Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אווו המעריץ של בנצי גופשטיין חזר בשביל להגיד שרואים לנו.. מה נעשה??

במיוחד בשבילך, חם מהתנור:

image.thumb.png.26ef86ecb0df28119f1c44c1b250e201.png

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

אווו המעריץ של בנצי גופשטיין חזר בשביל להגיד שרואים לנו.. מה נעשה??

במיוחד בשבילך, חם מהתנור:

image.thumb.png.26ef86ecb0df28119f1c44c1b250e201.png

עונים לאחד.. מקבלים תשובות משניים אחרים.. ללא קשר.
מקריאים מדף המשימות הכתוב מראש.
איך לענות, כאשר ידוע שאין לנו תשובות הקשורות למציאות.

ברשומות הרפואיות זה נחשב  "פסיכוזה קולקטיבית".. רואים לכם..

פסיכוזה קולקטיבית, המכונה גם היסטריה המונית או פסיכוזת המונים.
היא תופעה שבה מספר אנשים מפתחים תסמינים פסיכוטיים דומים.
לעיתים קרובות כתוצאה מלחץ חברתי או אירוע טראומטי משותף.

התופעה מתאפיינת בהתפרצות של הזיות, מחשבות שווא, או התנהגויות לא רציונליות
אצל קבוצת אנשים.

אייל.

לפני 6 דקות, ליין מן כתב:

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה עושה בדיוק את מה שאתה אומר עליהם...

יוסף מבסוט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

מה נעשה??

שני דברים. קודם כל נשאל את עצמנו מה גורם לאנשים מבוגרים להיות זומבים, ברמה כזו שהם לא מצליחים לנסח משפט בשפת האם שלהם, בלי להשתמש בביטויי סלנג מפגרים שמישהו לעס והקיא להם בפה. אחכ חוסמים :)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

שני דברים. קודם כל נשאל את עצמנו מה גורם לאנשים מבוגרים להיות זומבים, ברמה כזו שהם לא מצליחים לנסח משפט בשפת האם שלהם, בלי להשתמש בביטויי סלנג מפגרים שמישהו לעס והקיא להם בפה. אחכ חוסמים :)

לכתוב בולבולשיט - ממש בוגר, מעניין לדעת, מי כתב ומי שיבח. (שכחתי - את זה כתבו אנשים אחרים)

רואים לכם..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

אתה עושה בדיוק את מה שאתה אומר עליהם...

ובל נשכח, בזמן שהם לא עושים את זה.

פורסם
לפני 13 שעות, יבגניפ כתב:

אחכ חוסמים

נראה שזה הצעד המתבקש, בעיקר כי אין פה באמת דיון. רק טרול שמגיע פעם בכמה שבועות, מספר לכולנו שרואים לנו ונעלם עד הפעם הבאה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שני מקרי תקיפה של חילוניים תועדו אתמול בישראל. במקרה אחד, פעיל מוכר הקים דוכן בכניסה לבני ברק, לדבר עם התושבים על חזרה בשאלה. לא משהו שאני הייתי עושה, אבל לא שונה ממאות דוכני הנחת תפילין שהצדיקים מפזרים לנו בכל פינה בערים החילוניות. הוא והחרדי לשעבר שהיו איתו חטפו מכות משני ערסים, אפילו לא דתיים כנראה, אבל מהמחנה הפוליטי הצפוי. במקרה אחר, במודיעין, חבורה של בני נוער דתיים, עשו מיני פוגרום בפיצריה לא כשרה, שכנראה עיצבנה אותם גם בשמות המנות שמציעה ("גדי בחלב אימו" וכו').שני המקרים פחות או יותר הושתקו על ידי התקשורת. כמובן האחים היהודים, מומחים אחד אחד לזיהוי אנטישמים, אוטואנטישמים, עוכרי ישראל וכו', שתקו.

בערד אישה תושבת העיר מזה 53 שנים מנהלת עכשיו מאבק על זכותה לשבת בכל מושב שתרצה באוטובוס. אחד מהאחים היהודים שהגיעו להתנחל במקום הציע לה לעבור לתל אביב. זה שלו. האוטובוס, העיר, המדינה. הכל שלו. וכמובן כל ציפיה ממנו לקחת חלק כלשהו במשהו שירמוז לתרומה למדינה זה לא פחות מגזרות שמד, רומאים, אנטישמים, נאצים ושאר הירקות.

כעסו על גולן שזיהה תהליכים פה. אבל באופן מאוד טבעי האלימות הדתית ברברית מתחילה לזלוג מיהודה ושומרון אל תוך ישראל. גם של חרדים, גם של חרדלים, משיחיים אחרים (האמת, לא מבדיל ולא רוצה להבדיל בין 50 הגוונים של אפור שם). ותודה שוב לכל מי שהצביע וימשיך להצביע למפלגות ימין דתיות, כולל הליכוד, כי ההנהגה שלהן הכי שונאת ערבים או משהו.

