Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם לא מבינים שהחשש אינו שהוא יתפתה, אלא שהילדותֶיתפתו.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

"אמסלם: נתניהו לנבצרות? זה יביא למלחמת אזרחים פיזית, יכול להגיע לשימוש בנשק"

למי שגיחך או סימן סמיילי עצבני שאני אמרתי שאם 7.10 היה קורה אצל לפיד כבר היו יורים ב"שמאלנים" ברחובות.
למי שגיחך או סימן סמיילי עצבני כשיבגני רושם שזו רק שאלה של זמן עד שיראו לנכון לירות בתל אביבים "שמאלנים" ברחובות.

הם כבר מצהירים על זה בפרהסיה, ח"כ ברדיו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אמסלם?

השבוע הוא השווה את מצבם של הדפוקים המקופחים מצביעי הליכוד, לזה של השחורים בדרא״פ של תקופת האפרטהייד.

והזכיר שבסוף הלבנים הפסידו...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שמע, השאלה מה הכדור.

אמסלם זה הבריון שהבוס שולח למגרש כדי להסיט את העיניים מההתרחשות האמיתית.

הממשלה הזאת עושה הכל גרוע. כי היא מורכבת מאנשים רעים ולא מעובדי ציבור. 

לדעתי שני דברים הכי חשובים -

לשחרר את החטופים.

לוודא שיוזמות חוק של ממשלת הזדון יתקעו, ולהילחם בכל גילויי פופוליזם וחוסר תפקוד. 

לגבי 1 - עושים הכל עקום. לא מתפשרים. לא מביאים מחשבה חדשה. הכי עצוב שאנחנו אפילו לא באמת אגריסיביים. היה צריך להציע 10 מיליון דולר לכל חטוף, ומעבר למדינה שלישית כבר מזמן. זה חלק מניראות ציבורית.

אם הרצוג לא היה אפס שהליכוד רצה להביא, הוא היה ממנה את עצמו בכח לראש עניין החטופים, וזה מחויב עי ועדת שמגר כי לו כרגע יחסית אין עניין פוליטי וביבי לא יכול לפטר אותו.

הרי מה הבעיה? שאין אף אחד שם שיכול להגיד - אני ניסיתי ואני כשר ולא מוטה פוליטית.

פורסם
לפני 21 דקות, KipodYam כתב:

אמסלם זה הבריון שהבוס שולח למגרש כדי להסיט את העיניים מההתרחשות האמיתית.

וגוטליב. 

ודיסטל-את-עבריין (או איך שלא קוראים לה). 

וקרעי. 

וביטן.

ובן גביר. 

ורגב.

כל פעם אחד אחר, בתורות, כדי שלא ייראה שקוף- ורק כשקורה משהו חשוב, שצריך להתעסק בו, אחד מהכוכבים האלו מפציע וגונב את כל ההצגה.

• אהבתי 6

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בואו נחזור קצת לביבי באמת, בסדר?

אחרי מסע בקשת הדחיות שלו, כדי לא להעיד בתיקים המתפוררים; אחרי שביקש דחיה מהשבכ וסיפר שהכלבה קיה אכלה לו את מה שהכין כדי להעיד, לפני שלקחו אותה; אחרי ששיקר לכולנו שהוא יכול להיות גם ראש ממשלה תותח על מהחלל, לנצח כל הערבים וגם להעיד - הוא ממשיך בחירטוטיה שלו. 

עכשיו הבקשה התורנית זה לקצר את שעות העדות, כי הוא ״עסוק״, וגרוע מזה, למרות שהוא הצהיר שהוא יבקש שכל העדות שלו תשודר בשידור חי - כמובן שזה לא קורה, אלא להפך: הוא ביקש כמה דק בפורום סגור עם השופטים לפני תחילת העדות. 

