Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

ולא קרה להם כלום.

שקט יענה בשקט.

לא למדו כלום כי לא היה כלום.

מה אתה רוצה?

הם באו בשקט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

אם נתניהו יכריח את סגל ללקק קקי של כלבים מהמדרכה, גם את זה הוא יגדיר כהישג משמעותי מאד.

סופגניה עם שוקולד לכבוד חנוכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

כמובן, קיימת האפשרות הסבירה שהפחידו אותנו ללא סיבה, אבל אני מניח במקרה הזה שלא, האיום היה ממשי וצהל הצליח הרבה מעבר למצופה.

בניגוד לנו האזרחים יש מעט אנשים שידעו את התמונה הכוללת, כלומר מה יש להם ובעיקר היכן זה נמצא כדי שיהיה ניתן לפגוע בזה וכמובן מה יש לנו - כמו הביפרים ומכשירי הקשר לדוגמה. זוכר את הפחד שביבי יצר כאן כאשר יצאו למבצא לסתימת מנהרות חיזבאללה החדרות? האוהלים... בסופו של דבר האזרח מסיק מסקנות מכל המידע, הדל, שהוא יכול לאסוף ומוסיף לזה את הפחד שיוצר ראש הממשלה והגענו לאן שהגענו. 

חיזבאללה/נסראללה חטא כמונו בהסתמכות מוגזמת על מושג הרתעה ובכך שבעיקר איים מבלי שהייתה לו, בשלב זה, כוונה ליישם. 

חיזבאללה ספג לא מעט, אבל בתכלס לא ברמה שהוא לא יכול לשקם את עצמו כבר מחר, לא מול ישראל, זה ייקח קצת יותר שנים, אבל מול הכוחות האחרים בלבנון, זה עדיין הארגון החזק ביותר במדינה ועדיין יש לו את כל הנשק שצריך כדי לשמור על כוחו בתוך המדינה. אני לא מאמין שההסכם הזה ימנע התעצמות שלו, גם לא מאמין שיהיה איזה שינוי בלבנון ברמה של מאבק מזוין בחיזבאללה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, ch28566 כתב:

חיזבאללה ספג לא מעט, אבל בתכלס לא ברמה שהוא לא יכול לשקם את עצמו כבר מחר, לא מול ישראל, זה ייקח קצת יותר שנים, אבל מול הכוחות האחרים בלבנון, זה עדיין הארגון החזק ביותר במדינה ועדיין יש לו את כל הנשק שצריך כדי לשמור על כוחו בתוך המדינה. אני לא מאמין שההסכם הזה ימנע התעצמות שלו, גם לא מאמין שיהיה איזה שינוי בלבנון ברמה של מאבק מזוין בחיזבאללה. 

אני מסכים איתך. הנקודה שבה אני כנראה במיעוט מול חברי פורום אחרים, היא באמונה שאפשר היה להשיג משהו יותר טוב. זה החיים שלנו פה. עד שטראמפ לא ישמיד את איראן (לא יקרה), או שנקים מספיק התנחלויות שיבוא משיח.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

גם אם יש להם אינספור חיילים, המרחק הגיאוגרפי מנטרל את היתרון הזה.

אה... 
D-DAY אומר לך משהו?

לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

עד שטראמפ לא ישמיד את איראן 

אתה מתכוון לישראל כ"ץ, לבטח. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 9 דקות, ברווז כתב:

אה... 
D-DAY אומר לך משהו?

מה הקשר להיום? יש לאיראן חוף ים במרחק 50 קילומטר מישראל בו אפשר לערוך 3-4 ארמיות להתקפה בלי שישראל תשים לב? 

• מצחיק 3
פורסם
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

אה... 
D-DAY אומר לך משהו?

זה באמת פאק שאף אחד לא מבין עד היום.

איך אף לווין ריגול של הנאצים לא זיהה את ההכנות לפלישה?

• מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, ברווז כתב:

אה... 
D-DAY אומר לך משהו?

