Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בזמן מלחמה או מבצעים לא משאירים מטוסים בהאנגר לפרקי זמן ארוכים, מזיזים הכל למקומות בטוחים יותר. קשה לי להאמין שהיה שם משהו מאוד חשוב, מאז תחילת המלחמה בעזה נבטים בטווח הרקטות של חמאס. 

מהתמונות וגם מהקשקשת לא נראה שנפגע מסלול, רחבת חניה, או דתק כלשהו.

נזק בהחלט יש, אני נוטה להאמין לטענות של חיה"א שלא נפגע משהו קריטי או פוגע בכשירות.

ניחוש מוחלט, לא דעה מקצועית ולא מבוסס על מידע קונקרטי- הייתי מנחש שאיבדנו מסוק או 2 בהאנגר הזה.

פורסם

לא רואה בתמונות האלו שום דבר שמרשים אותי, פגיעה וחצי בערך למול נפח מתקפה של עשרות טילים רק ליעד הזה. הם לא צריכים להודיע לאף אחד, הכנה לשיגור של מאות טילים זה דבר שלוקח זמן ולאמריקאים יש את כל מה שצריך לזהות הכנה כזו. 

• אהבתי 1
פורסם

אם מבחינה סטטיסטית, אחד הטילים שכן פגע, היה זז כמה מטרים הצידה והיה משמיד מטוס אחד שחנה שם, אז היית מדבר אחרת.

האירנים בוודאי מרוצים, לא איכפת להם כמה טילים הם יורים, הטקטיקה שלהם היא כמות ולא איכות, מספיק להם שאחד ממאה יפגע.

לא תמיד תהיה התראה מראש של האירנים שהודיעו לרוסים ולכל העולם שהם עומדים לתקוף.

אתה מדבר שוב פעם מתוך הקוספציה השגויה שהביאה עלינו את 7.10 וגם את מלחמת יום כיפור, שתמיד נדע מראש על כל מתקפה גדולה שעומדת להיות נגדנו. האויבים שלנו הראו שמאוד קל להרדים אותנו ולהפתיע אותנו במתקפות גדולות שגם מצליחות.

האירנים בטח פותחים שמפניות (ללא אלכוהול) הניסוי שלהם הצליח.

• אהבתי 1
פורסם

זה כמו שתגיד נתנו לי סתירה - אבל לא כאב לי.

למי אכפת אם כאב לך או לא, כשמדינה חושבת אם לתקוף אותך או לא, היא מסתכלת מה עשו אחרות ואיך הגבת להם.

בוא נעשה הפוך, אם אתה הייתה שולח 200 טילים לאיראן, ללא שום התגרות ישירה, מה אתה חושב שהייתה התגובה ?

אם אין פה תגובה שהמזרח התיכון יסתכל ויגיד "אלוהים ישמור" מבחינתנו זה תבוסה. ואם לא תתחיל לדבר עברית עם סימני קריאה - המדינות שמסביבך יקבלו אומץ.

פורסם
לפני 38 דקות, bobi כתב:

זאת היתה תקיפת פתע

תקיפת פתע זו לא הייתה, איראן הודיעה מראש וישראל שינתה את ההנחיות במרכז כבר בבוקר (אם כי ללא הסבר למה).

הנזקים בתמונה ממש מעפנים בשביל טילים בליסטיים ועוד עם הכמות המכובדת שנפלה שם, הם כנראה ירו טילים עם ר"ק כמעט ריק.

לשם השוואה תראה את הנזק בהוד השרון, שם נפל טיל בשטח פתוח והנזק ממש רחב היקף גם רחוק ממנו. לדעתי רק חלק מהטילים שנשלחו היו "על אמת".

• אהבתי 1
פורסם

זאת הקונספציה שהביאה את מלחמת יום כיפור ואת 7.10, שאנחנו כלכך חכמים ומתקדמים טכנולוגית שלא ניתן להפתיע אותנו.

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, stum כתב:

בוא נעשה הפוך, אם אתה הייתה שולח 200 טילים לאיראן, ללא שום התגרות ישירה, מה אתה חושב שהייתה התגובה ?

חברה, אתם רציניים? אין לי בעיה לספר סיפורי סבתא לעולם, חלק מהמלחמה. אבל להתחיל להאמין לזה? רק להזכיר, קודם פיצצנו את הקונסוליה שלהם בסוריה והרגנו קצין בכיר, אחר כך חיסלנו אורח חשוב על אדמתם. מי שלא זוכר הפצצנו ביירות ויצענו למלחמת לבנון הראשונה בתגובה להתנקשות בשגריר ישראל בלונדון. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ולמה עשינו את כל זה? כי אנחנו רעים ומניאקים?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

אבל להתחיל להאמין לזה?

