Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

כמה אנשים טובים ומתורבתים אומרים בפה מלא בשנה וחצי האחרונות, שבעזה אין חפים מפשע?

את זה טענו גם חטופים שחזרו...

ומה הבעיה במשפט הזה? אתה חושב שזה לא נכון?

לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

יותר גרוע מזה, יש משטרה שהיא זרוע מבצעת של השלטון.

ומה חדש?

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

כמה אנשים טובים ומתורבתים אומרים בפה מלא בשנה וחצי האחרונות, שבעזה אין חפים מפשע?

למישהו פה אכפת מילדים בעזה שנטחנו בעוד איזו הפצצה? אני לא בא להתנשא פה על אף אחד. לעזאזל, אפילו אני לא מתעניין בזה. ואני, כמו רובנו, מחשיב את עצמי לאדם מוסרי.

אז תחשוב שאין חוקים ואין משטרה ואיש הישר בעיניו יעשה. והקם להרגך השכם להורגו. ואין חפים מפשע. ושאר הססמאות.

המצפן המוסרי שלך מעוות.

אלפי פלשתינאים מסתובבים ברחבי מדינת ישראל, חלקם ללא אישורים, חלקם מבצע פיגועים, והם עדיין מסתובבים בכיף שלהם ללא פחד.

יהודיה שנסעה עם התינוקת שלה חטפה אתמול סלע לשמשה.

ועדיין אתה חושב שאנחנו כמוהם.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

למישהו פה אכפת מילדים בעזה שנטחנו בעוד איזו הפצצה? אני לא בא להתנשא פה על אף אחד. לעזאזל, אפילו אני לא מתעניין בזה. ואני, כמו רובנו, מחשיב את עצמי לאדם מוסרי.

אז תחשוב שאין חוקים ואין משטרה ואיש הישר בעיניו יעשה. והקם להרגך השכם להורגו. ואין חפים מפשע. ושאר הססמאות.

המשטרה והחוק זה הדבר היחיד שמונע מאנשים להפוך לחולי נפש ולעשות פשעים איומים בשכנים שלהם? 

מי שכותב באינטרנט אין חפים מפשע בעזה (שזה נאמר ע"י אנשים שחזרו מהשבי בעזה) מסוגל להתנהג כמו עזתי ב7.10 כלפי אנשים שהוא חי איתם ביום יום?

אתה חושב שהדתי שעובד איתך מסוגל להצעיד את המשפחה שלך על ארבע, לגרום להם לנבוח כמו כלבים ולהעלות לטיקטוק, ואחרי זה לירות בהם?

מקווה שאתה באמת לא חושב ככה על האנשים שחיים בסביבתך.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

מה הבעיה במשפט הזה? אתה חושב שזה לא נכון?

המשפט עצמו אולי נכון ואולי לא (תינוק בן חודש הוא לא חף מפשע?).

הבעיה שלי עם המשפט הזה שאצל הרבה אנשים הוא משמש הצדקה לדרוש הרג חסר אבחנה, הרעבה המונית וכו׳.

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

עדיין אתה חושב שאנחנו כמוהם.

אני לא עוסק בהשוואות.

אם זה מה שמדאיג אותך, אז אני חושב שהם הרבה יותר גרועים, בפער.

זה מזכיר לי ויכוח מטופש שהיה לי פה עם ליאור לפני כמה שנים. שבו הוא טען שמדינת הלכה יהודית יותר טובה ממדינת הלכה מוסלמית ואני טענתי שזה לא ממש מנחם אותי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

מסוגל להתנהג כמו עזתי ב7.10 כלפי אנשים שהוא חי איתם ביום יום

קרוב יותר ממי שלא חושב כך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

לא הבנתם אותו ועפתם עליו. לפחות הוא רגיל 

כן. כבר התעייפתי מלחזור על עצמי.

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

אתה חושב שהדתי שעובד איתך מסוגל להצעיד את המשפחה שלך על ארבע, לגרום להם לנבוח כמו כלבים ולהעלות לטיקטוק, ואחרי זה לירות בהם?

אלו שעשו את זה לאנשים בסוריה, לא עשו את זה לאנשים שעובדים איתם. מבחינתם הם עשו את זה לאויב, גם אם הם חולקים מדינה באופן פורמלי.

אני לא חושב שמישהו מאלו שעובדים איתי יעשה דבר כזה, לי או למישהו אחר. אבל יש פה אוכלוסיה מספיק גדולה שכן תעשה דברים כאלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למי הם יעשו את זה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כמו שקרה בערים המעורבות 2021. אה רגע...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא משווה ואני יודע שיש בוודאות יהודים פסיכופתים שמסוגלים לעשות דברים כאלה, רק שהם כל כך מעטים שאין להם יכולת לעשות את זה בצורה מאורגנת ובאור יום בלי פחד אפילו אם אין משטרה.

במצב היפותטי שבו אין סביבנו מדינות אויב שרק מחכות להזדמנות, אם המדינה קורסת ויש מלחמת אזרחים יהיה הרבה כאוס, פשיעה, ביזה, מכות, מה שקוראים בחדשות "אירועי אלימות" עם סכינים וכיסאות כתר. לא טיהור אתני כמו שהולך בסוריה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 21 דקות, David32 כתב:

לא הבנתם אותו ועפתם עליו. לפחות הוא רגיל 

אם פעם אחר פעם לא מבינים אותו אולי הוא צריך לחשוב על הניסוח שלו שיישמע קצת פחות BDS ופלסטלינה חינם.

או שאנחנו לא מספיק חכמים להוד רוממותו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

המשפט עצמו אולי נכון ואולי לא (תינוק בן חודש הוא לא חף מפשע?).

הבעיה שלי עם המשפט הזה שאצל הרבה אנשים הוא משמש הצדקה לדרוש הרג חסר אבחנה, הרעבה המונית וכו׳

אם אין שם חפים מפשע וזאת חברה שמעודדת את ההשמדה שלך הדבר הכי מוסרי זה להשמיד את החברה הזאת כדי שהיא לא תעשה נזק. ואם לא עשינו את זה והחברה הזאת קמה ועשתה מעשה כמו 7 באוקטובר אז באופן עקיף אנחנו שותפים למעשה בלתי מוסרי.

ואם נגיד טעינו ולא עשינו את זה אנחנו צריכים לעשות את זה עכשיו

כמו אם יש מחבל שלא הורג עכשיו רק אתה יודע שהוא הולך או מתכנן לעשות פיגוע בעוד יום\שבוע\שנה ברור שהדבר הכי מוסרי וצודק הוא לחסל אותו גם אם הוא עכשיו שותה קפה, מעשן סיגריה ואוכל פיתה ולא מחזיק שום כלי נשק

ואם הוא מחנך את המשפחה שלו ואבא שלו חינך אותו ואת האחים שלו על בסיס זה שהדבר הכי גדול הוא לחסל את כל היהודים ברור שאם עכשיו הוא לא רוצה אפילו או לא יכול אז הדבר הכי מוסרי זה לעשות זה להשמיד את המשפחה שלו

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 2
  • תוכן חדש...