Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

ולמי האמריקאים יתקשרו?

🫵

Ghostbusters (1984) - IMDb

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

image.thumb.png.5bc9ae09703cdc017ea77120eb620472.png

"זה סמולטריץ' אשם"  אומר אבא של מובטל בן 33 הידוע כילד האות השביעית,

מה יכולתי לעשות ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

ממשלת לבנון החליטה לפרק את חיזבלה מהנשק האסטרטגי שלו.

חיזבלה בעידוד איראן אומרים לא.

למי לבנון תתקשר? 

לאמריקאים.

ולמי האמריקאים יתקשרו?

🫵

מעבר לזה שאיראן כבר הבטיחה סיבוב שני.

הברווז הקדים אותי עם הגוסט באסטרס.

זה די עצוב שאנחנו מתייחסים להצהרות של ממשלת ישראל כאל נייר טואלט (בצדק כמובן) ולהצהרות של ממשלת לבנון כמשהו עם רגליים.

איראן בטוח תחזור לסיבוב שני אם המשטר שם יישאר אבל יש זמן עד שהם יגמרו ללקק את הפצעים, לקנות הגנה אווירית חדשה, ולחכות לנשיא אמריקאי קצת יותר יפה נפש.

חוצמזה, מה יש להם למהר?

ישראל עם רגליים בבוץ עכשיו, למה להם להפריע…  מזכיר לך שגם השביעי באוקטובר לא היה תאריך שהם בחרו.

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא רק ממשלת לבנון, האמריקאים הציבו להם את זה לתנאי לתחילת השיקום של המדינה. הם יכולים למרוח את זה בדיוק כמו שעושים אצלנו, אבל ללבנון זה לא טוב ולנו זה לא טוב כי הם מנצלים את הזמן להיפרס מחדש.

ואיראן, אם המשטר ירגיש ש"פיצוצי הגז" המסתוריים והמחסור במים והפסקות החשמל וכל שאר הבעיות שלו מאיימות על קיומו הוא יתקדם בכל הכח עם הגרעין ולא משנה איזה נשיא יש לאמריקה באותו רגע, מה שיחייב תקיפת מנע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

ואיראן, אם המשטר ירגיש ש"פיצוצי הגז" המסתוריים והמחסור במים והפסקות החשמל וכל שאר הבעיות שלו מאיימות על קיומו הוא יתקדם בכל הכח עם הגרעין ולא משנה איזה נשיא יש לאמריקה באותו רגע, מה שיחייב תקיפת מנע.

לא ממש. אם זה יגיע לזה- הדיכוי יעלה כמה רמות, ויצור כדור שלג שיפיל את המשטר סופית. בדרך אני מאמין שתהיה איזו שהיא הבטחה גדולה, 4? 3.5? כניסיון נואש להראות שהם עוד חזקים. כנראה ישגרו גם הפתעה או 2 חדשות. 

האיראנים מתוחכמים יותר ממה שאתה חושב. 

יש להם סבלנות וזמן. הם יודעים להמתין ולהתנהל בחכמה יחסית. 

הדבר שיגרום להם לעשות צעדים מידיים, בלי לשקול אותם היטב קודם, זה רק התקוממות מקומית כמו שאמרתי ואז הגרעין יהיה הדבר האחרון שהם יוכלו להשקיע בו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מאד מקווה שהחום והיובש והסנקציות ודליפות הגז האלה יפילו להם את השלטון לפני שהם יגיעו לפצצה כי כרגע נראה שהם במרוץ רכישות של הכנה אווירית, מטוסים ומה לא. אני בטוח שהם ממשיכים לפתח פצצה.

פורסם

אז אתה לא סומך שביבי וטראמפ עשו את העבודה?

--------

מה זה אולטימטום לחמאס? אז מה היה עד עכשיו??

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 41 דקות, David32 כתב:

מה זה אולטימטום לחמאס? אז מה היה עד עכשיו??

סבלנות, עדיין מחפשים את המפתח של השער של הגיהנום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אתה לא סומך שביבי וטראמפ עשו את העבודה?

היחידים שאני סומך עליהם זה האירנים. הם אמנם די גרועים אבל לפחות הם אומרים מה הם רוצים לעשות ומנסים לעשות את זה. 

