Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

אז מה מפריע לו להגיע להסכם ולצאת לבחירות?

אבל סקרים ראית?

לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

מעשית אין שום הפסקת אש 

בלבנון אתה יכול להפר הסכם מתי שבא לך אצל חמאס אתה לא יכול.  יש להם קלף מיקוח 

מי סיפר לך? אתה יכול להגיב להפרות ההסכם, לא להפר אותו. זה נכון לכל הסכם. גם לך יש קלף מיקוח - עצירים וצה"ל בעזה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, farkash7 כתב:

אתה לא יורד לסוף דעתי.
חמאס הוא אולי מכשול, וחמאס אולי לא רוצה עסקה, אבל מחמאס אין לי ציפיות.
ההנהגה הזו ממש לא עושה כל מאמץ כדי להחזיר חטופים. ראה התבטאויות של חבריה.
ההנהגה הזו מחבלת בפועל במגעים לעסקה, ראש הממשלה של ההנהגה הזו מחבל בפועל במגעים לעסקה.
מהסיבות הללו הכשלון הוא קודם כל של ההנהגה שלי. אני לא יכול לבוא בטענות לארגון טרור רצחני כשההנהגה שלי עושה מאמצים לטרפד/להכשיל עסקאות.

הם לא מחבלים במגעים ולא מטרפדים שום דבר. הם פשוט יודעים שאין עם מי לדבר אז הם מנסים להציג את זה כאילו חמאס מערים קשיים וחמאס, שמבחינתו אפשר להמשיך ככה שנים מציג את זה כאילו ישראל מחבלת בעסקה. אם היה סיכוי אמיתי להגיע לעסקה, איזה אינטרס יש לביבי להפיל את זה?! הוא יוצא ככה גיבור לאומי במיוחד אצל הבייס המטומטם שלו, שלא חושב שהוא בכלל אחראי לאסון. התקווה הכי גדולה שלו זה לפתור את הבעיה שהוא יצר ולהחזיר כמה שיותר חטופים. האפס הזה הכריז על עסקת החטופים הראשונה כהישג שלו. הוא פשוט יודע שזה לא ריאלי, כי אין עם מה לעבוד, אין לו יכולת לגרום לחמאס לשחרר חטופים כי אין לו משהו שחמאס מעדיף בתמורה. חמאס רוצה להמשיך במצב הנוכחי, ואנחנו כרגיל נגררים אחרי ההחלטה הזו כמו שנגררנו לשנה של פינג פונג עם נסראלה. הוא כמובן לא מתכוון להודות בזה שהוא חסר יכולת כי זה פוגע בסקרים ומה שמעניין אותו זה עוד יום ועוד שעה על הכיסא. זאת גם הסיבה שעסקה "מופקרת" ככל שתהיה תמורת כל החטופים לא באמת תפרק את הממשלה, הם יעשו רוח וצלצולים ויאיימו לפרק את הממשלה כמו בפעמים הקודמות אבל בסוף יצביעו בעד כי הם רוצים להישאר בשלטון. פשוט אין על מה להצביע כי אין היתכנות לעסקה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

אבל סקרים ראית?

לסקרים אין ערך 3 חודשים לפני הבחירות 

לפני 6 דקות, mikyl כתב:

מי סיפר לך? אתה יכול להגיב להפרות ההסכם, לא להפר אותו. זה נכון לכל הסכם. גם לך יש קלף מיקוח - עצירים וצה"ל בעזה.

אין מה להשוות בין חטופים לצהל בעזה אני לא מבין בפוקר אבל לחמאס יש אס ולנו יש סתם מספר לא ממש רלוונטי 

חמאס יכולים להפר איזה הסכם שבא להם ואנחנו לא יכולים להגיב כי לא מפקירים חטופים במיוחד אם הם חוזרים בטפטופים. 

