Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

ואם היה מתגלה שהוא היה אנס או פדופיל?

או שאולי רצח יהודי?

כמה קל להכפיש בן אדם על סמך שמועות.

אם ויתברר שהוא אכן רוצח/אנס/גנב זה משהו אחר. וגם אז אין עניין גדול להכאיב יותר מדאי למשפחה.

אבל על סמך שמועות, זו נבזות!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 שעות, פינדר כתב:

מדובר בערוץ שמדברר את השלטון וממומן על ידי השלטון.

אני יכול להחליף ערוץ, אבל יש עשרים עד ארבעים מנדטים שצורכים מידע בלעדית מהערוץ הזה. אין לי סיכוי להתמודד מול זה. זו לא דמוקרטיה ולא ליברליזם.

וזה לא מסתכם בזה. מדובר בתמנון ששולח זרועות ושותל דוברים בכל ערוץ. סגל ב12, חסון ב11 וכו'.

IMG_9492.jpeg

אני ממתין לפלטפורמה האינטרנטית שקרעי הציע..

לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

לא יודע אם זה נכון אבל מישהו כתב שאיראן העבירה מסר לישראל דרך צד ג' שלא תגיב על התקיפה הזאת.

אם זה נכון, ההרתעה קיימת. זה לא מופע הזיקוקים שציפינו לו או חיסול חמינאי אבל זה משהו. מדברים גם על זה שמדובר בסיפתח לעוד פעולה כי יקח להם הרבה זמן לשקם את ההגנה האווירית שלהם.

וישראל העבירה לאיראן מסרים לאן יגיעו הטילים שלה. גם במופע זיקוקים האיראנים שלחו הודעות לאן הם יגיעו.

זה סה"כ לתרץ לאזרח הקטן ש"עשינו" משהו.

לפני 3 שעות, tinoki כתב:

אכן.

אנחנו חושבים כמו האירופאים: מאזן אימה = מניעת מלחמת קיום.

זה התפוצץ לנו לפני שנה, התפוצץ עם לבנון וגם עם איראן, ועדיין אנחנו ממשיכים לחשוב ככה. כן, כל מי שהיה כאן בשלטון מאז ומתמיד.

מפריע לי כי 90% מהפוליטיקאים הם במקור פקידים ואנשי צבא. אין שם כמעט אנשי עסקים עצמאים.

הייתי רוצה לראות שם את רמי לוי, לדוגמא. אנשי עסקים היו מנהלים את המדינה הרבה יותר טוב.

בחרת ש"ס/ליכוד/בנגביר/סמטוריץ - לא בחרת אנשי עסקים.

פעם הבאה אם אביר קארה ירוץ תצביע לו. איש עסקים שהביא רק טוב וחסך למשק הישראלי המון כסף..

ממתין כבר קרוב ל15 שנה שעידן פלוס יהיה עם 18 ערוצים

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4100925,00.html

שימו לב "ערוץ מורשת" = ערוץ 20

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

גם.

טוב. אני לא חושב שמוות בזמן מילואים מנקה אדם מחטאים ומפשעים.

בטח כשאלו שמאשימים, סליחה מתגאים, בפשעים שלו הם אח שלו וחבר למחלקה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רק אצלי עוברת המחשבה שכעת לאחר שיש לאיראנים מחסור חמור במערכות נ"מ - פיתאום הם יקבלו פניות למערכות בהספקה מהירה במיבצע?
האם זו שעת כושר של הסוכן המיוחד שלנו בשם מרMr.Nun Mem?

• מצחיק 2

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

נהרג לוחם נקודה.

לא מעניין אותי מה עשה דקה קודם ולא מה תכנן לעשות דקה אחרי. הוא הלך לאיפה שרבים אחרים בני גילו בחרו לא ללכת (ולא רק חרדים) ושילם את המחיר היקר ביותר. חוץ מלהגיד לו תודה לא אגיד עליו כלום.

