Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם לא מסתכלים לכיוון הנכון בכלל

לכאן צריך להסתכל ולכוון. אז נכון שלא כל ה-2 מיליון רלוונטים (לא בארץ, לא רוצים וכד') אבל גם 50,000 איש יכולים לעשות הבדל. צריך לשכנע אותם.

IMG_20240826_211012.jpg

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

פורסמה כתבה בynet לגבי התקציב ל2025, מה שאהבתי זה את הציטוט הבא:

https://www.ynet.co.il/economy/article/rklx11ckjc#autoplay

ציטוט

עוד יוצע לקיים מבצע רחב של רשות המיסים להרחבת הגבייה של ההון השחור.

בתקווה שיעשו עם זה משהו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני בערך שעה, הפיצו ידיעה על כך שאולי היתה חטיפה בצומת תפוח. מישהי צעקה "הצילו הצילו" מתוך אוטו כסוף.

כאמור 11 חודשים בתוך הסבב ואני עדיין מאמין כמו שהגיעו בהדרגה הטילים למרכז, יגיעו הכטבמים והפלישות בכל סבב..

שיהיו לנו רק בשורות טובות באשר להתפתחות הסיפור הזה.

זה פורום רכב אז מן הראוי שנדון ברכב, לא?

ציטוט

spacer.png

הרכב החשוד בחטיפה, ללא לוחית זיהוי

מקור:ynet

פיאט 500?

אבארט'?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

זה פורום רכב אז מן הראוי שנדון ברכב, לא?

איזה סטייג'?

יש פופס אנד בנגס? 

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה גולף gti והבחורה צעקה הצילו בגלל כל נורות התקלה שדלוקות לו בדשבורד

• מצחיק 9

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

פעם זה היה חאן יונס, אחכ רפיח. אחרי רפיח היינו אמורים להיות עם ניצחון, בלי חמאס ועם חטופים בבית. מתישהו בין לבין היינו כפסע מנצחון. אבל עכשיו זה ציר פילדפלי. לא איכפת למלך מה אומרים במערכת הבטחון. הוא לא זז מציר פילדפלי. לא ננצח במלחמה בלי זה. אין.

..

ואז הולכים חודש וחצי אחורה לארכיון ומבינים למה:

image.thumb.png.cf6feb56375a049facd5be6d1d7bd769.png

...

מישהו מאלו פה, שטענו שכיבוש רפיח הכרחי לנצחון וכו', עדיין חושב שהמלחמה הולכת להסתיים?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

פעם זה היה חאן יונס, אחכ רפיח. אחרי רפיח היינו אמורים להיות עם ניצחון, בלי חמאס ועם חטופים בבית. מתישהו בין לבין היינו כפסע מנצחון. אבל עכשיו זה ציר פילדפלי. לא איכפת למלך מה אומרים במערכת הבטחון. הוא לא זז מציר פילדפלי. לא ננצח במלחמה בלי זה. אין.

..

ואז הולכים חודש וחצי אחורה לארכיון ומבינים למה:

image.thumb.png.cf6feb56375a049facd5be6d1d7bd769.png

...

מישהו מאלו פה, שטענו שכיבוש רפיח הכרחי לנצחון וכו', עדיין חושב שהמלחמה הולכת להסתיים?

כיבוש רפיח היה הכרחי לניצחון, וגם כיבוש דיר אל בלח ונוצייראת.

פירוק כל התשתיות של חמאס זה המפתח למשהו נורמלי בעתיד, גם אם מישהו חושב שאש"פ ישלוט ברצועה צריך לסיים עם חמאס לפני.

אין קשר בין הדברים לבין זה שביבי פחדן אפס שמפחד להחליט ורוצה למשוך את המלחמה.

לחץ צבאי, חילוץ חטופים וגם גופות יוריד את המחיר שאתה תשלם על העסקה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 3
פורסם

אתה יודע מה יוריד מחיר של עסקה?!

שתגיד שאין עסקה, אתה לא רוצה עסקה והעסקה היחידה על השולחן זה ״כולכם מתים״.

אז, אולי, הם יבואו עם עסקה

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אין לי בעיה עם המשך מלחמה אבל צריך שיתווכו את זה לציבור, תיאום ציפיות - נראה לי חשוב יותר מכל המסביב.

ללכת על קאצ' פרייז כמו "פסע מניצחון" "נצחון מוחלט" או כל בולשיט אחר לא תורם לטעמי.

