Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, Supertigre כתב:

לסיכום:

1. הועדה תהיה פוליטית יותר ופחות מקצועית, בתכלס זה יהיה תן לי את זה ואני אתן לך את זה. 

2. אין עדיין בהצעה הגדרה לאיך מחוקקים חוק יסוד ומה בכלל ההגדרה של חוק זה

3. חוק יסוד החקיקה שגורס שלא ניתן לערער על חוק יסוד (למעט בחירות), רק שכל עוד סעיף 2 לא הוגדר לא ניתן להתייחס לסבירות של זה. 

לפני 13 שעות, פינדר כתב:

הבעיה העיקרית היא שהוא הופך את הליך הבחירה לפוליטי ואת השופטים לפוליטיקאים, באופן רשמי.

זה מה שיש בארצות הברית וזה הביא לתוצאות לא טובות בשנים האחרונות. לדעתי בכל אופן.

זה גם מונע ייצוג לקבוצות מיעוט. הסיכוי של שופט ערבי להגיע לעליון בשיטה הזו, הוא אפסי.

וזה עוד לפני שנכנסים לדקויות ולכשלים שיש במנגנון המוצע.

מדובר שוב בשקשוקה ישראלית, בלי מחשבה. רק רצון להגיע לפשרה כלשהי.

למה אתם חושבים שהועדה כרגע לא פוליטית? כי יש נציגים מלשכת עורכי הדין?

הם גם פוליטיקאים. נבחרו בבחירות של מספר אנשים קטן, מגיעים עם אג'נדה משלהם, ובנוסף הם אלה שבמהלך הקריירה עומדים מול אותם שופטים.

אין להם "תן לי ואתן לך"?

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

בכל דבר יש פוליטיקה, גם בועד הבית.

השיטה המוצעת הופכת את הליך הבחירה לכזה שאין בו דיון על המקצועיות של השופט אלא רק על הזהוי הפוליטי שלו.

לא צריך לנחש מה יקרה, אנחנו רואים את זה בלייב. תראה את המועמד של לוין, אביעד בקשי. הוא לא שופט ואני לא חושב שהוא עורך דין אפילו. מעולם לא ניהל משפט. מה הוא כן? בכיר בפורום קוהלת ומתנחל שגר על קרקע פלסטינית פרטית.

אותו דבר לגבי המועמד השני של לוין, רפי ביטון.

זו שיטה שתתחיל מירוץ לאיוש בית המשפט לפי שיוך פוליטי בלבד. זה יפגע גם במקצועיות השופטים וגם במידת האמון הציבורי שלהם. 

וכמובן שבסוף, במדינה שבה הציבור הולך ימינה ואז עוד יותר ימינה, זה יהפוך את המדינה לבלתי ראויה למגורים עבור מי שהוא חילוני סמולני ליברלי.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כולם מתעלמים מזה שרק לעליון צריך 7 מ 9. בערכאות הנמוכות יותר כל השופטים יהיו רק פוליטיים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם בבחירה לעליון יש קאצ', עד כמה שהצלחתי להבין.

אם לא מגיעים להסכמה על מועמד של אחד הצדדים או משהו כזה, אחרי פרק זמן אותו צד מציג שלושה מועמדים והצד השני חייב לבחור אחד מהם.

אז פשוט מביאים את השלושה הכי קיצוניים שאתה מוצא, ואחד מהם יכנס לעליון.

זה מה שאני הבנתי מהמעט שפורסם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא התעמרתי בפרטים ובגלל זה אני לא מביע דעה על המוצע. התייחסתי רק לנקודה שכולם מתייחסים רק לעליון בעוד כל אלה ששופטים מושחתים נמצאים בשלום ובמחוזי.

פורסם

חברים, כל הצעה של שונא ישראל לוין מקומה בפח.

אחרי בחירות נוספות ושיקום המדינה, אפשר לחזור להסתכל על זה בצורה מקצועית שמקובלת על עוד אנשים חוץ מפורום קהלת.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 7 דקות, MadCat_LE כתב:

אחרי בחירות נוספות ושיקום המדינה, אפשר לחזור להסתכל על זה בצורה מקצועית שמקובלת על עוד אנשים חוץ מפורום קהלת.

עם אדם כמוהו אהיה יותר חשדן אבל עדיין אבדוק בצורה עניינית.

גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום.

פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

אני לא חושב שיש לו לגיטימציה לעשות דבר מלבד להירקב בכלא אחרי ההרס שהוא אחראי לו ולכן - לדון בהצעה כלשהי זה לקבל את אי לקיחת האחריות שלו, יחד עם כל חברי קואליצית הטבח.

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 32 דקות, MadCat_LE כתב:

ואם.. בבחירות הנוספות כרצונך, שוב לימין יהיה רוב, ובכנסת יבקשו לשנות את הסדרי בחירת השופטים.
מה אתה ממליץ שנעשה..

1 - האם בכל-זאת נשלח את לוין לכלא..
2 - נקבל את החלטת רוב אזרחי המדינה, אשר בחרו ב לוין כנציגם.
3 - נשלח את רוב האזרחים במדינה, אשר הצביעו לימין לכלא.. מדוע לשלוח רק את לוין לכלא.

אייל.

• אהבתי 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 14 דקות, MadCat_LE כתב:

אני לא חושב שיש לו לגיטימציה לעשות דבר מלבד להירקב בכלא אחרי ההרס שהוא אחראי לו ולכן - לדון בהצעה כלשהי זה לקבל את אי לקיחת האחריות שלו, יחד עם כל חברי קואליצית הטבח.

לצערי הוא עדיין שר המשפטים.

פורסם
לפני 40 דקות, Night Driver כתב:

לא נכון. אם זה היה עובד שלך היית מפטר אותו מזמן. ואם לא יכולת לפטר אותו בטוח לא היית מקשיב לדעתו לגבי איך לנהל את העסק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 31 דקות, ay115 כתב:

לא יודע איך לאכול את זה, מדינה חסרת בושה. אם היו מגייסים גדוד אחד חדש "מאחינו" החרדים, היו חוסכים ל-6 גדודי מילואים את הסבל הזה, או מקצרים את התעסוקה המבצעית בחודש ל-12 גדודים אחרים...

תחזיק אצבעות שאולי נמאס כבר לשופטי הבג"ץ, הם יתעוררו סוף סוף, ויורו לפחות לצה"ל לשלוח הודעות גיוס לכל 85000 החרדים. על פי מספרי המתגייסים שהבאת נראה שרק כך מתקרבים ליכולת הגיוס של הצבא.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, ליין מן כתב:

ואם.. בבחירות הנוספות כרצונך, שוב לימין יהיה רוב, ובכנסת יבקשו לשנות את הסדרי בחירת השופטים.
מה אתה ממליץ שנעשה..

1 - האם בכל-זאת נשלח את לוין לכלא..
2 - נקבל את החלטת רוב אזרחי המדינה, אשר בחרו ב לוין כנציגם.
3 - נשלח את רוב האזרחים במדינה, אשר הצביעו לימין לכלא.. מדוע לשלוח רק את לוין לכלא.

אייל.

פשוט מאוד. אני דורש שיקחו אחריות.

השלטון הנוכחי אינו "ימין", הוא ארגון פשע שפועל עבור דיקטטור יחיד.

לשמחתי הכל מצביע על כך שארגון הפשע לא יחזור לשלטון בבחירות חדשות ולכן אין סכנה.

שוב, השלטון הזה אינו "ימין". אין לי בעיה עם בחירה של העם ב"ימין" או "שמאל" או למעלה או למטה.

השאלה היא האם בכלל יהיו בחירות נוספות (לא מובן מאליו). נראה.

אם בבחירות נוספות יבחר שלטון, לא משנה איך הוא קורא לעצמו, שממשיך את הקו נוכחי של הרס הפרדת רשויות והחלשת המדינה לטובת מקורבים של הדיקטטורה, זה אומר כנראה שהמדינה שהייתי רוצה שתהיה פה - כבר לא תהיה.

אין צורך להכניס לי מילים לפה, אני לא מאיים על אף אחד. אחפש חיים טובים ושקטים לי ולילדים במקום אחר. בהצלחה למי שרוצה להמשיך לשלם על מתנדנדי ישיבות ולמות בשבילם.

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE
  • אהבתי 2

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

לא נכון. אם זה היה עובד שלך היית מפטר אותו מזמן. ואם לא יכולת לפטר אותו בטוח לא היית מקשיב לדעתו לגבי איך לנהל את העסק.

ההשוואה לעובד לא נכונה. הוא יותר דומה לסוקר חיצוני של איזו או גוף אחר.

אני אשמע אותו, אשקול את דבריו, יכול להיות שאקבל חלק ויכול להיות שנתוכח על השאר אבל לא פוסל שום דבר בגלל מי שהשמיע את הדברים.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...