D-day אולי בחלומות הכי מתוקים שלהם על ירושלים, עם חיל הים שיש להם. כדי להגיע לפה יש להם אפשרות רק מים סוף דרך מיצרי טיראן (אלא אם מתחשק להם קרוז מסביב לעולם ב80 יום) ושם לא סעודיה ולא מצרים ירצו את השיט הזה בסמוך אליהם. מה גם שספינות עמוסות בחיילים וטנקים זה לא משהו שקשה לאתר ולהטביע במסדרון הצר והארוך שהוא ים סוף.

איום פלישה הרבה יותר אמיתי זה בגבולות עם לבנון וסוריה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, garicho כתב:

מה הקשר להיום? 

יש פתרונות, יצירתיים יותר ופחות, גם לזה. לא הולך לתת רעיונות לאף אחד. 

כשיש רצון, לרוב מוצאים יכולת. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, יבגניפ כתב:

אני מסכים איתך. הנקודה שבה אני כנראה במיעוט מול חברי פורום אחרים, היא באמונה שאפשר היה להשיג משהו יותר טוב. זה החיים שלנו פה. עד שטראמפ לא ישמיד את איראן (לא יקרה), או שנקים מספיק התנחלויות שיבוא משיח.

בדרך שנוהלה המערכה הזו כנראה שלא. הצבא שחוק, אנשי המילואים עומדים על מאות ימים.
אם היו ממסגרים את אירוע עזה כבר בחורף הקודם כפי שהציעו אנשים חכמים לנתניהו (והיה אפשר לעשות זאת) והיו לוקחים את כל הצבא ללבנון היו הרבה יותר אפשרויות והרבה יותר זמן. הצבא במקרה הזה יכל להעמיק את הפעולה שלו ולהשמיד עוד ועוד תשתיות ולהרוג עוד מחבלים.
בגדול המצב שהיה צריך לשאוף אליו הוא פירוק חיזבאללה מנשקו ואם לא הכרזת אזור חיץ, כל מי שיורד מקו ה-20 ק"מ מהגבול מת, גבר, אישה, ילד, עז - מת.

כאשר מישהו כמו נתניהו מנהל את העניינים ברור שנגיע למבוי סתום. הוא גם לא רוצה לקצר שום דבר, כי זה משרת אותו פוליטית, הוא גם לא רוצה להחליט כי אין לו את היכולת הזו, לקבל החלטות, בשביל זה הוא צריך להיות עם הגב לקיר, ובנוסף הוא פחדן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

צרפת מצהירה באופן רשמי שיש לביבי וגלנט חסינות מצווי המעצר.

לכאורה, כמו שרשם סגל: ניצחון על האג.

בתאכלס, בעיני ציר הרשע: מדינות המערב לא מוכנות למלחמה אמיתית, צרפת "קיפלה" את ישראל ויאללה בואו נתארגן לסבב הבא. 

שאיפה שלי: שיתחיל בבריז, בריסל ולונדון אינשאללה.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אנחנו כבר יודעים מה יהיה הלאה.

כבר נצפו שני חיזבאלונים בכפר כילא.

קח את זה בערבון מוגבל..

ראיתי תמונה של לבנוני זקן עם הדגל.. בסדר, שי*דיין. זה לא חיזבאללה.

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

כאורה, כמו שרשם סגל: ניצחון על האג.

זה בדיוק הפוך...

החזיקו את צו המעצר כקלף נגד ביבי, וזה כנראה היה (לפחות) חלק מהשיקולים שלו בהליכה להסדר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

זה בדיוק הפוך...

החזיקו את צו המעצר כקלף נגד ביבי, וזה כנראה היה (לפחות) חלק מהשיקולים שלו בהליכה להסדר.

אם היית מעתיק את ה"ל" גם היית רואה שרשום "לכאורה". פתח גוגל לפירוש המילה.

צהל ושבכ סיכלו הברחת רקטות פצמרים ונשקים מאיראן ליהודה ושומרון.

הגיע הזמן להתחיל להתנהל כאילו הרקטות שוגרו לעבר רכבים ורצחו עשרות ולנקום על הניסיון.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...