Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

העיתונאי ניר גונטז': לפני השבת השחורה קיבלתי מידע מהמקורות שלי בחמאס עזה שצמרת חמאס ירדה אל מתחת לאדמה, והעברתי את המידע לאחד מגופי הביטחון  יש לי מקורות בחמאס עזה. אני בקשר רציף עמם. מנטר בעזרתם את שקורה ברצועה בשגרה, ומה שקרה ולא קרה בנוגע לישראלים שמוחזקים אצלם מזה זמן.
לפני פרק זמן, שרלוונטי בעיניי לאירועי השבת האחרונה, שמתי לב שצמרת חמאס עזה ירדה אל מתחת האדמה. הצלחתי להבין שמדובר על הצמרת ברובה, ושהירידה נעשתה באופן מסונכרן ושקט.

פניתי לאחד מגופי הבטחון הרלוונטים לניטור הבטחוני של הרצועה, ואמרתי: "אני בטוח שגם אתם מזהים את זה, אבל כאזרח אני מרגיש מחויב להגיד לכם, שמשהו קורה שם, ושצמרת הארגון ירדה מתחת לאדמה".

אמרתי שזה סופר חריג בעיניי ומצריך תשומת לב מיוחדת. השיחה הזו מתועדת אצלי.
לא אוסיף עוד פרטים מעבר לכך.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • מבאס 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 8 שעות, yohai71 כתב:

אוי התמימות...

אני מוכן להתערב על זה.

לא יודע מתי בדיוק יסתיים המצב הנוכחי אבל במידה ולא יהיה מלחמה נגררת בפסח אנחנו כבר נהיה אחרי הבחירות.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

אני מוכן להתערב על זה.

לא יודע מתי בדיוק יסתיים המצב הנוכחי אבל במידה ולא יהיה מלחמה נגררת בפסח אנחנו כבר נהיה אחרי הבחירות.

אולמרט לא התפטר אחרי לבנון השניה

למרות ההפגנות נגדו ולמרות ועדת וינוגרד.

אומנם המקרה פה קשה פי כמה

קשה להתנבא מה יהיה

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם
לפני כשעה, MZN כתב:

איך ההתרעות היו טעות אנוש אם באולפנים נציג פיקוד העורף מספר שצריך להישאר בבתים ולכבות אורות? איל טעות אנוש בהתראות קשורה לזה? שעה וחצי אומרים לא לצאת מהבתים, שכנים בבניין פה התחילו להוציא סכיני מטבח כי כבר מדמיינים מחבלים ברחובות, ואני בכלל עשרות קילומטרים מגבול הצפון!! 

בנימה אישית, חוויתי לחץ רציני מאוד מהאזעקה, זו פעם ראשונה שלי באזעקה בלי בית עם ממד, צריך לרדת כמה קומות למקלט, מצד שני אומרים תישארו בבתים בלי אורות.. לא פשוט. כל האנשים בלחץ, וכל זה עוד בלי טילים, הזוי.

מה יותר גרוע התראה בלי איום או איום בלי התראה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

רק לי זה מפריע. הדיירת שלחה כנראה נחטפה. ומה שמעניין זה כסף.

https://www.ynet.co.il/economy/article/hjn3rzezp#autoplay?utm_source=https://www.ynet.co.il&utm_medium=social&utm_campaign=general_share

השותפה נחטפה, בעל הדירה דורש לשלם את השכירות: "אם לא - תפנו את חפציה"

ענבר הימן, שנראתה בסרטונים כשהיא מובלת על ידי מחבלים מהמסיבה ברעים לתוך עזה, התגוררה עם שותף בדירה שכורה בחיפה. בעל הדירה דרש מהשותף לשלם שכר דירה מלא, גם על החלק של ענבר - ולחפש מחליפים אם שותפתו לא יכולה לשלם. "הוא איים שישתמש בכספי הערבים שחתמו על החוזה אם לא".

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

אזרחי עזה הם בני ערובה של החמאס, הם הולכים עכשיו למות באלפים ועשרות אלפים קודם ולפני הכל בגלל החמאס, ואין בזה שום דבר חיובי. 

אני לגמרי איתך שאין מה לשמוח מאזרחים לא מעורבים שמתים וכל שכן תינוקות או לילדים שבכלל לא בני דעה.

אבל אזרחים לא מעורבים זו הגדרה קצת חוטאת לאמת במקרה של עזה. חמאס שכבר אז היה ארגון טרור זכה שם לרוב גדול מאוד בבחירות.