• אהבתי 7
  • מבאס 1
פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

שני מקרי תקיפה של חילוניים תועדו אתמול בישראל. במקרה אחד, פעיל מוכר הקים דוכן בכניסה לבני ברק, לדבר עם התושבים על חזרה בשאלה. לא משהו שאני הייתי עושה, אבל לא שונה ממאות דוכני הנחת תפילין שהצדיקים מפזרים לנו בכל פינה בערים החילוניות. הוא והחרדי לשעבר שהיו איתו חטפו מכות משני ערסים, אפילו לא דתיים כנראה, אבל מהמחנה הפוליטי הצפוי. במקרה אחר, במודיעין, חבורה של בני נוער דתיים, עשו מיני פוגרום בפיצריה לא כשרה, שכנראה עיצבנה אותם גם בשמות המנות שמציעה ("גדי בחלב אימו" וכו').שני המקרים פחות או יותר הושתקו על ידי התקשורת. כמובן האחים היהודים, מומחים אחד אחד לזיהוי אנטישמים, אוטואנטישמים, עוכרי ישראל וכו', שתקו.

בערד אישה תושבת העיר מזה 53 שנים מנהלת עכשיו מאבק על זכותה לשבת בכל מושב שתרצה באוטובוס. אחד מהאחים היהודים שהגיעו להתנחל במקום הציע לה לעבור לתל אביב. זה שלו. האוטובוס, העיר, המדינה. הכל שלו. וכמובן כל ציפיה ממנו לקחת חלק כלשהו במשהו שירמוז לתרומה למדינה זה לא פחות מגזרות שמד, רומאים, אנטישמים, נאצים ושאר הירקות.

כעסו על גולן שזיהה תהליכים פה. אבל באופן מאוד טבעי האלימות הדתית ברברית מתחילה לזלוג מיהודה ושומרון אל תוך ישראל. גם של חרדים, גם של חרדלים, משיחיים אחרים (האמת, לא מבדיל ולא רוצה להבדיל בין 50 הגוונים של אפור שם). ותודה שוב לכל מי שהצביע וימשיך להצביע למפלגות ימין דתיות, כולל הליכוד, כי ההנהגה שלהן הכי שונאת ערבים או משהו.

עד הפיסקה האחרונה - אני מסכים עם כל מה שכתבתה.. ההתנהגות הזו מפריעה גם לי מאוד.

(דרך ארץ קדמה לתורה) - יש לי השגות גם עם התנהגות ותורת השמאל, בחסימת הדרכים.

חבל שהוספתה את הפיסקה האחרונה.
יאיר גולן אדם לא יציב אשר פגע באחים שלו בצבא, כדי לקושש עוד אזכור ופרסום בחדשות..
וכתוצאה מהפרסום שלו, (רצה לכאורה להזהיר, הבינו אותו כמאשים)
עכשיו בכל העולם דוקרים אותנו באותה חרב של פיו מפיק המרגליות.. 
חזיונותיו של מזהה התהליכים, הם עכשיו הנשק בידי התוקפים את ישראל.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

האלה שהרביצו לנאור נרקיס הם אפילו לא חרדים, סתם ערסים שמתנהגים כמו פליטים סורים בלונדון שרואים מישהו מחזיק בירה ברחוב. התופעה של קנאות דתית אלימה זה לא משהו חדש בארץ. האמת, עד לאחרונה לא נראה שיש עליה במקרים האלה. אני זוכר עוד כנער דברים כאלה.

אולי עם המשטרה צעצוע שיש היום הם מרגישים יותר אומץ. מעניין אם יש נתונים על זה.

ואף מילה על החזרת המרגל הקטארי ללשכת ראש הממשלה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

יבגני...

ההשוואה בין דוכני תפילין במרחב הכללי, לדוכני חזרה בתבונה במרחב חרדי- מסתכמת בכך ששתיהם משתמשים בדוכן.

כשיש לך טענה טובה או דעה מוצקה אין צורך לעוות מציאות.

גם להפוך טמטום של זלזול במונחים דתיים בפיצריה לא כשרה למשהו נורמטיבי מראה שאתה מוצף רגשות שליליים כל כך חזקים שמןנעים ממך להסתכל למציאות במבט מפוכח.

יש מאות או אלפי עסקי מזון לא כשרים בישראל מתי שמעת לאחרןנה על עסק כזה שהותקף??

יש כאן בעל עסק ילדותי ובריון שניסה להכעיס והתנגש בדיוק עם התאןמים המנטליים שלו מהעבר השני של המפה - בהצלחה לדתי הצדדים.

