Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כול אלה שלא בקבוצה שלנו.

לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

אין ספק שממש לא כיף לחיות שם ולא כל פלסטיני יש גישה חופשית לסטייקים וקבבים. אבל אם צריך

סלח לי, אבל זה "בלה בלה בלה הם משקרים". למה בישראל אם זה רצח עם זה חייב להיות עם תנורים כמו שעשו לנו. ואם זאת הרעבה זה חייב להיות כמו בגטאות ומחנות. אין קצת פחות שזה עדיין נחשב?

לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

פלסטינים מהללים את ישראל על הניסיון לשחרר אותם מארגון טרור? בדיוק אותו דבר.

הבעיה היא לא דעתם של הפלסטינאים... לא אכפת לי מהם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

אני חייב שאלה אמיתית, תנו תשובה אמיתית גם אם זה נראה לכם ביביסטי:

נפתחה חקירה להדחת עד נגד מיליבצקי ב2022, הוא זומן לחקירה יומיים אחרי שנבחר ליושב ראש ועדת הכספים, והיה מועמד לחו"ב.

ועדיין אתם מנסים להגיד לי שהפרקליטות והיועמשית הם השומרי סף שיגנו עלי?

מפקד 433 הוא מינוי של פיתמר. מה עוד "הימין" יכול לבקש? בשיא הרצינות, זה כבר נהיה מגוחך בכאלו רמות.

צריך לקנות לכל מטה ליכוד טלויזיה גדולה שמריצה את הגיף הזה בלופים-

giphy.gif

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 53 דקות, David32 כתב:

סלח לי, אבל זה "בלה בלה בלה הם משקרים". למה בישראל אם זה רצח עם זה חייב להיות עם תנורים כמו שעשו לנו. ואם זאת הרעבה זה חייב להיות כמו בגטאות ומחנות. אין קצת פחות שזה עדיין נחשב?

לרצח עם יש הגדרה. לקרוא לכל דבר שלא מצטלם טוב רצח עם, זה כמו שיובל קורא לכולם בוגדים😁

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

לרצח עם יש הגדרה

נכון. רוצה שנעבור עליה, עם ציטוטים מטובי הפוליטיקאים הישראלים, ונבין שיש בסיס לטענות כלפי ישראל?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אי אפשר לבוא בטענות לרצח עם כשלא מתרחש רצח עם. אפשר בהחלט לבוא בטענות על התבטאויות פסולות של פוליטיקאי כזה או אחר, אבל זה לא מה שהופך מלחמה לרצח עם.

לי זה נראה כאילו אנשים ראו פרסומת ממש מגניבה לסיגריות, מצאו מחקר בעמוד השלישי בגוגל שסיגריות לא בהכרח מזיקות לבריאות וזה מספיק בשבילם כדי להחליט להתחיל לעשן.

פורסם

סליחה, דיברת על הגדרות, תעשה שיעורי בית.

לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

אפשר בהחלט לבוא בטענות על התבטאויות פסולות של פוליטיקאי כזה או אחר, אבל זה לא מה שהופך מלחמה לרצח עם.

זה יהיה בשיעורי הבית שלך.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

לרצח עם יש הגדרה.

מזכיר לי את הויכוחים המעייפים עם ליאור שהיה אוהב להתחבא מאחורי הגדרות.

זו לא נוסחה מתמטית. תקרא לזה רצח עם או רצחעמצ׳יק, אין לזה משמעות. בסוף יש אנשים בעולם המערבי שרואים את הכותרות והתמונות האלו וקוראים ששרים בממשלת ישראל מתפארים בהצלחה של מחיקת עזה. שום הסברה בעולם ושום האחזות בהגדרות יבשות לא יעזרו לך עם זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

אי אפשר לבוא בטענות לרצח עם כשלא מתרחש רצח עם. אפשר בהחלט לבוא בטענות על התבטאויות פסולות של פוליטיקאי כזה או אחר, אבל זה לא מה שהופך מלחמה לרצח עם.

לי זה נראה כאילו אנשים ראו פרסומת ממש מגניבה לסיגריות, מצאו מחקר בעמוד השלישי בגוגל שסיגריות לא בהכרח מזיקות לבריאות וזה מספיק בשבילם כדי להחליט להתחיל לעשן.

אני בטוח שאתה יודע שיש מנעד גדול לפשעי מלחמה החל מהתיישבות אזרחים ועד להשמדה המונית מאורגנת.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

עדות אישית של בחור שעבד בקרן הסיוע, בוגר יחידה מובחרת אמריקאית. לא מישהו שראה פרסומות.

עדויות לפשעי מלחמה לכאורה. כן רצחעם לא רצחעם, כבר לא משנה.