הם רצו אותו.

ואני לא יודע אם יש שם אחוזים גדולים מאוד של "אזרחים" שמתנגדים למעשי החמאס.

בהחלט כואב הלב על אנשים תמימים. היום גורש פועל עזתי שאני מכיר עם אישורים והכל הוא עבד כאן כבר מלפני 30 שנה. הבכי שלו על כך שהוא נאלץ לשלם על מעשי אחרים/ההשפלה/הכאב והפחד היה נוגע ללב.

אבל מסתבר שהרוב לא כמוהו ותומכים בצבא הג'יהד על כל מעשיו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, MZN כתב:

בנימה אישית, חוויתי לחץ רציני מאוד מהאזעקה, זו פעם ראשונה שלי באזעקה בלי בית עם ממד, צריך לרדת כמה קומות למקלט, מצד שני אומרים תישארו בבתים בלי אורות.. לא פשוט. כל האנשים בלחץ, וכל זה עוד בלי טילים, הזוי

עצוב להגיד את זה אבל מתרגלים. 

הפעם הראשונה שתפסה אותי אזעקה בחוץ עוד לפני כיפת ברזל  החזירה אותי לתקופת המוצבים בלבנון אבל עם השנים והסבבים מתרגלים לזה עד למצב שכשנופל לידך הטיל אתה כבר יודע שאם שמעת את הבום ואתה עדיין מנסה להבין אם הכל בסדר זה אומר שהכל בסדר. 

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, MZN כתב:

וכל זה עוד בלי טילים

אכן בלי טילים (;

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אזהרה- טקסט קשה שמישהי כתבה באחת הקבוצות

ספוילר

הרגע הגיע אליי סרטון שלא ידעתי מה אני אראה ולא קיבלתי עליו אזהרה. ראיתי איך אנשים רבים בעזה זועקים ומעבירים ביניהם תינוק ישראלי מת או פצוע כמו כדור וזורקים אותו. עכשיו זה ילווה אותי בסיוטים כמה שנים.

• מבאס 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Coro כתב:

אזהרה- טקסט קשה שמישהי כתבה באחת הקבוצות

הסתר תוכן

הרגע הגיע אליי סרטון שלא ידעתי מה אני אראה ולא קיבלתי עליו אזהרה. ראיתי איך אנשים רבים בעזה זועקים ומעבירים ביניהם תינוק ישראלי מת או פצוע כמו כדור וזורקים אותו. עכשיו זה ילווה אותי בסיוטים כמה שנים.

חיות אדם. מה נעשה עם האנשים האלה.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני כשעה, avi 1234 כתב:

העיתונאי ניר גונטז': לפני השבת השחורה קיבלתי מידע מהמקורות שלי בחמאס עזה שצמרת חמאס ירדה אל מתחת לאדמה, והעברתי את המידע לאחד מגופי הביטחון  יש לי מקורות בחמאס עזה. אני בקשר רציף עמם. מנטר בעזרתם את שקורה ברצועה בשגרה, ומה שקרה ולא קרה בנוגע לישראלים שמוחזקים אצלם מזה זמן.
לפני פרק זמן, שרלוונטי בעיניי לאירועי השבת האחרונה, שמתי לב שצמרת חמאס עזה ירדה אל מתחת האדמה. הצלחתי להבין שמדובר על הצמרת ברובה, ושהירידה נעשתה באופן מסונכרן ושקט.

פניתי לאחד מגופי הבטחון הרלוונטים לניטור הבטחוני של הרצועה, ואמרתי: "אני בטוח שגם אתם מזהים את זה, אבל כאזרח אני מרגיש מחויב להגיד לכם, שמשהו קורה שם, ושצמרת הארגון ירדה מתחת לאדמה".

אמרתי שזה סופר חריג בעיניי ומצריך תשומת לב מיוחדת. השיחה הזו מתועדת אצלי.
לא אוסיף עוד פרטים מעבר לכך.

עכשיו גם בטלביזיה אומרים שהייתה איזו ידיעה בלילה על משהו שאף אחד לא יודע מה הוא אבל שמשהו אולי מתרחש, היו קצת הערכות ודיונים ואמרו שישבו על זה למחרת בבוקר, כולנו כבר יודעים מה היה בבוקר. בסופו של דבר לא הייתה התראה על תקיפה בסדר גודל כזה. 

• תוכן חדש...