Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

זה אחד ה״הישגים״ הגדולים של המלחמה הזו, אם לא העיקרי שבהם. אנשים הפכו לאדישים כלפי סבל של אחרים, בין אם עזתים או יהודים כשרים.

העיקר שפתחו על יאיר גולן כשהוא זיהה את התהליכים. אגב, בחלק מהמקרים זה יותר מאדישות, כבר תקפו קרובים של חטופים, לא?

לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

נראה שהחלטנו להקריב את החטופים תמורת הכרעה צבאית. מצד שני זה ביבי אז אי אפשר לדעת.

בגלל שזה ביבי אפשר לדעת, במדויק.

החליטו להקריב את החוטפים (לפני שנה וחצי, כן?) תמורת השרדות הממשלה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 47 דקות, SlowRide כתב:

נראה שהחלטנו להקריב את החטופים תמורת הכרעה צבאית. מצד שני זה ביבי אז אי אפשר לדעת.

אולי אני פסימי אבל אני לא רואה שום רצון להגיע להכרעה

לפני 44 דקות, פינדר כתב:

זה אחד ה״הישגים״ הגדולים של המלחמה הזו, אם לא העיקרי שבהם. אנשים הפכו לאדישים כלפי סבל של אחרים, בין אם עזתים או יהודים כשרים.

הכהות חושים זה להיות רגיש לסבל של העזתים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 51 דקות, David32 כתב:

זה היה הגיוני לעשות לפני שנה. לא עכשיו. אבל בסדר, לא כזה ברור לי מה ישתנה ומה זה ישנה. מבצע_עצים_בעזה_סופי_2_פיינל.  אבל בסדר. 

מטריד לדמיין מה יקרה לתדמית הגם ככה גרועה של ישראל בעולם

צריך לסחוב איכשהו עד הבחירות הבאות, כדי שיוכלו להבטיח את חיסול חמאס בעוד 4 שנים.

התדמית של ישראל זה לא מעניין כל עוד מספקים לנו תחמושת אז כדי למרוח את המלחמה לא יעשו משהו דרסטי שיפגע בתדמית באופן שמחייב עצירת המלחמה. 

לפני כשעה, Night Driver כתב:

החלטה כואבת שאין לי מושג אם היא נכונה וכנראה שלא הייתי בטחר בחלופה הזו אבל היא לגיטימית

זה היה לגיטימי בערך כשטראמפ נכנס לתפקיד אחרי העסקה האחרונה, כשהוא דיבר על שערי הגיהנום. עכשיו זה עוד בלבול מח לבייס שירגיש טוב עם עצמו אחרי שכולם ראו ישראלי מורעב שחופר לעצמו קבר. ימציאו שם חדש שיחליף את כרכרות גדעון, נמשיך להסתובב סביב עצמנו והחטופים ימשיכו לחיות בגיהנום של חמאס.

מה שיכול לשבש את השגרה המגעילה הזאת זה איראן. הם יכולים להגיד לחמאס לחסל חטופים כעונש על החיסולים ב12 הימים, הם יכולים להפעיל את חיזבללה בקרוב מאד, כי מחר לבנון תצטרך להחליט אם הם מדינה ריבונית או עוד גוף מארח לטפיל האירני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

זה היה לגיטימי בערך כשטראמפ נכנס לתפקיד אחרי העסקה האחרונה, כשהוא דיבר על שערי הגיהנום. עכשיו זה עוד בלבול מח לבייס שירגיש טוב עם עצמו אחרי שכולם ראו ישראלי מורעב שחופר לעצמו קבר. ימציאו שם חדש שיחליף את כרכרות גדעון, נמשיך להסתובב סביב עצמנו והחטופים ימשיכו לחיות בגיהנום של חמאס.

מה שיכול לשבש את השגרה המגעילה הזאת זה איראן. הם יכולים להגיד לחמאס לחסל חטופים כעונש על החיסולים ב12 הימים, הם יכולים להפעיל את חיזבללה בקרוב מאד, כי מחר לבנון תצטרך להחליט אם הם מדינה ריבונית או עוד גוף מארח לטפיל האירני.

אתה מדבר על מה שכנראה יעשו בפועל ואני מדבר נטו על ההחלטה כלשונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההחלטה כלשונה אפילו לא מודה בכוונה להפקיר אותם למות. למילים אין הרבה משמעות ולדעתי זה נאמר בעיקר כתגובה לתעמולת חמאס. מה יקרה בפועל? מי יודע. אולי הם בונים על זה שסרטוני הוצאה להורג יאחדו את הציבור ויעזרו להם בתמיכה הציבורית. לך תדע.

