589bfdff2cad8.png

• אהבתי 8

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, MiniMiz3r כתב:

זה משנה שכל מדינות ערב מסביבנו הסכימו איתו.

אתה רציני? הם מסכימים לזה עוד לפני שאנחנו בכלל הסכמנו לזה. בפועל, מי שכרגע במרכז התוכנית זו קטאר וטורקיה ולא מצרים, האמירויות וסעודיה. אז אתה, כמו סגל, טועון שהמטרה של התוכנית היא לחזק את האחים המוסלמים בעזה? כלומר שוב חמאס הוא נכס?!

פורסם
לפני 11 דקות, MiniMiz3r כתב:

עמית סגל טוען שהתוכנית של טראמפ נכתבה בפועל על ידי דרמר

חחחח

הוא גם טען את זה לגבי התוכנית הקודמת. זו של הריביירה.. תועמלן על מלא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, madmaxx כתב:

אתה רציני? הם מסכימים לזה עוד לפני שאנחנו בכלל הסכמנו לזה. בפועל, מי שכרגע במרכז התוכנית זו קטאר וטורקיה ולא מצרים, האמירויות וסעודיה. אז אתה, כמו סגל, טועון שהמטרה של התוכנית היא לחזק את האחים המוסלמים בעזה? כלומר שוב חמאס הוא נכס?!

זה פשוט לא נכון. אף מדינה באזור מעולם לא הסכימה בפומבי על אף אחד מהסעיפים בתוכנית - לא על פירוק חמאס, לא על פירוז עזה, בטח לא על חזרת המנדט הבריטי לעזה. 

אני לא יודע איך שלטון אזרחי של ארה"ב ובריטניה מחזק את האחים המוסלמים בעזה, או איך תוכנית שמהותה פירוק חמאס וגירוש שני הבכירים שנשארו בחיים הופכת את החמאס לנכס. 

לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

ומה שאתה טוען לא שונה מלטעון שפורום תקווה ותומכיו הם נאצים שמוכנים להקריב את ילדיהם העיקר להרוג ערבים. אני בטוח שאתה לא חושב שזה נכון בדיוק כמו ש 99.999% מהציבבור לא חושב שזה נכון. רק שגם 99.999% מהציבור כולל אתה יודעים שהטענה שלך לא נכונה אבל מה אכפת לנו להמשיך לפגוע ולהסית אם זה יכול לסייע להשאיר את מחסל העוטף בשלטון.

בדרך כלל כדאי להבין מה אני טוען לפני שמתחילים לכתוב "מה שאתה טוען...".

זה לא סוד שפוליטיקאים משמאל התייצבו מאחורי מטה החטופים, וזה גם לא סוד שפוליטיקאים מימין עשו אותו דבר עם פורום תקווה. המקרה ההפוך לא קרה ולא במקרה. 

אגב בסופו של דבר בשני ה"פורומים" האלה היה מספר חד ספרתי של אנשים שהיוו את עיקר הפעילות ותפסו את הבמה התקשורתית.

אני גם לא רואה בזה שום בעיה, לא בעצם קיום הפורומים האלה ולא בניצול שלהם לצרכים פוליטיים משני הצדדים. 

לפני 20 דקות, פינדר כתב:

בינתיים עוד אבא של חלל צהל, בונצל, מיישר קו עם הוראות מכונת הרעל וכותב למתן צנגאוקר נגד אמא שלו.. אין גבול לרשע

עצוב מאוד שהוא כתב את הדברים העלובים האלו, אבל לא מפתיע. 

פורסם
לפני 18 דקות, MiniMiz3r כתב:

אף מדינה באזור מעולם לא הסכימה בפומבי על אף אחד מהסעיפים בתוכנית - לא על פירוק חמאס, לא על פירוז עזה, בטח לא על חזרת המנדט הבריטי לעזה. 

מי המפסיק של הסרט שאתה חי בו? איזה מנדט בריטי? אולי עותמנים. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

ה לא סוד שפוליטיקאים משמאל התייצבו מאחורי מטה החטופים, וזה גם לא סוד שפוליטיקאים מימין עשו אותו דבר עם פורום תקווה. המקרה ההפוך לא קרה ולא במקרה. 

ברור. מה בדיוק שמאל בליברמן או גנץ למשל?

עריכה: https://www.ynet.co.il/news/article/bybeuphea

70 חכים מחייב לא רק אנשי ימין אלא אשכרה לפחות 14 חברי קואליציה.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...