מקווה מאוד שלא יתנו לו. את מה שיש לו להגיד כולנו צריכים לשמוע. אם כי בנקודה הזו אולי עדיף באמת שהתיקים יתפוררו. אני לא רוצה שהעבד.. סליחה, המצביעים שלו יצאו עם נשק לרחובות להגן על המלך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

עכשיו הבקשה התורנית זה לקצר את שעות העדות, כי הוא ״עסוק״

כן, ממש לא הבנתי את הנקודה. הרי הוא הצהיר בריש גלי שלא תהיה לו שום בעייה של ניהול הממשלה ועמידה למשפט באותו זמן. יש אפילו הסכם רשמי לגבי זה. משהו "ניגוד עניינים", לא? 

אם משהו השתנה, יש להוציאו לנבצרות על מנת למצות את ההליך המשפטי ולתת לו את כל הזמן שהוא צריך על מנת שיוכל להוכיח את חפותו- הוא לא מעל החוק. או לחילופין, שיעשה מה שהצהיר, ויתמודד עם הקשיים. 

תראו קטע. image.thumb.png.a9b525c053bca3a8fe8d1287aa3e96c0.png

1- כשקראתי את זה, תהיתי מה הולך להיות הספין הבא שיתקע את העסקה. התחלתי לחשוב, הבנתי שקטונתי ושלחשוב זה קשה, אז ירדתי מזה. 

ואז, 2. 

איך בדיוק מסמך פנימי של חמאס הגיע לידי תקשורת חיצונית? מי הדליף אותו? אחרי כל הבלגאנים האחרונים, חייבים לחקור איך הם קיבלו את המידע, ויפה שעה אחת קודם. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 10 שעות, ניקו פ. כתב:

אתה לא יודע איפה וכמה זה מוסמך כי זה לא פורסם. הנתנונים אצל מערכת הביטחון. 

מה שכן פורסם מספר חודשים לפני ה-7.10 זה אחוזי גיסוי ולוחמה לפי מצב סוציואקונומי. 

זה מאוד מעניין כי הנתונים הללו, שאני לא יודע עד כמה אמינים (לא פורסמו ע"י דובר צה"ל עצמו למיטב ידיעתי) מפריכים את הטענה שרוב הכוח הלוחם בצבא מגיע מהפריפריה או מהשכבות החלשות כלכלית. 

ומה שניתן לראות שזה שעשירונים 7-10 (40 אחוז העליונים במצב סוציואקונומי) הם אלו שמתגייסים הכי הרבה והכי הרבה לקרבי. 

אז כשאתה מחפש לרדת על אותו אליטיסט או איך שלא תקרא לו, תדע שלא רק שהוא מחזיק אותך ואת רוב העם במיסים (אחוזונים 8-10 כאמור יצרניים לחיוב), אלא גם הילדים שלו מחזיקים אותך מבחינה בטחונית. 

ושוב אנחנו רואים איזה 40 אחוז מהעם סוחב אותנו צבאית ומתוך אותם 40 אחוז (בחפיפה, לא מתמטית), בין 20 ל-30 אחוז סוחבים אותנו כלכלית. 

כעת האחוז הזה יצטמצם עוד בגלל הממשחה ותקציבה וצורת ניהול המללמה שלה, ובוא נראה עוד מעט לאן נגיע. 

Screenshot_20241204_060745_Chrome.jpg

ראה איזה ערים מובילות בהתגייסות למילואים  (שזה במצטבר הרבה יותר שנים שרות החובה): כולן (פרט לראש העין, שהיא במקום בינוני-פלוס) הערים העשירות והליברליות יותר:
https://www.ynet.co.il/news/article/rjxe3qs7kx
הכתבה הזו מדגישה ערים גדולות, אך גם מזכירה יישובים קטנים יותר משם ברור שהמגזר הדתי-לאומי בהחלט נושא בנטל.
(ואלו נתונים של צה״ל, לא סקר מדגמי של צד ג׳ כלשהו)

לפני 7 שעות, פינדר כתב:

הבעיה הגדולה היא, שמה שנראה לנו היום קיצוני ומטורלל, יהיה נקודת הפתיחה, הסטטוס קוו, של עוד שנה או שנתיים.

זה חלון אוברטון שזז כל הזמן.