או שהוא איזה אנטישמי שהחליט לשקר או שיש פה בעיה אמיתית.

אגב, בכל פעם שאני מנסה לשכנע את עצמי שאין סיכוי שלוחמים ישראלים יבצעו פשעי מלחמה בוטים, אני נזכר בשלושת החטופים שהצליחו לברוח מהמנהרה וחוסלו למרות שפשטו את הבגדים והניפו דגלים לבנים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

סליחה, דיברת על הגדרות, תעשה שיעורי בית

"אחד המעשים המפורשים להלן שנעשה בכוונה להשמיד, השמדה גמורה או חלקית, קיבוץ לאומי, אתני, גזעי או דתי, באשר הוא קיבוץ כזה. ואלה המעשים: (א) הריגת אנשים הנמנים עם הקיבוץ; (ב) גרימת נזק חמור, בגוף או בנפש, לאנשים הנמנים עם הקיבוץ; (ג) העמדת הקיבוץ בכוונה תחילה בתנאי-חיים שיש בהם כדי להביא לידי השמדתו הגופנית, כולו או מקצתו; (ד) קביעת אמצעים שכוונתם למנוע את הילודה בקיבוץ; (ה) העברת ילדי הקיבוץ לקיבוץ אחר בדרך כפייה."

לפני שעה, פינדר כתב:

מזכיר לי את הויכוחים המעייפים עם ליאור שהיה אוהב להתחבא מאחורי הגדרות.

זו לא נוסחה מתמטית. תקרא לזה רצח עם או רצחעמצ׳יק, אין לזה משמעות. בסוף יש אנשים בעולם המערבי שרואים את הכותרות והתמונות האלו וקוראים ששרים בממשלת ישראל מתפארים בהצלחה של מחיקת עזה. שום הסברה בעולם ושום האחזות בהגדרות יבשות לא יעזרו לך עם זה.

להתחבא? אם היה בטענות האלה אמת לא היו צריכים לשקר. להביא כהוכחה איזה שר גרנדמייזר שמשחק אותה גבר גבר מול הבייס שלו זה מביך אבל זה לא מוכיח אף טענה למעשים כאלה.

בסוף כמו שאתה אומר, אנשים רואים תמונות וכל אחד מאמין למה שהוא רוצה. אם מספיק אנשים יראו פרסומת מאד משכנעת לסיגריות ויאמינו שזה אחלה לעשן זה לא הופך את הסיגריה לבריאה.

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

אני בטוח שאתה יודע שיש מנעד גדול לפשעי מלחמה החל מהתיישבות אזרחים ועד להשמדה המונית מאורגנת.

לא נראה לי שיש מצב של מלחמה בלי פשעי מלחמה. 

לפני 17 דקות, פינדר כתב:

עדות אישית של בחור שעבד בקרן הסיוע, בוגר יחידה מובחרת אמריקאית. לא מישהו שראה פרסומות.

עדויות לפשעי מלחמה לכאורה. כן רצחעם לא רצחעם, כבר לא משנה.

או שהוא איזה אנטישמי שהחליט לשקר או שיש פה בעיה אמיתית

אם יש רצחעם למה צריך לשקר?

הנה אמריקאי אחר שהיה בעזה ואומר שאין.

https://x.com/SpencerGuard/status/1948010761957052628?t=DJb6HzfwdcyPYgacU-bcgg&s=09

במצב כזה כל אחד בוחר למה להאמין. כמו למשל פה-

לפני 26 דקות, פינדר כתב:

בכל פעם שאני מנסה לשכנע את עצמי שאין סיכוי שלוחמים ישראלים יבצעו פשעי מלחמה בוטים, אני נזכר בשלושת החטופים שהצליחו לברוח מהמנהרה וחוסלו למרות שפשטו את הבגדים והניפו דגלים לבנים.

אני מאמין שהחיילים שהרגו את שלושת החטופים שהצליחו לברוח לא עשו את זה מתאוות נקם בפלסטינים אלא כי האמינו שמדובר במלכודת. טעות נוראית.

פורסם

דורשים אחד מהרשימה וכוונה.

שנעשה בכוונה להשמיד, השמדה גמורה או חלקית

רבים הציטוטים מחברי הממשלה שמראים כוונה. אין על זה ויכוח אני מקווה.

הריגת אנשים הנמנים עם הקיבוץ

נהרגים, ללא ספק

לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

גרימת נזק חמור, בגוף או בנפש, לאנשים הנמנים עם הקיבוץ

ללא ספק גם זה קורה.

לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

העמדת הקיבוץ בכוונה תחילה בתנאי-חיים שיש בהם כדי להביא לידי השמדתו הגופנית, כולו או מקצתו

זה הקטע עם ההרעבה והמחסור באוכל. גם אם אין מחסור ורק המחירים בשמיים - עדיין יש פה תנאים כאלה. 

לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

העברת ילדי הקיבוץ לקיבוץ אחר בדרך כפייה.

נכון, פה זה רק כוונות, דיבורים ותפילות שהם יסתלקו ובמקומם תיהיה התיישבות. 

לפני 37 דקות, SlowRide כתב:

להביא כהוכחה איזה שר גרנדמייזר שמשחק אותה גבר גבר מול הבייס שלו זה מביך אבל זה לא מוכיח אף טענה למעשים כאלה.

בטח שזה כן. אחושרמוטה. 

שר מהבכירים ביותר בממשלה. זה שאתה רוצה לקרוא לו גרנדמייזר ולהגיד שהוא משחק אותה גבר, זה cope נחמד. אפשר גם לעשות את זה על גבלס או גורינג. נמציא שם ונגיד שהם סך הכול שיחקו את המשחק הפוליטי וניסו לצאת גברים מול הבייס והבוס. למה לא בעצם?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 47 דקות, SlowRide כתב:

לא נראה לי שיש מצב של מלחמה בלי פשעי מלחמה

עבירות על דיני המלחמה ודאי. פדעים מכוונים לא בכל מלחמה.

אל תשכח שאנחנו גם מונעים סיקור עיתונאי חופשי וזה לא בדיוק קו הגנה חכם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, David32 כתב:

בטח שזה כן. אחושרמוטה. 

שר מהבכירים ביותר בממשלה. זה שאתה רוצה לקרוא לו גרנדמייזר ולהגיד שהוא משחק אותה גבר, זה cope נחמד. אפשר גם לעשות את זה על גבלס או גורינג. נמציא שם ונגיד שהם סך הכול שיחקו את המשחק הפוליטי וניסו לצאת גברים מול הבייס והבוס. למה לא בעצם?

כן, גבלס וגורינג זה המקבילים לגרנדמייזר וחברים שלו. הכל מתחיל ונגמר בדיבור ולמעשים ועובדות אין שום משמעות. אם שר ישראלי פולט שטויות שצריך למחוק את עזה ובפועל האוכלוסייה בעזה נמצאת בעליה וצריך צילומים מתימן וצבאות משפיענים כדי למכור לעולם שאנשים מתים מרעב, זה בדיוק כמו גבלס שקידם אידאולוגיה שאשכרה חיסלה מליונים במחנות והביאה חורבן על העם שלו עצמו. ההבדל בניואנסים קטנים ולא חשובים בכלל.

לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

עבירות על דיני המלחמה ודאי. פדעים מכוונים לא בכל מלחמה.

אל תשכח שאנחנו גם מונעים סיקור עיתונאי חופשי וזה לא בדיוק קו הגנה חכם.

באיזה מלחמה לא היו פשעים מכוונים?

אנחנו מונעים סיקור עיתונאי בעיקר כדי לשמור על העיתונאים, מאותה סיבה שלא נתנו לגרטה לרדת מהסירה בעזה. לי אישית אין בעיה שמי שירצה יבוא ויתרשם, רק שידע שהוא באחריות עצמו בלבד וחוקית זה כנראה אסור לישראל לאפשר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

ההבדל בניואנסים קטנים ולא חשובים בכלל.

אנחנו עברנו על רשימת מכולת.

דיבור - צ'ק.

לפי ההגדרות - צ'ק.

מה הבעיה להודות בזה.

"אם שר הכלכלה אומר שצריך למחוק את עזה" ועוד שר אומר את זה ועוד שר, ועוד, ועוד, ועוד. הנה לך כוונה, שזה מה שנדרש. כול השאר - לא רלוונטי. 

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להודות במה? זה לא תואם להגדרות. כתוב בהגדרה בפירוש, מעשה בכוונה ל-. לא כוונה לעשות.

איזה מעשה עושים כדי "למחוק את עזה"?  לא עושים. אם נלחמים בעזה בארגון טרור והשר אומר שמוחקים את עזה, זה לא אומר שמוחקים את עזה. זה אומר שהשר מטומטם.

אם גבלס היה אומר שצריך לגרש את היהודים מגרמניה ולחסל אותם במחנות ריכוז ברחבי אירופה אבל היהודים היו נשארים לחיות בגרמניה ולא היו מקימים מחנות ריכוז ברחבי אירופה, היה רצח עם או שהיה שר תעמולה מטומטם?

כשפוליטיקאים מבטיחים דברים אנחנו מתייחסים לזה בד"כ כלל כשקרים וחירטוטים אבל כשצריך להאשים את ישראל אז אמירות של פוליטיקאים זה האמת המוחלטת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...