פורסם

אנשים פה באמת הגיבו באובססיביות לנוכח הסבל של הסודנים, התימנים, הסורים, הרוהינגה, האויגורים, וכיוב, ככה שהעובדה שהם מגיבים באדישות לסבל של העזתים היא באמת תוצאה של זיהוי תהליכים פרטיקולרי.

ולמען הסר ספק, המשפט הזה תופס כאן בדיוק כמו שהוא תופס בבריסל, דאבלין, שיקגו, ברלין וטימבוקטו.

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

כהות חושים זה להיות רגיש לסבל של העזתים.

כן. זה בדיוק מה שאמרתי מהתחלה.

מי שאדיש לגופות של ילדים עזתים בהמשך גם יהיה אדיש לחדשות על חיילים שנהרגים בקרבות וגם לגופות מהלכות של צעירים ישראלים שנחטפו למנהרות וגוססים שם כבר כמעט שנתיים. אין לזה תקנה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

@omerkot

השאלה שצריך לשאול זה האם העזתים עוברים סבל שקרוב לרעב בתימן או הטיהורים בניגריה, הטבח במיעוטים בסוריה, שואת היזידים וכו'.

ספוילר

הם לא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

ההבדל הגדול הוא שעל תימן וסודן אני לא אחראי.

הבעיה שלי היא פחות שהעזתים סובלים ויותר שאני אחראי לסבל הזה.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תימן, ניגריה, רוהינגה וכו׳ לא נמצאים בתחום ההשפעה של המדינה שלי. זה יכול להעציב אותי יותר או פחות, אבל אין לי או לנבחרי הציבור שלי יכולת השפעה בעניין. לכן זו סתם דמגוגיה זולה להשתמש בסבל שלהם כדי לבלבל במח.

יצא שכתבתי בדיוק יחד עם נהג הלילה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

הבעיה שלי היא פחות שהעזתים סובלים ויותר שאני אחראי לסבל הזה

אם אתה נלחם בהם, הם סובלים בגללך. אין איך לבטל את זה. השאלה אם יש תכלית ללחימה שלא מביאה שום תוצאות כבר שנה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני אחראי לסבל של העזתים?

אולי אני התבלבלתי אבל למיטב ידיעתי אני לא בחרתי בחמאס להנהיג אותי, לא פלשתי למדינה חזקה ממני, לא שחטתי אלף אנשים, לא חטפתי מאות, ואפילו לא איימתי על אף אחד בהשמדה. האוקראינים אחראים לסבל של הרוסים? אפעס, לא נראה לי.

רוצים שלום? אהלן וסהלן. בחרתם במלחמה? יש מלחמה ומלחמה זה סבל.

דוחה לחלוטין את הטיעון שלא מביאה שום תוצאות כבר שנה. גם שני סינוארים ועשרות חטופים משוחררים חושבים אחרת.

פורסם
לפני 51 דקות, פינדר כתב:

כן. זה בדיוק מה שאמרתי מהתחלה.

מי שאדיש לגופות של ילדים עזתים בהמשך גם יהיה אדיש לחדשות על חיילים שנהרגים בקרבות וגם לגופות מהלכות של צעירים ישראלים שנחטפו למנהרות וגוססים שם כבר כמעט שנתיים. אין לזה תקנה.

שטויות. 

אין לי שום רגש למחבלים הקטנים בעזה.  

וכואב לי על החיילים שנהרגים ונפצעים ועל החטופים.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

ההבדל הגדול הוא שעל תימן וסודן אני לא אחראי.

ועל חמאס אתה כן? 

אתה לא אחראי לסבל שלהם. החמאס אחראי לסבל שלהם, הן במישרין (מונע מהם סויע ואוכל כדי לייצר בדיוק את האמירות והתמונות שנוצרות) והן בעקיפין (יצירת מלחמה שכל תכליתה רצח דל כמה שיותר ישראלים ומוות של כמה שיותר עזתים). 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

החלטה כואבת שאין לי מושג אם היא נכונה וכנראה שלא הייתי בטחר בחלופה הזו אבל היא לגיטימית.

@יובל .מ.

ראית את תיעוד העימות של חדד עם מי שהגדרת מחבל?

ויכוח נהגים, שום איום ושום התייחסות של ה"מחבל" למוצאו או לפועלו של חדד.

הדבר היחיד שהיה זה יריקה לכיוונו של חדג ונסיעה משם שנענתה בירי (לא פליטת כדור אלא ירי) ויציאה של חדד מהאוטו לכיוון רוכב הקטנוע שלמזלו כבר נסע משם.

ראיתי תיעוד ערוך של גיא פלג שפירסם סרטומים ערוכים ומזויפים של שדה תימן ואפילו הוא טוען שלא שומעים והסרטון לא אצל המשטרה.

עדיין לא השתכנעתי.

• תוכן חדש...