פורסם

לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אגב, גם עכשיו עם ההחלטה על כיבוש העיר עזה. 

כל העולם מנסה לעצור אותנו, למרות שהקשחת חמאס זה באשמתם של בריטניה וצרפת, כולל גרמניה שהרגע הודיעה על אמברגו

מכיוון שההתייחסות שלי לזה מתאימה לפה ולא לשם:

עזוב את זה שלא מנסים לעצור אותך עדיין, אבל אף אחד לא רוצה להמשיך את הטירוף הזה. והקשחת חמאס זה לא באשמתם של אף אחד. האמברגו הוא עם כוכבית. אהבתי את מה שדני אורבך כתב:

ציטוט

בהחלטה של גרמניה להפסיק לספק נשק שיוכל לשמש את ישראל בעזה אנחנו יכולים להאשים רק את עצמנו. קיבלנו הן מהממשלה של שולץ והן הממשלה של מרץ, הידידותי בהרבה, אשראי ארוך מאד, ובזבזנו את כולו במריחות זמן אינסופיות, שהחלטת ה"לא תה ולא קפה" שהתקבלה לאחרונה בקבינט היא רק האחרונה שבהן. וכדי להוסיף חטא על פשע, היתה ההחלטה המטומטמת באביב 2025 להפסיק את הסיוע - שגמרה לנו את האשראי באופן סופי.

נתניהו אומר עכשיו שאחרי כיבוש עזה היא תועבר לשלטון אחר, לא ישראלי? את זה היה צריך לומר שוב ושוב - כעמדה רשמית - כבר בתחילת המלחמה. אבל קשקושי ה"הגירה מרצון", ופנטזיות ההתנחלות של סמוטריץ' ובן גביר, גרמו אפילו לידידותיה הטובות של ישראל להאמין שהכוונות שלה אפלות הרבה יותר. ומה עצוב כאן? לישראל לא היתה שום יכולת להקים אפילו רבע התנחלות ברצועה. כך ספגנו את הריקושטים על מדיניות שלא ביצענו, והאשראי למטרות הלגיטימיות שלנו התאיין. 

האמת? אני כבר לא מאמין שנצליח להחליף את שלטון חמאס. במקסימום של המקסימום, באיזו ממשלת טכנוקרטים שחמאס יפעל מאחוריה. ביבי בזבז את כל הזמן - רצה יותר מדי את החטופים מכדי להכריע את חמאס, ורצה יותר מדי להכריע את חמאס מכדי לעשות עסקת חטופים, מרח זמן, ועכשיו הזמן נגמר.

אני לא מבין למה אתה מעודד להמשיך את הטירוף עם ההחלטה המפגרת הזאת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

מכיוון שההתייחסות שלי לזה מתאימה לפה ולא לשם:

עזוב את זה שלא מנסים לעצור אותך עדיין, אבל אף אחד לא רוצה להמשיך את הטירוף הזה. והקשחת חמאס זה לא באשמתם של אף אחד. האמברגו הוא עם כוכבית. אהבתי את מה שדני אורבך כתב:

אני לא מבין למה אתה מעודד להמשיך את הטירוף עם ההחלטה המפגרת הזאת.

קודם כל, אם קראת את ההודעה המלאה שם, היית מבין שאין לי התייחסות להחלטה עצמה אם היא טובה או רע.

אם כבר שאלת - לא תומך בזה כי זה עוד פעם חצי זיון.

נכנס אבל עוצר בעיר עזה ולא כל הרצועה, מחכה לחמאס במשא ומתן, בלה בלה בלה.

אם תלך פה כמה עמודים אחורה תראה שרשמתי גם שאני סיימתי השבוע עוד סבב, ואני אומר לך בצורה ברורה ש*אין סד"כ*. אין.

האם מנסים לעצור אותנו? ברור! ואם אתה אומר שלא, מצטער, אבל או שאתה מדבר מפוזיציה כלשהי או שאתה עיוור.

אמברגו נשק, קריאות לביטול הסכמים, ןקריאות להכרה לפלסטלינה *אם אתה לא עוצר*, זה לא ניסיון לעצור? אז מה זה, נסיונות חילוץ חטופים?