הם היית אומר לי שהחטופים חוזרים תוך זמן קצר (תוך שבועיים, במקסימום חודש) עוד הייתי אומר שיש סיכוי אבל זה לא קורה ולא קרה

פורסם
לפני 19 דקות, עדי-אל כתב:

אז מה מפריע לו להגיע להסכם ולצאת לבחירות?

לוגיקה פשוטה.

אם היו בחירות, שחרור חטופים היה משפר את המצב שלו, אבל ממש לא מבטיח לו נצחון. צעד "נואש" שאין לו מה להפסיד ממנו.

ברור שבמצב הנוכחי הוא לא רוצה בחירות, מתוך תקווה שהזמן החולף ישפר את המצב שלו.

וזה עוד לפני שנכנסנו לשיקולים של המשפט שמתנהל. אם הוא מפסיד בבחירות, נגמרים לו התירוצים למרוח את המשפט.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לגבי התהייה איזו סיבה יש לביבי למנוע עסקה - הבייס של ביבי זה לא רק הליכוד, אלא גם מצביעי בן גביר וסמוטריץ׳ ורומטן והחרדים. זו, זכור לי, גם הסיבה שבגללה הוא הלך בזמנו למתנחלים מפונים לספר להם שהוא יודע גם איך הם מרגישים (הוא יודע איך כולם מרגישים, איזה מדהים זה?), כי פעם הוא הפסיד בבחירות והיה צריך לעבור דירה.

אחרי שכתבתי את זה, אני לא יודע אם ביבי מונע עיסקה בשלב הזה. אין לי מושג. אין לי מושג אם יש אסטרטגיה כרגע בכלל. מאמין שלא. אבל אחרי שכתבתי גם את זה - בלי קשר לביבי, אני גם לא חושב שלאנשים מהסוג של עמית סגל יש ערך רב מדי לחיי אדם. אין לי כוח בפעם המאה אלף לנתח את המציאות האלטרנטיבית בה הם חיים, וחזון משיחי משווק כהכרח לייצר מציאות בטחונית טובה יותר, ורצח רבין נתפס כדבר בעייתי כי ככה לא יבנו בהתנחלויות, ואנשים כמו הארכיאולוג הפסיכופט ההוא שמת בלבנון לפני חודש הוא איזה גיבור גדול ובכלל אין בעיה עם זה ששלחו ילד בן 20 למות, כדי שהארכיאולוג יוכל לשחק באיזה מצודה בלבנון. אבל זה מה שזה. וזו כרגע הבעיה הכי גדולה שלי, לפחות, עם המלחמה בעזה:

אנחנו כבר די הרבה זמן לא יודעים אם המלחמה היא על מיטוט חמאס או חטופים או חוסר היכולת להגיד שלא הולכים להקים מאחזים בעזה. ובעוד שהשניים הראשונים עוד יכולים להצדיק מלחמה (אם מישהו עדיין חושב שישראל יכולה למוטט את החמאס, אם כי גם פה אפשר לשאול אם באמת מנסים - לא יודע). ההסבר האחרון זה כבר אופרה אחרת. ולצערי נראה שהוא לא מעניין מספיק מהישראלים.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 33 דקות, עדי-אל כתב:

לסקרים אין ערך 3 חודשים לפני הבחירות 

לכן כולם וקודם כל ביבי מתנהלים לפי הסקרים 😆

אין מה להשוות בין חטופים לצהל בעזה אני לא מבין בפוקר אבל לחמאס יש אס ולנו יש סתם מספר לא ממש רלוונטי 

לנו יש ג'וקר -  צה"ל בעזה.

חמאס יכולים להפר איזה הסכם שבא להם ואנחנו לא יכולים להגיב כי לא מפקירים חטופים במיוחד אם הם חוזרים בטפטופים. 

לא רק יכולים, אלא גם כבר עשינו את זה בהסכם הראשון.