חבל. כי המשפחה של החייל הודתה (ואף התגאתה) בזה שהוא הלך לשם לבצע פשעי מלחמה, אחרי שכבר הרג פלסטינאי אקראי כלשהו לפני שנה. ואני חושב שבהעדר אסטרטגיה ברורה של המדינה, שמישהו מאיתנו מבין או מכיר, גם ראוי והכרחי לחבר את זה למה שקורה ברקע - חגיגת הענק שארגנו חבר'ה דתיים באתר של ה"נובה" וליד משטרת שדרות, דיבורים של נבחרי הציבור שלהם על ניסים, הבעת תקווה של הסמוטריצ'ים ששנה הבאה יחזרו לגוש קטיף ועוד. ומעבר לזה, אני שומע יותר ויותר טענות מהצד שלהם, שמגיע להם לקבוע את המדיניות והמטרות, כי יש אחוז גבוה של נופלים דתיים במלחמה. ואם מחברים את זה, אז צריך גם לשאול מה היא באמת המטרה של המלחמה. והאם המלחמה לא עברה להיות מלחמת דת.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

חבל. כי המשפחה של החייל הודתה (ואף התגאתה) בזה שהוא הלך לשם לבצע פשעי מלחמה, אחרי שכבר הרג פלסטינאי אקראי כלשהו לפני שנה. ואני חושב שבהעדר אסטרטגיה ברורה של המדינה, שמישהו מאיתנו מבין או מכיר, גם ראוי והכרחי לחבר את זה למה שקורה ברקע - חגיגת הענק שארגנו חבר'ה דתיים באתר של ה"נובה" וליד משטרת שדרות, דיבורים של נבחרי הציבור שלהם על ניסים, הבעת תקווה של הסמוטריצ'ים ששנה הבאה יחזרו לגוש קטיף ועוד. ומעבר לזה, אני שומע יותר ויותר טענות מהצד שלהם, שמגיע להם לקבוע את המדיניות והמטרות, כי יש אחוז גבוה של נופלים דתיים במלחמה. ואם מחברים את זה, אז צריך גם לשאול מה היא באמת המטרה של המלחמה. והאם המלחמה לא עברה להיות מלחמת דת.

בוא נפריד בין שני הדברים.

כמעט כל לוחם סדיר בעזה שתשאל אותו יגיד שהתגייס לגולני/גבעתי/צנחנים וכו' כדי להרוג מחבלים. הצבא גייס אותו, הוא הלך להילחם ונהרג. בזה מבחינתי מסתכם האירוע וגם אם הוא היה חרא של בן אדם עדיין אגיד לו תודה על הקורבן שהקריב.

לגבי המשיחיסטים, קודם כל לא יודע מה באמת האחוז שלהם בין הנופלים. צריך לזכור שהדתיים הם מעל ל 30% באוכלוסייה אז אין לי מושג אם אחוז הנפגעים בקרבם באמת גדול מעבר לסטיית התקן הסטטיסטית.

לגבי חגיגות הענק, כשיש משטרת בן גביר אך טבעי שהבהמות ירימו את הראש. הם מיעוט זניח גם בחברה שלהם שיוחזר לגודלו הטבעי אחרי הבחירות אם יתקיימו.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

כדי להרוג מחבלים

אין בעיה לאף אחד פה עם הרג של מחבלים.

לחלקנו הקטן, יש בעיה עם מי שמצהיר שהוא הולך להרוג נשים וילדים וגם שורף בתים בשביל האווירה. אלו פשעי מלחמה, חד וחלק.  ראיות לביה"ד בהאג.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

אין בעיה לאף אחד פה עם הרג של מחבלים.

לחלקנו הקטן, יש בעיה עם מי שמצהיר שהוא הולך להרוג נשים וילדים וגם שורף בתים בשביל האווירה. אלו פשעי מלחמה, חד וחלק.  ראיות לביה"ד בהאג.

כל מי שמצהיר דברים כאלה לא אמור בכלל להיות מגוייס. אם גייסו אותו אז כנראה שהדברים לא כצעקתם.

פורסם
לפני 33 דקות, Night Driver כתב:

בוא נפריד בין שני הדברים.

כמעט כל לוחם סדיר בעזה שתשאל אותו יגיד שהתגייס לגולני/גבעתי/צנחנים וכו' כדי להרוג מחבלים. הצבא גייס אותו, הוא הלך להילחם ונהרג. בזה מבחינתי מסתכם האירוע וגם אם הוא היה חרא של בן אדם עדיין אגיד לו תודה על הקורבן שהקריב.

לגבי המשיחיסטים, קודם כל לא יודע מה באמת האחוז שלהם בין הנופלים. צריך לזכור שהדתיים הם מעל ל 30% באוכלוסייה אז אין לי מושג אם אחוז הנפגעים בקרבם באמת גדול מעבר לסטיית התקן הסטטיסטית.

לגבי חגיגות הענק, כשיש משטרת בן גביר אך טבעי שהבהמות ירימו את הראש. הם מיעוט זניח גם בחברה שלהם שיוחזר לגודלו הטבעי אחרי הבחירות אם יתקיימו.

