Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

מה אנחנו לומדים כאן-

1- הקונטקסט של המצוטט זה שבבית הלבן סיפרו שביידן כשיר ועמיד בלחצים גם של מנהיגים "קשוחים" וכדוגמא הביאו את הסיפור לעיל = נתניהו בעיניהם מנהיג קשוח.

אז תלמד קצת מה עשו מנהיגים קשוחים באמת מול האמריקאים כמו אלו שהיו כאן בששת הימים או בכיפור. 

לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

אז כנראה שבמכלול האפשרויות ההחלטה לחזק את חמאס היתה הכי נכונה לסיטואציה.

לא נכונה בשום סיטואציה! נכונה רק לאפסים שאין להם מושג מה לעשות עם הסיטואציה. אף אחד לא היה כאן יותר שנים מול עזה בראשות חמאס כמו ביבי, היה לו את כל הזמן לחשוב מה עושים, בחר לחזק את חמאס וקיבלנו את מה שקיבלנו. ביביסטים זה כמו ילדים בני 5, אבל זה וההוא... אין זה וההוא, היה כאן אחד ויחיד והוא האחראי האחד והיחיד. מילא עוד היה שותק לאורך כל השנים והיה אומר "אני עושה מה שממליצים לי" אבל הוא טען שהוא יודע מה לעשות, שהוא היחיד שיכול לעשות את זה וכל אחד אחר הוא סכנה. 

פורסם
לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

לפי הגישה הזו בוא נבטל בכלל בחירות ונכריז עליו מלך.

גם אם מפת הגושים לא תשתנה עדיין הרכב הגושים ישתנה ויש לו משקל לא מבוטל. 

אני בא בגישה, שזה סתם מיותר כעת, לא עברנו את חיזבאללה עדיין ואני לא רואה טעם לעשות בחירות במהלך המלחמה בייחוד, שיהיה תאריך ופתאום יצטרכו שיהיו הישגים וכו'.

וכמה הוא טוב וכמה הוא חזק וכמה הוא רק יודע לעשות דברים.

עד כמה שאני שונא את ביבי, אני רוצה שכל ההחלטות בנוגע למלחמה ומהלכים יהיו על ביבי ולא מפלגות אחרות שיהיו בשלטון במידה ותבחרנה בבחירות.

הנחת היסוד שלי שביבי רוצה לעבור לאופזיציה ולירוק על מפלגת השלטון החדשה שתיבחר מלאכותית כי הוא ישים מקלות בגלגלים בשביל שהם יבחרו ולא הוא.

כמו איראן גם ביבי, חושב קצר אבל לטווח הרחוק. שם אירועים מינוריים בשביל להניח אבנים בשביל לתת אותם דוגמה במידה והוא יצטרך אותן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 51 דקות, Shmulik_Miata כתב:

אה זה קל, מסתבר שיש למפלגות השלטון משהו נגד משילות כאשר המושל הוא מהצד השני של המפה הפוליטית. קוראים לזה חיזוק הדמוקרטיה, לא?

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

כמה שאני שונא את ביבי, אני רוצה שכל ההחלטות בנוגע למלחמה ומהלכים יהיו על ביבי ולא מפלגות אחרות שיהיו בשלטון במידה ותבחרנה בבחירות

אני לא מחפש את מי להאזים אלא רוצה שלא נצטרך לחפש אשמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

עד כמה שאני שונא את ביבי, אני רוצה שכל ההחלטות בנוגע למלחמה ומהלכים יהיו על ביבי ולא מפלגות אחרות שיהיו בשלטון במידה ותבחרנה בבחירות.

לפי הסקרים, אתה רואה שזה לא באמת משפיע על המכורים למותג ולשותפים "הטבעיים שלו" שרובם כלל לא ציוניים. מה שאתה מתאר זה לחזור ל-6 באוקטובר, את ביבי צריך וחובה לזרוק לפח האשפה של ההיסטוריה ולא צריך להמשיך להמתין שיפרק את המעט טוב שעוד נשאר מהמדינה הזו. הוא ומשפחתו לא שונים מכל הרודנים המוכרים לנו מההיסטוריה ומהרודנים של העת המודרנית כמו ארדואן, לדוגמה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

אני לא מחפש את מי להאזים אלא רוצה שלא נצטרך לחפש אשמים.

בכל המלחמות שהיו לנו, לא היו בחירות במהלכן. אני לא רוצה שיהיה לנו עכשיו בחירות כי זה סתם מסיט את האש ממה שחשוב באמת, גם אם זה נעשה בצורה מחורבנת להפליא.