הם היית אומר לי שהחטופים חוזרים תוך זמן קצר (תוך שבועיים, במקסימום חודש) עוד הייתי אומר שיש סיכוי אבל זה לא קורה ולא קרה

למה, כבר חתמנו על הסכם?

פורסם

קלפי המיקוח שיש לנו לא שווים הרבה. 

במצב הקיים חמאס מבין דבר פשוט- ברגע שאין עוד חטופים חיים ברצועה, צה"ל לא יחזיק את עצמו ויפתחו כל שערי הגהינום על החמאס וחבר מרעיו ושות' בע"מ ובניו. 

לחמאס אין שום אינטרס להחזיר לנו את כל החטופים, בטח ובטח שלא את החיים. 

ולגבי רה"מ, כשהוא יודע שהוא ינצח אין לו בעייה ללכת לבחירות ולעזאזל עם הכל, שום דבר אחר לא משנה- כל עוד זה לטובתו, איכשהו. לראייה, 4(? אם אני זוכר נכון) מערכות בחירות בתוך שנתיים (תקופת הקורונה). למה? כי ידע שינצח. כשהוא לא חושב שינצח, היא יעשה הכל!!!! כדי להימנע מבחירות. אין דבר נמוך מספיק בשביל שהוא יימנע ממנו. אותו הדבר נכון לגבי נבצרות, אגב.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

הם לא מחבלים במגעים ולא מטרפדים שום דבר

הם כן. אין לי כוח לכתוב שוב את מה שכתבתי קודם אבל הבאתי לך שלל דוגמאות לחבלה/סיקול עסקה שנעשה ע"י נתניהו ושליחיו ויותר מפעם אחת.
זה שחמאס מונע עסקה/לא רוצה עסקה/מערים קשיים על עסקה לא קשור לזה בשום צורה,

לפני שעה, SlowRide כתב:

אם היה סיכוי אמיתי להגיע לעסקה, איזה אינטרס יש לביבי להפיל את זה?!

מה אתה ילד? 
ביבי יודע שעסקה=בחירות (לפחות זה מה שטוענים שותפיו) ולכן הוא פועל כדי לסכל אותה.
בנוסף ביבי יודע שעסקה בסיכוי גבוה תוביל להפסקה זמנית של הלחימה, ואז "המלחמה" תיפסק, גם אם נמשיך להכנס ולצאת מעזה עוד 10 שנים כמו ביו"ש כבר לא יקראו לזה "מלחמה", ואם המלחמה תיפסק מישהו צריך לספק תשובות לועדת חקירה (ממלכתית לאם למישהו יש ספק).

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תהיה אמיתי, לא הוא ולא השותפים שלו יפרקו ממשלה. נראה לך שמישהו שם יעיז ללכת לבחירות עכשיו? ברצינות. אם היו סוגרים עסקה ומשחררים את כולם, לא רק שלא היו בגלל זה בחירות יש מצב שזה גם היה עוזר לו להיבחר שוב בעוד שנתיים.

אין לביבי שום אינטרס לטרפד עסקאות וכל הסיפורים האלה זה קשקושים של פרשנים בשקל (שרק מחזקים את התמיכה בביבי דרך אגב). בדרך כלל המציאות פשוטה יותר ואין כל מיני קונספירציות למרות שהרבה יותר נח להאשים בהכל את מי שכבר אשם בלא מעט.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

אם היו סוגרים עסקה ומשחררים את כולם, לא רק שלא היו בגלל זה בחירות

אתה שוכח:

-כל אלו שמחכים לסוף המלחמה כדי להתחיל להפגין.

-כל אלו שמחכים לסוף המלחמה כדי לדרוש וועדת חקירה.

-כל אלו שמחכים לסוף המלחמה כדי שלא יהיו בפחד מפני טילים (כרגע רק תימן ואיראן על הפרק, לפני כן היה גם לבנון ושות').*

-כל אלו שבמילואים ולא יכולים לצאת ולהשתתף בהפגנות. *

-כל אלו שכרגע יושבים בשקט על מנת שתהיה עסקה, כדי לא חלילה לפגוע בה או בסיכויים אליה, והקול שלהם יתחיל להישמע רק אחר כך.