הוא לא אמר שהוא רוצה להרוג מחבלים. הוא אמר שהוא רוצה להרוג ערבים. ילדים, נשים. כולם. וכבר הרג ערבי אקראי בעבר.

המשיחיים הם לא אנקדוטה. לבן גביר יש יותר מעשרה מנדטים. הליכוד זו מפלגה משיחית.

מהכירותי עם הדיעות שלך, אני לא חושב שהם במלחמה שאתה רוצה בנקודה הזו.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה 10 מנדטים של בן גביר 9 הם דבילים מוסתים ו 1 כהניסטים אבל אין ספק שזו מחלה מדבקת שצריך להילחם בה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 18 שעות, bobi כתב:

אם כבר התקיפה הזאת בעיקר מחזקת את ההרתעה האירנית ומשדרת לעולם שאנחנו כלכך פוחדים מהתגובה שלהם, שאנחנו מחכים שבועות להוציא תגובה ובסוף בעיקר נזהרים שלא להרגיז או לפגוע בכבוד האירני מפחד שהם יגיבו.

למה, אירנים הגיבו למחרת? כבר נופלים עליך טילים?

לפני 18 שעות, bobi כתב:

בקרב על התודעה וההרתעה, התקיפה האירנית היתה יותר מרשימה ואפקטיבית, עם עשרות פיצוצים ומיליוני אנשים שנכנסים למקלטים בחרדה.

ספרת כמה פיצוצים היו באירן? מיליוני אנשים נכנסים למקלטים גם אחרי שליחת כמה צינורות ביוב מעזה, כטב"ם בודד מלבנון או טיל בליסטי בודד מאיזה חור בתימן. 

לפני 18 שעות, bobi כתב:

עכשיו אף אחד לא מזלזל בהם וכל מדינות האזור רועדות מפחד מיכולות התקיפה לטווח ארוך שלהם.

ועד עכשיו? רק מטומטמים זלזלו בהם. אתה מכיר כאלה?

לפני 18 שעות, bobi כתב:

התקיפה הישראלית בעיקר מראה את הפחד של ישראל והעולם מאירן ואת הנסיון להסתיר אותה כמה שיותר כדי לא להכעיס את האירנים.   

התקיפה הישראלית מראה שח"א יכול להגיע לכל ניקודה באירן, להתגבר על ההגנה האווירית שלהם ולפגוע איפה שתיכננו לפגוע. אני בספק שלרוסים ישנם היום S-300/400 מיותרים.

לפני 12 שעות, פינדר כתב:

וכשהם יסיימו את המלאכה עם הערבים, הם יעברו לטפל בסמולנים.

בזמנו לפני שנהיה ח"כ בן גביר אמר בדיוק את זה ישירות למצלמה.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

כמעט כל לוחם סדיר בעזה שתשאל אותו יגיד שהתגייס לגולני/גבעתי/צנחנים וכו' כדי להרוג מחבלים. 

בתור אחד שהתנדב לגולני ושירת 3 שנים בגדוד 13 - בולשיט.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 43 דקות, mikyl כתב:

בתור אחד שהתנדב לגולני ושירת 3 שנים בגדוד 13 - בולשיט.

לא מדבר על התקופה של לפני 20-30 שנה. תשמע את הראיונות עם הלוחמים הסדירים שנלחמים בשנה האחרונה.

פורסם
לפני 41 דקות, mikyl כתב:

למה, אירנים הגיבו למחרת? כבר נופלים עליך טילים?

לפני המתקפה: נגיב מיד, נפתיע, נירה 1000 טילים...

יום המתקפה: לא קרה כלום, ההגנה האווירית בלמה את הכל, התקפה חלשה...

יום לאחר המתקפה כאשר הבינו באמת מה נפגע: אנחנו שומרים על הזכות, נבחר את הדרך להגיב... 

באיראן יודעים שהם יעשו את טעות קשה אם הם יתקפו שוב ולמרות זאת הם כנראה יגיבו, אבל מניח שלא במתקפת טילים אלא בניסיון למשהו אחר ממוקד יותר, אולי באמצעות כטב"מים של חיזבאללה. מדוע למרות זאת, כי למשטר מסוג זה אין מהות אחרת ואין לו את הלוקסוס להפגין חולשה, די דומה לסיבה שפוטין ממשיך לנהל מלחמה שעלתה בחיים של מעל ל-100,000 חיילים (רוסיה לא מפרסמת נתונים וכנראה גם ממש רוצה להסתיר את המספרים האמיתיים. 

• תוכן חדש...