וזו בדיוק הבעיה. בתור ירושלמי, גדלתי עם אחוז יותר גבוה של ממגזר דתי-לאומי סביבי מהממוצע הארצי. בתי הספר התיכוניים הממ״ד היו כמעט כולם מעורבים (לא הישיבות). בני-עקיבא עשו את כל הפעילויות ללא הפרדה מגדרית (אחרי כיתה ד׳ או ה׳, אא״ט), וגם רקדו ביחד ריקודי עם החל מקום המדינה. לא נשאר מזה הרבה היום.

בני-עקיבא גם השתתפו יחד עם כל תנועות הנוער (כולל הצופים הא-פוליטיים) בהפגנות נגד פטורים לחרדים בתחילת שנות ה-80.

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

אם שאר העובדים במקום נורמלים - הוא לא היה עושה כלום כי היה מקבל כיסא לראש.

כשכולם מתנהגים כמו בני אדם ולא מנסים לכפות אחד על השני -- טבעי להתחשב זה בזה.
ניהלתי קבוצת עובדים בהייטק, וגייסתי עובדת חרדית ראשונה בחברה (כיפות סרוגות כבר היו הרבה).
עשיתי איתה כבר בהתחלה שיחה פתוחה וישירה לגבי איזה התאמות היא תצטרך. היא היתה ביישנית באופי ולא היה לה נעים לבקש, אבל ממש לא היו הרבה. היא אמרה שתירצה לקחת ימי חופש בימי הצומות (מה שגם הרבה מהסרוגים היו עושים), וכיון שממילא היינו מזמינים אוכל ממספר מסעדות בצהריים, לא היתה בעיה להוסיף גם אופציות גלאט. וכשהייתי צריך לשבת איתה 1:1 בחדר ישיבות , השארנו את הדלת פתוחה 1 ס״מ. זהו.
והיא העריכה את זה שמתחשבים בה והיתה עובדת מצויינת.

הבעיה מתחילה כשמתחילים עם הכפיה.

פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

"אמסלם: נתניהו לנבצרות? זה יביא למלחמת אזרחים פיזית, יכול להגיע לשימוש בנשק"

למי שגיחך או סימן סמיילי עצבני שאני אמרתי שאם 7.10 היה קורה אצל לפיד כבר היו יורים ב"שמאלנים" ברחובות.
למי שגיחך או סימן סמיילי עצבני כשיבגני רושם שזו רק שאלה של זמן עד שיראו לנכון לירות בתל אביבים "שמאלנים" ברחובות.

הם כבר מצהירים על זה בפרהסיה, ח"כ ברדיו.

לי כבר שנה וחצי אין ספק שזה ייגמר במלחמת אזרחים (ואני לא מפחד ממנה, לצטט את מי שהיה מפקדי תא״ל (בפנסיה) נחמיה דגן). רק בגלל המלחמה בעזה היא לא התחילה כבר.
ואמסלם? מושחת נטו ובלתי כשיר לכל תפקיד שהוא. זה שדיבר על ״המפגינים עם הרולקסים והמרצדסים״ כשהוא עצמו עונד שעון קרטייה שעולה 25,000 ש״ח.
https://www.ynet.co.il/news/article/h1ylxn00pi

לפני 9 דקות, ch28566 כתב:

זה פרודיה או מה? https://www.kibushnow.co.il/

שאלה טובה... עמדתי לכתוב להם ״למה כיבוש ולא שיחרור?״ ו-״למה עבר הירדן המזרחי לא על המפה?״ ואז הסתבר שכבר יש להם תשובות.
עדיין, ההיעדרות של בבל וארם-נהריים תמוהה.
פרודיה, אבל די יפה.

פורסם
לפני 43 דקות, פינדר כתב:

מהפה של אמסלם ושאר הממשלה לרחוב.

הערב בירושלים:

IMG_9541.jpeg

תשמע, בתנ"ך לא פעם האותיות י' ו- ו' משמשות ונקראות באופן זהה.

אז כנראה שהקופירייטער של "נמות ולא נתגייס" בעצם התכוון ל-"נמית ולא נתגייס". 

• תוכן חדש...