* = התזמון של הדחת גלנט נבחר בקפידה כדי שהנתונים הללו ישפיעו על כמות המפגינים. 

ויש עוד הרבה "כל אלה ש". 

נתניהו בעצמו הרי אמר בתחילת המערכה ש"עכשיו זה לא הזמן", ו"אחרי המלחמה". 

אז כן, יהיו בגלל זה בחירות. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1

פורסם

להיות אמיתי זה להודות שהכול מצביע לזה שהוא מטרפד עסקה, שאין התקדמות בעזרה למרות שנלחמים כבר תקופה, ושבתכלס, להסכים לעסקה לפני שנה היה מחזיר יותר חטופים בלי לשנות את התמונה הבטחונית.

ביב גם זנח את החטופים, וגם לא דאג שצהל יעבוד כאילו אין חטופים. Lose-lose וחלק מהעם משוכנעים שעוד יש סיבה למסיבה ושזה בכלל מחוץ לידיים של ביבי שזה עוד ניצחון לביבי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לצערי אתה צודק ב-110%. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

אתה שוכח:

-כל אלו שמחכים לסוף המלחמה כדי להתחיל להפגין.

-כל אלו שמחכים לסוף המלחמה כדי לדרוש וועדת חקירה.

-כל אלו שמחכים לסוף המלחמה כדי שלא יהיו בפחד מפני טילים (כרגע רק תימן ואיראן על הפרק, לפני כן היה גם לבנון ושות').*

-כל אלו שבמילואים ולא יכולים לצאת ולהשתתף בהפגנות. *

-כל אלו שכרגע יושבים בשקט על מנת שתהיה עסקה, כדי לא חלילה לפגוע בה או בסיכויים אליה, והקול שלהם יתחיל להישמע רק אחר כך.

* = התזמון של הדחת גלנט נבחר בקפידה כדי שהנתונים הללו ישפיעו על כמות המפגינים. 

ויש עוד הרבה "כל אלה ש". 

נתניהו בעצמו הרי אמר בתחילת המערכה ש"עכשיו זה לא הזמן", ו"אחרי המלחמה". 

אז כן, יהיו בגלל זה בחירות. 

בגלל הפגנות לא היו ולא יהיו בחירות. רק הממשלה יכולה להפיל את עצמה והסיכוי שזה יקרה אפסי כי מי שבכיסאות העור כבר הוכיחו שהמדינה תישרף והם לא יוותרו על שלושת הכ"פים.

לפני 8 דקות, David32 כתב:

להיות אמיתי זה להודות שהכול מצביע לזה שהוא מטרפד עסקה, שאין התקדמות בעזרה למרות שנלחמים כבר תקופה, ושבתכלס, להסכים לעסקה לפני שנה היה מחזיר יותר חטופים בלי לשנות את התמונה הבטחונית

להסכים לאיזו עסקה? אתה בטוח ב100% שלפני שנה היתה עסקה אמיתית שהוא טרפד כי מה? 

אלה שמועות של פרשני חדשות.

יותר קל להתמודד עם מצב דמיוני כזה שיש איזה פוליטיקאי רשע שמונע שוב ושוב את השחרור של החטופים מאשר להפנים שזה בכלל לא על הפרק ואי אפשר לעשות כלום.

פורסם

הסיכוי היחיד של החטופים בזמן הקרוב הוא אם טראמפ יחליט שבאה לו עסקת חטופים ויהיה מוכן להפעיל קצת לחץ כדי שזה יקרה.

במקרה של ביבי זה קל - אם התשובה לשאלה 'האם עסקת חטופים מועילה פוליטית' היא לא - אז לא תהיה עסקת חטופים.

זה כזה פשוט.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...