Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראית יהודים טובחים גרמנים בגרמניה לאחרונה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, madmaxx כתב:

אתה בטח גם קורא את גיא בכור? נכון?!

לא. 

בכל מקרה מציע לך להתייחס רק לעובדות ולסגל קצת ענוה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני מצטער, אבל זה מוצג כאיזו תקרית אנטישמית, כשתוך יום הגיעה משטרה, התחילו חקירה, כולם התבטאו נגד מר בחור שכמובן לא נראה יותר מדי בריא בנפשו, הדביקו לו מדבקות על החנות ורשמו נאצי ראוס. כול זה בעיר קטנה בצפון גרמניה. 

על מה התלונה? ליטרלי הכול פעל כמו שצריך.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מעניין, רוצים להראות לנו כמה העולם אנטישמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 29 דקות, David32 כתב:

התלונה

האנס לחץ על כל הכפתורים עם השלט "יודן" על החנות. לא בכדי הרשויות ושאר הגרמנים הוקיעו את האירוע מהר-מהר. ועדיין..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

מה עדיין?

האירוע בטיפול. הבחור רואה בחדשות מה שקורה בעזה ובמקום לכתוב ישראלים כתב יהודים.

יותר מזה מדובר על בחור שלא נראה מאה, עם עסק גוסס שאמור להיסגר בסוף החודש. הוא ממש נראה כמו חלק ממבוגרים תמהוניים כאלה שיש לי בכמה מקומות בקצוות של העיר שאוספים זבל ושמים אותו בכניסה לבית שלהם.

שיכניסו לו גם יד וגם רגל לתחת כן? אבל בוא, לא מקרה

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

נגד משפחה ערבית

image.gif.3a257c182f93e8da4db164573831b4d7.gif

לפני כשעה, David32 כתב:

ובמקום

זו נקודה מצוינת ושווה דיון בפני עצמו. מקבל את מה שאתה אומר על הבחור. רק אומר, שהמופע האנקדוטלי הצליח לעשות לא מעט גלים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

זאת לא סתם משפחה ערבית.

הוא אח של איסמעיל הנייה? בן שלו? הוא מנכל של מפעל בדימונה.

ערבים שרוצים לעבור לישוב של יהודים, הם לכאורה בדיוק הערבים שהיהודים אמורים לרצות. אלו שמאסו בשבטיות הערבית ורוצים להעניק לילדים שלהם חינוך אחר, מודרני ולאפשר להם להשתלב בחברה הישראלית.

מילא אם זה היה מקרה יחיד. היו גם הפגנות נגד מכירת דירות לערבים בעפולה ופסיקות של רבנים נגד השכרת דירות לערבים בערים אחרות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בדקתי, ואתה צודק. טעיתי, כנראה משום שכך זה הוצג בתקשורת, ואני חושב שגם רבים מתושבי עומר קיבלו את הרושם הזה. יחד עם זאת, במקרה של עומר לא מדובר בהכרח בגזענות. כשבאמצע היום מגיעים אליך ומנסים להוריד את הדוד שמש מהגג, או כשאתה מצליח להבריח גנבים ואז מקבל תמונה של ילדיך בצירוף המסר "אנחנו יודעים איפה הם לומדים" – זה יוצר מציאות שונה לגמרי.  

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

ובינתיים מסתבר שבגן של הקטן

יש השנה רק 13 ילדים, מהם רק ל-4 יש אימא יהודייה.

אם אני מנתח נכון את הדמוגרפיה אז יש שם רוב ערבי (נוצרים ומוסלמים), והשאר זה מכל הבא ליד כולל תאילנד וקוריאה. 

גן עירייה בשכונה טובה בירושלים, כן?!

לפעמים אני מרגיש שאני חי כמה מציאויות במקביל בו זמנית.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 7 שעות, mikyl כתב:

לא מדובר בהכרח בגזענות. כשבאמצע היום מגיעים אליך ומנסים להוריד את הדוד שמש מהגג, או כשאתה מצליח להבריח גנבים ואז מקבל תמונה של ילדיך בצירוף המסר "אנחנו יודעים איפה הם לומדים"

אז לא הבנתי מה אתה רוצה מהזקן הגרמני, גם הוא כתב שזאת לא גזענות

פורסם

למה, בפלנסבורג יהודים פורצים לבתי תושבים, עושים חגיגות עם נשק חם וקליעים עפים באוויר, ואף מאיימים על חיי ילדיהם?

• תוכן חדש...