מעניין איך היית מגיב לפיצריה שהייתה עושה צחוק מערכי האיסלאם.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 5
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

השאלה אם אנחנו כיהודים רוצים לחלוק את ערך האלימות נגד כופרים/לועגים לדת עם האיסלם.

אני בטוח שאף אחד לא רוצה את זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

ההשוואה בין דוכני תפילין במרחב הכללי, לדוכני חזרה בתבונה במרחב חרדי- מסתכמת בכך ששתיהם משתמשים בדוכן.

המרחב מתחלק לעוד חלקים או שיש רק את המרחב הכללי והמרחב החרדי?

• אהבתי 1
פורסם

*רברור שאף אחד לא רוצה את זה- יתרה מכך אני בכלל לא מתכוון לבזבז שניה על יצורים כאלו הם גם ככה לא יקראו את זה ומונעים משעמום/אקשן בלבד.

אני דיברתי על אנשים נורמטיביים שמבינים שלא כל מה שמותר חוקית עושים ואתה יכול להיות בריון/טיפש/בבון  מהודר גם אם מה שאתה עושה חוקי.

יש עכשיו טרנדון (לא נראה לי שזה תופעה רחבה האמת למרות שראיתי כמה) של הצקה לנופשים חרדים, זה הולך בערך ככה מוצאים קבוצה מבודדת של חרדים שיושבת היכנשהו בשקט מארגנים כמה בנות נוער עם לבוש מינימלי ועושים סרטון מגניב בטיקטוק.

אני מסכים שזה חוקי לגמרי.

אבל מי שמנסה להכניס את זה לאיזשהו משבצת של "אומץ" "העצמה" "שיויון" "כח נשי" הוא שקרן מדובר בבריונות סוג ד'.

גם אני יכול ללכת לגינה ציבורית ליד הבית לראות אמא שמארגנת יום הולדת לילדה ולהחליט שדווקא כאן אני רוצה לשיר בקולי קולות  אופרה- זה חוקי אגב....

אותו דבר עם בעל הפיצריה וחוזרים בתבונה- נער/נערה חרדית שרוצה לצאת מהעולם החרדי לא באמת צריך את חוזרים בתבונה ואם הוא מתלבט הוא ממש לא יגש לדוכו בבני ברק. המטרה היא פרובוקטיבית גרידא.

דומה מושך דומה.

Just now, stx כתב:

המרחב מתחלק לעוד חלקים או שיש רק את המרחב הכללי והמרחב החרדי?

מודה שלא הבנתי את השאלה.

ברור שיש מרחבים רבים, וברור שהתמהילים במקומות שונים לא זהה. אין דין עיר בפריפריה עם 90% מסורתיים לדיזינגוף בת"א או למאה שערים בירושלים. אלו שהתייחסתי אליהם הופיעו בדוגמא של יבגני ולכן הזכרתי אותם.

פורסם
לפני 33 דקות, yd b-4 כתב:

בני ברק רק שלכם (ובהדרגה גם ערד, בית שמש, ירושלים שהרסתם לחלוטין והביוב לא זורם ברחובות שלה רק כי אני משלם מיסים). אבל השאר זה "מרחב כללי". מעניין נכון? כמו פלסטין חינם. 

לפני 34 דקות, yd b-4 כתב:

יש מאות או אלפי עסקי מזון לא כשרים בישראל מתי שמעת לאחרןנה על עסק כזה שהותקף??

קצת לפני המלחמה עם איראן לדעתי, כשתקפו איזה עסק לא כשר ברמת גן. אבל האלימות הלא מדווחת היא הרבה יותר קיצונית, ובאה לידי ביטוי בגירוש שיטתי והשתלטות שלכם על ערים שלמות, שפעם היו חילוניות או מעורבות.

לפני 35 דקות, yd b-4 כתב:

מעניין איך היית מגיב לפיצריה שהייתה עושה צחוק מערכי האיסלאם.

שמח שסוף סוף אפשר להשוות. אתה מבלבל ביני לבין מישהו ווקיסטי. אני נהנה לצחוק על ערכי האסלאם כמו שאני נהנה לצחוק על כל דבר אחר.

לפני 22 דקות, yd b-4 כתב:

אין דין עיר בפריפריה עם 90% מסורתיים לדיזינגוף בת"א או למאה שערים בירושלים. אלו שהתייחסתי אליהם הופיעו בדוגמא של יבגני ולכן הזכרתי אותם.

ובכל זאת אתה לא רואה בעיה עם החברים שלך ששואלים אותי כל שישי בבוקר אם אני רוצה להניח תפילין על דיזנגו, נכון?

מעניין למה. מרתק אפילו.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...