זה 100% מדויק. ישראל לא תקפה שום יעד איראני (לא יודע מי חיסל את הנייה, אם הם חושבים שזה ישראל חובת ההוכחה עליהם), מבחינת הדין הבינלאומי זו תקיפה שהיא לגמרי unprovoked והם הולכים לשלם עליה מאוד ביוקר.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, mikyl כתב:

חברה, אתם רציניים? אין לי בעיה לספר סיפורי סבתא לעולם, חלק מהמלחמה. אבל להתחיל להאמין לזה? רק להזכיר, קודם פיצצנו את הקונסוליה שלהם בסוריה והרגנו קצין בכיר, אחר כך חיסלנו אורח חשוב על אדמתם. מי שלא זוכר הפצצנו ביירות ויצענו למלחמת לבנון הראשונה בתגובה להתנקשות בשגריר ישראל בלונדון. 

הפרוקסי של אירן לא תקפו את ישראל. חיזבאללה לא השמידו חבל ארץ שלם בצפון ישראל, החותים לא הטילו מצור ימי על נמל אילת. זה הכל נעשה במימון ובהכוונת אירן.

.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, Coro כתב:

אני לא בשום צד.

אני לא אוהב את צורת הדיבור שלך -  "המלך שלך", "ביביסט" אז מעדיף לא לדבר איתך, תודה.

אני גם מעדיף לא לדבר איתך, זה בסדר. בדרך כלל משתדל גם לא לעשות את זה. ובגדול כשאני רוצה קלישאות מבוססות קונוטציות מערוץ 14 על השמאל ששכח מה זה להיות יהודים, ובכלל מצטיין באנטישמיות ושנאה לאחר (בניגוד לאהבה לאנושות סטייל וודסטוק וילדי הפרחים שמפיצים הכהניסטים וחבריהם - נכון?) - אני תמיד יכול לפנות למקור, או לקרוא את ליבסקינד. אבל, בכל זאת, ההודעה שלך קפצה לי בזכות הציטוט של ספריאל. אז מכיוון שלא הצלחתי לקבל תגובות מהחברים שלך - אולי אצליח לקבל ממך: הזכות להכליל ולדבר בסטראוטיפים שמורה רק לכם? מצאת הרבה "סובלנות לתרבויות אחרות" אצל אלי, שטען שערבים הם פרימיטיבים ברברים, ואחכ נחרד יחד עם יאיר שאני מרשה לעצמי להכליל את הימין הדתי לאומני בישראל באותו האופן, כי אצלכם יש הרבה ניואנסים וכל אחד הוא מיוחד (תכלס באמת. איך העזתי לכלול את פייגלין ובן גביר באותה רשימה?! אחד מבטיח המון חופש ליברטריאני מיד אחרי שיעמיד את הערבים במקום ויבנה בית מקדש שלישי, ואחר מסתפק רק בלהעמיד את הערבים במקום ולבנות בית מקדש שלישי)?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

לא מסכים איתך. יש צד אחד שנאחז בשלטון כי הוא באמת מאמין שהצד השני יביא אסון וצד שני שרואה את האסון שהצד הראשון מביא ונלחם להחליף אותו 

שניהם מאמינים שהם מצילים את המדינה.

זה לא באמת  ככה. צד אחד מחזיק בשלטון כי הוא שיכנע מספיק אנשים שהצד השני יביא אסון. תיאורטית גיטימי סה"כ, רק שבפועל כל האסונות והבעיות מתרחשות תחת השלטון של הצד הזה ובגלל שלא באמת מעניין אותו מה יקרה כל עוד הוא שולט.

אולי החרדים והדתיים הקיצוניים מאמינים שהדרך שלהם תציל את המדינה, אבל האנשים שבחרו בליכוד הם עיקר הגוש הזה והתירוצים שלהם נעים בין "אין אלטרנטיבה" ל"ביבי המלך".

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

אולי החרדים והדתיים הקיצוניים מאמינים שהדרך שלהם תציל את המדינה, אבל האנשים שבחרו בליכוד הם עיקר הגוש הזה והתירוצים שלהם נעים בין "אין אלטרנטיבה" ל"ביבי המלך".

ובכן:

461686272_1616729672577246_3182266249309

כמובן, כשמשהו לא עובד, נניח חיילים נהרגים בלבנון, זה בגלל האנשים הנוספים שיש בתמונה הזו.

461773011_10233909225412892_873506271157

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 16 שעות, פינדר כתב:

בינתיים הם קיבלו כל מה שהם רוצים.

הם מספיק רציונלים בשביל להבין שבממשלה אחרת לא יקבלו כלום.

השותפים הקואליציוניים הטבעיים של הליכוד הם גנץ-לפיד-ליברמן.

אם ההצבעה לליכוד ול"מחנה הימין" לא הייתה אישית ומרוכזת בעיקר בפרסונות הכוח של הקצוות היה הרבה יותר קטן.

זו הדרך היחידה לייצר גוש חוסם אז הם נקטו באסטרטגיה הזו.

עוד שנתיים תהיה לליכוד הנהגה חדשה הם ישחירו את הימין הקיצוני וידחפו לאחדות, והכוח של הימין הקיצוני תקטן משמעותית.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...