גם אני לא מת על השיח שיהיה לנו במהלכן, זה לא מתאים לי. אולי לך יש עור עבה אבל לי אין כל כך..

גם אחרי 9 חודשים, זה קשוח מדי..

לפני 2 דקות, Supertigre כתב:

לפי הסקרים, אתה רואה שזה לא באמת משפיע על המכורים למותג ולשותפים "הטבעיים שלו" שרובם כלל לא ציוניים. מה שאתה מתאר זה לחזור ל-6 באוקטובר, את ביבי צריך וחובה לזרוק לפח האשפה של ההיסטוריה ולא צריך להמשיך להמתין שיפרק את המעט טוב שעוד נשאר מהמדינה הזו. הוא ומשפחתו לא שונים מכל הרודנים המוכרים לנו מההיסטוריה ומהרודנים של העת המודרנית כמו ארדואן, לדוגמה. 

קשה לי לראות מהפך מטורף שבו האופזיציה יכולה לנצח וגם לעבור 4 שנים. זה פטה מורגנה..

וכן אני עדיין יצביע לאביר קארה או לעלה ירוק במידה והיא תרוץ בבחירות בשביל ה-LOLZ.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

קשה לי לראות מהפך מטורף שבו האופזיציה יכולה לנצח וגם לעבור 4 שנים.

לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

בכל המלחמות שהיו לנו, לא היו בחירות במהלכן. אני לא רוצה שיהיה לנו עכשיו בחירות כי זה סתם מסיט את האש ממה שחשוב באמת, גם אם זה נעשה בצורה מחורבנת להפליא.

שמע, אני מבין בהחלט את מה שאתה אומר, לא נותר לי לקוות שהפעם זה יהיה אחרת, שהקואליציה שתקום, ותקום כזו כתחליף לביבי והאפסים שסביבו, לא תרד לרמה של ביבי ומכונת הרעל המשומנת שלו. זה כמובן תלוי גם בעוד הרבה גורמים כמו ערוצי התקשורת שסיפקו במה חופשית לחלאות כמו רגב, אמסלם, בן גביר וכו', הנשק הטוב ביותר נגד אנשים כאלו זה פשוט להתעלם מהם והם יתאדו מהר מאוד מהעולם. 

אני חושב שלא משנה איזו מערכת בחירות תהיה, חובה שהיא תהיה קצרה ביותר ובלי מימון לתעמולה חסרת תוכן, מדינת ישראל לא תעמוד בעוד מסע בחירות במתכונת הרעל של ביבי והחבורה שלו. 

ואם כל זה לא יקרה, אז באמת שמדינת ישראל היא ז"ל, תתפרק מעצמה אם לא מהאויבים שלה. 

פורסם

ביביזם למתקדמים.

מוטי קסטל, לקקן בכיר, מפרסם ידיעה סנסציונית על לפיד.

מדובר ב"עתונאי" שמקבל הנחיות מיאיר נ. לכן נשאר רק לפענח, למה מכונת הרעל חושבת שפגישה יומית של ראש הממשלה עם המזכיר הצבאי שלו, זה דבר שלילי.

IMG_9277.jpeg

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזו שאלה, ככה תכננו את הבגידה הגדולה. יחד עם יחד עם ראשי הצבא, בג"צ ואנשי המחאה הם סיכמו בניהם איך להפקיר את העוטף ולהביא לנפילה של ביבי.

תבין יש אנשים שאשכרה מאמינים בזה. שמעתי במו אזני איזו ביביסטית אחת בספייס בטוויטר. ועוד באנגלית, ככה שהחרא הזה לא נשאר במשפחה אלא מופץ. אנשים טובים מעבר לים שאוהבים אותנו ורוצים שנחייה פה בטוב, אבל לא מבינים את המצב האמיתי פה, שומעים את זה וחושבים שזו האמת. זאת מחלה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כי זה מגיע מאדם שמעריץ את האדמה שנתניהו האב דורך עליה וחושב שנתניהו הבן הוא איש השנה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא יודע לאן זה יתפתח.

אין פה מספיק ראיות עדיין. זה שהם כתבו הוראה, לא אומר שהוא קיבל בפועל כסף.

מצד שני גם אם הוא רק קיבל הצעת שוחד ולא לקח אותה, אבל לא דיווח על זה, זה בעייתי מאוד.

הרבה סימני שאלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...