Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, Coro כתב:

זה מה שרה"מ אמר בטלוויזיה. הוא כנראה מבין יותר ממני וממך בבג"ץ.

הוא מביו יותר משנינו באיך לעקוף את החוק.

לבגץ יש סמכות רק על גופי הממשל והשלטון הישראלים. גם אונרא לא כפוף לבגץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כל נושא סמכות בג״צ בשטחים בעייתי. קל וחומר בשטח A שבו ממילא אין לו כל דרך לאכוף סמכות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

זה מה שרה"מ אמר בטלוויזיה. הוא כנראה מבין יותר ממני וממך בבג"ץ.

זה הרבה יותר מורכב ובתכלס, זה שוב מצב שנוצר מחוסר היכולת של המדינה כבר 50 שנה לקבוע את הגבולות שלה ושטח השיפוט שלה. היה למדינה מאוד נוח שבג"ץ לקח לעצמו סוג של סמכות שפיטה לאזור הנתון תחת ממשל צבאי, זה אפשר למדינה להציג לעולם שבשטח הזה לא ניתן לעשות כל העולה על הדעת והוא נמצא תחת ביקורת שיפוטית של בית משפט עצמאי. רוצה הממשלה שזה לא יהיה המצב? היא מוזמנת להסדיר את הנושא בצורת חוק, היא לא עושה את זה כי זה המצב פשוט נוח לה. 

כל זה נכון שבעתיים ברגע שהמדינה יישבה שם אזרחים משלה. 

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

צריך להזכיר לך שיש הגדרה משפטית לארגון טרור? כ״ך נכנסת להגדרה. חמאס נכנס להגדרה. גדודי חללי אל אקצא נכנסים להגדרה אש״ף לא, מזה למעלה מ-30 שנה ישראל מכירה בו כנציג העם הפלסטיני, חתמה אתו על שורת הסכמים, ויש שיתוף פעולה בין שתי הישויות.

אבל יש כאן קבוצה של אנשים שלא מבחינים בין התחושות שלהם לבין חוק המדינה.

עם כל הכבוד, יש כאן "קבוצה של אנשים" שמתעקשת על ויכוח לשם ויכוח. נאום השהידים של טיבי לא כיוון לשהידים של אש"ף. לא זוכר שהיו כאלה מאז אבו ג'יהאד בתוניס

פורסם

אתה יודע יש כאן ממשלת ימין על מלא מלא מלא. היא יכולה להכריז על אש״ף/רש״פ כארגוני טרור. מבחינת החוק, כל עוד שר הביטחון לא עושה זאת הם לא נחשבים כאלה, בין אם אתה אוהב את זה ובין אם לאו.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

אתה יודע יש כאן ממשלת ימין על מלא מלא מלא. היא יכולה להכריז על אש״ף/רש״פ כארגוני טרור. מבחינת החוק, כל עוד שר הביטחון לא עושה זאת הם לא נחשבים כאלה, בין אם אתה אוהב את זה ובין אם לאו.

על כל הפיגועים יש לקיחת אחריות של החמאס, הג'יהאד וחללי אל אקצה. אין לי מושג למה אתה מתעקש להיאחז בטיעון הזה על "אש"ף והרשות". גם כשאחמד טיבי משבח את המבצעים הוא יודע בדיוק את השייכות הארגונית שלהם, גם אם חלקם על הפיירול של הרשות.

אם אתה חי טוב עם הלבנת התמיכה בטרור נגדך כדי לקבל לייקים באינטרנט אני לא אפריע לך

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כי אתה מתקשה להבחין בין הארגונים. 

מבחינתך אש״פ/רש״פ, חמאס, גא״פ ושוהדא אלה ואחרים - חד הם. אבל אש״פ חתם על הסכמים עם ישראל וכבר הרבה שנים משתף איתה פעולה, ועל כן אינו מוגדר ארגון טרור. אז תלית תמונתו של ערפאת, עם כל עברו נוטף הדם, אינה נחשבת עבירה בישראל.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

הוא מביו יותר משנינו באיך לעקוף את החוק.

לבגץ יש סמכות רק על גופי הממשל והשלטון הישראלים. גם אונרא לא כפוף לבגץ.

אני מדבר על רבין, אתם התחרפנתם על הראש או מה?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעתיים, Renaultrap כתב:

נאום השהידים של טיבי

אתה מתעקש לחזור על זה, למרות שהוא הבהיר שוב ושוב שהוא לא הביע תמיכה במחבלים אלא בקורבנות, שגם הם מכונים שהידים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

אתה מתעקש לחזור על זה, למרות שהוא הבהיר שוב ושוב שהוא לא הביע תמיכה במחבלים אלא בקורבנות, שגם הם מכונים שהידים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בפרק הבא: בני סלע מכחיש את מקרי האונס, יגאל עמיר אומר שהוא לא התכוון לרצוח את רבין וזדורוב מודה מחדש ברצח תאיר ראדה.

נשבע בספר חבקוק פינדר אתה כל כך תמים שאני שואל להציע לך להיכנס לתחום ההלוואות חברתיות עם הבטחת תשואה של 40 אחוז בשנה.

• אהבתי 1
פורסם

הבן אדם איזה מאה שנה כבר בפוליטיקה וה"הוכחה" היחידה שלכם לתמיכה שלו כביכול בטרור, היא סרטון ערוך שהוא טוען שסילף את דבריו.

וכל זה בשביל להצדיק בן אדם שתמך בכהנא, אבי תורת הגזע הישראלית יהודית ובאחד אחר שהרג 29 מתפללים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, sperial כתב:

כי אתה מתקשה להבחין בין הארגונים. 

מבחינתך אש״פ/רש״פ, חמאס, גא״פ ושוהדא אלה ואחרים - חד הם. 

אתה מדבר תיאוריה, הוא מדבר מציאות (מדבר רק בהקשר של ההודעות האחרונות, לא קראתי כאן כבר איזה 30 עמודים).

אני אשאל אותך שאלה: אם מחר נעלמים מן העולם כל אותם ארגונים שציינת למעט הרש"פ למשל. הרש"פ יקבל שליטה בעזה ובגדה.

מה לדעתך יקרה? 

שלום? 

לא יהיה יותר טרור מהגדה ומעזה? 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

הבן אדם איזה מאה שנה כבר בפוליטיקה וה"הוכחה" היחידה שלכם לתמיכה שלו כביכול בטרור, היא סרטון ערוך שהוא טוען שסילף את דבריו.

וכל זה בשביל להצדיק בן אדם שתמך בכהנא, אבי תורת הגזע הישראלית יהודית ובאחד אחר שהרג 29 מתפללים.

צודק.

שים אותו יושב ראש ועדת חוץ וביטחון. אולי איזה תפקיד במפעל טקסטיל בדימונה.

זורם לך בעצם רמטכ"ל או ראש השב"כ? 

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

אני מדבר על רבין, אתם התחרפנתם על הראש או מה?

זה נכון גם לגביו וגם לכל מנהיג או בעל תפקיד אחר.

חלק מהמשחק זה לנצל פרצות ולהמציא דרכים יצירתיות לעשות מה שאתה חושב שנכון לעשות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

צודק.

שים אותו יושב ראש ועדת חוץ וביטחון. אולי איזה תפקיד במפעל טקסטיל בדימונה.

זורם לך בעצם רמטכ"ל או ראש השב"כ? 

אני אפילו לא הצבעתי לו.

אתה זה ששם כהניסט על כיסא השר לביטחון לאומי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...