וכן, הקשחת חמאס זה באשמתם הבלעדית כמו שאמר מרקו רוביו.

שבוע שלם אומרים שויטקוף מגיע לסגור את העסקה, ויום לפני שהגיע מקרון שחרר את ההצהרה המטומטמת שלו והעסקה נפלה.

זה אחת מ2 אפשרויות: או פעולה מכוונת נגד ישראל, או שהטיפש הזה לא מבין את המזרח התיכון.

לא שולל לגמרי את הראשונה כי הוא במצב פח בסקרים.

וטראמפ, שאתה וחבריך כל כך אוהבים לתקוף, עומד לצידנו ב100 אחוז. אח יקר.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

וטראמפ, שאתה וחבריך כל כך אוהבים לתקוף, עומד לצידנו ב100 אחוז. אח יקר.

אז תן לי להבין: אתה חושב שטראמפ הוא אח יקר כי הוא מאפשר לך לתבוע במלחמה שאין לך איך לנצח, אין לה סד"כ כדי לנצח, איו לה שום מטרה ברת השגה והיא כבר עכשיו מתורגמת לצעדי אמברגו חרם נגד ישראל?

ואו. תודה לטראמפ. כשנריב פה על שק קמח כמו העזתים, אני אזכור להודות לו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא, טראמפ הוא אח כי הוא לא מאיים עלי בסנקציות ונותן לי להחליט לבד על העתיד שלי.

זה שאני (ביבי) לוקח החלטות מטומטמות זה עניין אחד, זה שמנהיגי העולם נותנים זריקת עידוד לטרור זה משהו אחר.

רשמתי כבר נראה לי - אני בעד לסגור את האירוע ולהתחיל לעודד אינתיפאדה גלובלית כמו שהמחבלים רוצים.

חלום שלי אוטובוסים מתפוצצים כל שבוע בבריטניה, אייפל מתמוטט בפריז ודקירות בכיכר דאם.

זה יעשה פקטורי ריסט לכל אירופה מהר מאוד.

• לא הבנתי... 2
פורסם

עכשיו אבו מאזן מאיים להכריז על מדינה פלסטינית, הרי לפחות חצי אירופה הכריזה על הכרה (כבר או בעתיד הקרוב). הישגים נפלאים לנתניהו וחבר מרעיו. כפיים.

מה שקרוי היום ״ימין״ בישראל מתחלק לשתי קבוצות - אחת שכל מה שיודעת לעשות הוא לצאת בהצהרות ריקות מתוכן שגורמות הרבה נזק, וקבוצה קטנה קיצונית שהיא ארגון אלים שלוקח את החוק לידיים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

אם תלך פה כמה עמודים אחורה תראה שרשמתי גם שאני סיימתי השבוע עוד סבב, ואני אומר לך בצורה ברורה ש*אין סד"כ*. אין

בין היתר בגלל זה התייחסתי והגבתי אליך.

לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

האם מנסים לעצור אותנו? ברור

מנסים לעצור אותך כללית, רואים שזה לא מוביל לשום מקום, שמלבד חלומות על טרנספר אין לך פתרון ועוד סיבות.

המהלך עם כיבוש העיר עזה הוא לא פחות מטירוף לדעתי, הייתי מעדיף שמישהו ישים לו יד על הכתף וישאל אותו אם זה באמת נראה לו הגיוני.

לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

זה יעשה פקטורי ריסט לכל אירופה מהר מאוד

אני לא יודע לגבי זה, חשבתי כמוך, אבל אני לא בטוח.

לגבי מקרון. תשמע.

זה שוב כול הסיפור של לדפוק כותרת ואחר כך להוסיף כוכבית. חרטא ברטא לעשות pr. גם הצנחת הסיוע, סיפור מצחיק שהוא טימטום ותו לא.

לצערי ככה זה עובד. קודם הצהרה, אחר כך לך תשכנע מישהו שהכותרת לא נכונה.

הדוגמא המעולה לזה זה ה ''500 משאיות סיוע'' שמשתמשים בהן כביסוס לטענה. 

- By lifting money bags

• תוכן חדש...