Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מצליח להבין את זה.

כלי הטיס האיטי והמגושם ביותר שקיים בעולם התעופה מצליח להמריא באור יום מלבנון עם מחבלים עליו, לחצות את הגבול המבוצר בעולם, להיעלם, להכניס את כל אזור הצפון למקלטים ובלי שאף אחד מוריד אותו באוויר או מחכה לו למטה.
הזוי.
מה אנחנו כאלה גרועים?

לא צריך אפילו חיל אוויר בשביל זה ומערכות גילוי ושליטה מתוחכמות, רק חייל שצופה על הגבול עם העיינים שלו.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • מבאס 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, yd b-4 כתב:

סלחו לי זו פרקטיקה לא חכמה במיוחד לטווח הארוך. ככה לא מקדמים לא אחדות ולא בטיח זה הוצאת זעם פוליטי על חשבון דם שנשפך.

תגיד את זה לאנשים שיקיריהם בבתי חולים שהם לא חכמים במיוחד.

אין לזה שום קשר לאחדות, הציבור מאוחד מאד נגד האויב. הגברת הזאת היא סמל לכישלון שגבה מחיר גבוה מדי וברור מאד למה זה היחס שהיא מקבלת.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הצבא ממשיך להזהיר בניינים לפני הפצצה.

הנה עוד הוכחה - המצלמות עומדות מוכנות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 4 דקות, bobi כתב:

אולי שיחלק להם גם נשק אם הוא כבר שם?

חילק גם פלטות קרמית, אמר שיביא עוד בהמשך :LOL:

לפני 1 דקה, לירון .ה. כתב:

שהוא "שאל"

נו זה נפל ממשאית

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, bobi כתב:

שלום דומרני הגיע לחלק סיגריות לחיילים.

אולי שיחלק להם גם נשק אם הוא כבר שם?

רק שלא יציע להם עבודה אצלו בארגון 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

תיכנן והצליח זה שני דברים שונים. וגם אם היה מצליח עם ממשלה אחרת - התחושה כרגע היא שהמדינה לא מנוהלת, ברמות שאני לא זוכר. ואני לא רואה את האחים היהודים בקואליציה עושים משהו כדי לשפר את זה. 

הצלחה זה פונקציה של תכנון טוב.

אז אם לא עכשיו היו מצליחים בפעם אחרת.

על תחושות אני לא מתווכח אבל הרבה שנים הדברים לא מנוהלים (אגב, גם בממשלה הקודמת אם מסתכלים במקרו לא היה ניהול. חוץ מרפורמה בחקלאות שהיה נראה שכן יש מחשבה מאחוריה)

פשוט עכשיו זה מתפוצץ. 

יש אשמים רבים בדבר נתניהו בראש אבל מתחת יש שרים, אנשי ביטחון ועוד. עם כל הרעש שיש על בן גביר וסמוטריץ האשמה עליהם היה בסוף.

תסתכל על גלנט איך הוא יוצא מזה חלק, צחי הנגבי אין מילה עליו. יש סיבה לזה והסיבה היא פוליטית נטו ולא מקצועית.

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

virtue signaling עושים כשיש קהל שסבור שיש איזשהו משהו פוזיטיבי במה שאתה אומר, כשאתה עושה את זה מול קהל שברובו המוחלט לא מסכים איתך אתה לא מסגנל כלום אלא מכניס את עצמך לבור. 

אזרחים מתים זה חרא, וכן, גם כעת כשמוציאים גופות של ילדים פלסטינים מבניינים זה חרא. אתה לא תמצא אותי חוגג את זה, אני ואתה שונים בקטע הזה (ובעוד כמה:)

יאללה ביי איש רע

מצחיק שאתה מכחיש virtue signaling ופיסקה אח"כ ממשיך עם הvirtue signaling (הקטע המודגש)

הרי כל פעם שעדכנת את מונה המוות שלך כמה אזרחים ערבים נהרגו בגלל הפשיעה הערבית בישראל, אתה טוען שלא עשית זאת כדי לקבל פה לייקים בפורום כי פה הרוב לא מסכים איתך?

אתה ברצינות עכשיו מאשים שפה בפורום לא איכפת מאזרחים ערבים שמתים כתוצאה מפשיעה?

מדוע עכשיו אחרי שמתו ערבים בידי חמאס, הפסקת לעדכן אותנו עם מונה ההרוגים שלך?

שאלה רטורית...

אותו דבר עם BLM. איכפת לך מחיי שחורים רק כאשר טראמפ בשלטון. אחרי שביידן עלה פתאום הנושא כבר לא מעניין אותך.

image.thumb.png.d46f7c2b70ec19ac430c06856264c1bd.png

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

יש כאן חיבור של הרבה אלמנטים.

לא חושב שבן גביר וסמוטריץ' הכי אשמים ספציפית בזה. הם בכלליות פשוט לא אנשים שאני רוצה בהנהגה. סמוטריץ' עוד היה שר תחבורה סביר, לפני שעברת לכלכלה בעזרת ה'. בן גביר הוא כלומניק עם אובססיה לתשומת לב ולא שום דבר מעבר. ומה שהופך את בן גביר גם לממש גרוע, זה אפיזודות מהסוג שראינו היום או אתמול, כשהוא התעקש לספר שיש תכף "שומר חומות 2", כי למה לא להתסיס עוד קצת? זה בטח יקרב את המשיח או משהו.

לפני 8 דקות, עדי-אל כתב:

הצלחה זה פונקציה של תכנון טוב.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, Coro כתב:

...אתה טוען שלא עשית זאת כדי לקבל פה לייקים בפורום כי פה הרוב לא מסכים איתך?

זה מנהג אצלו, לכתוב את הדבר הכי הגיוני או הכי בנאלי, בסגנון "אני בעד כל מה שטוב ונגד כל מה שרע", ואז להוסיף "אני יודע שעכשיו יעשו לי מלא דיסלייק אבל...".

זה ומה שדיברתי עליו בתגובה הקודמת שלי אליו - נותן הנחה או טענה לא נכונה או לא מדויקת, ואז על סמך כל הטענה הזאת בונה הוכחות ותיאוריות כאילו זה מבחן בחדו"א, כדי להגיע בסוף למסקנה שגם ככה בקונצנזוס.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...