אי-הבהירות הזו לא עוזרת. כן תומך כשיש צורך מבצעי וכו' אבל לא כשמדובר במטרות הסבב וכו'.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

כיבוש רפיח היה הכרחי לניצחון, וגם כיבוש דיר אל בלח ונוצייראת.

פירוק כל התשתיות של חמאס זה המפתח למשהו נורמלי בעתיד, גם אם מישהו חושב שאש"פ ישלוט ברצועה צריך לסיים עם חמאס לפני.

אין קשר בין הדברים לבין זה שביבי פחדן אפס שמפחד להחליט ורוצה למשוך את המלחמה.

הטענה האחרונה שלך מוכחת כלא נכונה כבר חודשים. בהנחה, כמובן, שאתה חשוב שמי שמונע עיסקה זה החמאס. לחץ צבאי לא השיג שום עמדת יתרון לישראל במומ. 

אני לא יודע מה הכרחי לניצחון. אני לא יודע מה זה "ניצחון" בכלל בהקשר שלנו. אני לא יודע למה הכניסה לעזה לא התחילה בכלל מכיוון דרום, אם ציר פילדפלי והגבול עם מצרים זה סלע קיומיו כאן, מסתבר. אני רק יודע שה"עוד רגע ניצחון" זז בכל פעם כשהיעד הקודם מושג או מושג לכאורה. ואנחנו מגלים, או אמורים לגלות, שאנחנו תקועים בדיוק איפה שהיינו כבר לפני חצי שנה. ועוד אנשים מתים בשבי. ואזרחים ישראלים לא יכולים לחזור לבתים שלהם בצפון. ואתה ואני מאבדים עוד כמה עשרות אלפי שקלים או יותר מהפנסיה שלנו. והמעמד הבינלאומי של ישראל נשחק עוד קצת. ועוד בעיות שכולנו מכירים.

ולכן אני מציע לך לשקול את האפשרות שמשקרים לך. לי. לכולנו. מה שיש עכשיו זה מה שיהיה גם עוד חצי שנה. לא הולך להיות איזה ניצחון יותר אדיר ממה שהושג כאן. החמאס לא יעלם. עיסקה תהייה רק אם יכפו אותה על שני הצדדים וכו'. ויש קשר מובהק להנהגה. לציטוט של המטורללת שהבאתי בפוסט הקודם שלי. לחוסר הרצון, אולי, של ביבי לפנות משאבים לצפון, או, אולי, לוותר על האפשרות לדחות את הדיונים בתיקים המתפוררים שלו, או, אולי, חוסר הרצון שלו לראות את הקואליציה מתפוררת.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

פעם זה היה חאן יונס, אחכ רפיח.

לא נכון. תמיד היינו במלחמה עם איסטאסיה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

את נתניהו משרתת מלחמת התשה. חמאס וחזבאללה הם שני נכסים מבחינתו.

אין לו שום רצון להגיע להכרעה, הוא היה רוצה את צה"ל שחוק, מרוסק, עייף ואת המלחמה נצחית.

לא ניצחון מוחלט ולא שום קשקוש כזה.

כרגע בצפון הוא הצליח ליצור הפרד ומשול כך שראש המועצה של שלומי (נחש מי המפלגות המובילות שם בבחירות) מנתק את עצמו מהמועצות (הסמולניות) של הגליל המערבי, ומדבר על הקמת "קואליציה" חלופית עם מטולה (ראש מועצה חבר מפלגה של סער) וקריית שמונה (להזכיר שניסו להדיח לפני חודשיים ראש עיר מכהן מקריית שמונה כדי למנות ליכודניק?).

הכל פוליטיקה, והכל אישי. הכל. מבחינת הזבלים שבשלטון מה שקרה ב-7/10 היה נס גלוי. הסמולנים נשרפו חיים במיטה ועכשיו הם בשלב של וידוא הריגה של החלום הציוני והחלפתו בהזיה המתנחלית משיחית. זו המטרה כנראה גם בצפון, לתת ליישובים להינטש ולהתרסק וכך יוקמו מחדש עם האוכלוסייה הרצויה להם.

• אהבתי 3
  • מבאס 1
פורסם

אם לאחר האסון של ה-7 בנובמבר התחושה בחודש האחרון שהכל חזור להיות כפי שהיה, רעל טהור, למדינה הזו באמת אין שום עתיד. היא תלך ותשקע כולל אפשרות ראלית מאוד למלחמת אזרחים. 

אפ אפילו כלבוטק חוזרת לעשות תוכנית על קוליפורמים בחומוס, באמת הגיע סוף המדינה הזו. 

• תוכן חדש...