Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 42 דקות, SlowRide כתב:

אני בכלל לא חושב שצריכים להקים התנחלויות חדשות, אלא שזה ממש לא פרגמטי לפנות ישובים גדולים כמו אריאל ומעלה אדומים ולהעניש המון משפחות על "שותפות לפשע". אתה שותף לפשע בדיוק כמוהם כי אתה שולח את הילדים שלך לשרת בצבא ששומר על המתנחלין ומממן בכספי המיסים שלך את ההתנחלויות. הדרך היחידה להפסיק לתת לזה יד היא לחזור בתשובה ולהיות חרדי או לעבור למדינה אחרת.

כן, אין לי ציפיה שיפנו את איראל ומעלה אדומים. בנקודה הזו אני בעיקר כועס על זה שנותנים לכל מיני חנאנלים לתפוס שטח ולהמשיך את מסע הצלב \ ג'יהאד \ יו ניים איט שלהם על חשבוני. כמובן שכולנו שותפים לזה. אנחנו מממנים את הצבא ושאר שירותי הבטחון שמגנים עליהם. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 21 דקות, mikyl כתב:

אין שלטון צבאי כי הם סיפחו את השטחים הכבושים

זאת הנקודה.

גם בבלגיה יש חלק שמדבר גרמנית. אבל פספורט בלגי ו1000% מהזכויות והחובות שיש לדובר צרפתית או הולנדית.

אתה לא יכול להגיד את אותו הדבר על הפלסטינאים באיוש. 

כול השאר, לגבי פתרון וקשה, זה לא מעניין כי זה לא משנה את הנ"ל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אתה חוזר לטענות ה"צביעות" בלי להגיד את זה במפורש

לא צביעות, זה צדקנות. אין לך עליונות מוסרית על מישהו שהחליט לחיות בישוב שמדינת ישראל (שאתה שותף בה) קבעה שהוא חוקי למגורים.

אפשר כמובן להתנגד למדיניות הזאת ולבוא בטענות למי שקבע אותה, אבל מה אשם אזרח כמוך שזה מתאים לו?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

כמובן שכולנו שותפים לזה. אנחנו מממנים את הצבא ושאר שירותי הבטחון שמגנים עליהם. 

לא הייתי כזה נחרץ, הצבא ושאר שירותי הבטחון מגנים על כולנו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

לא הייתי כזה נחרץ, הצבא ושאר שירותי הבטחון מגנים על כולנו.

בוודאי. זה לא שאני בעד לבטל אותם.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

כן, אין לי ציפיה שיפנו את איראל ומעלה אדומים. בנקודה הזו אני בעיקר כועס על זה שנותנים לכל מיני חנאנלים לתפוס שטח ולהמשיך את מסע הצלב \ ג'יהאד \ יו ניים איט שלהם על חשבוני. כמובן שכולנו שותפים לזה. אנחנו מממנים את הצבא ושאר שירותי הבטחון שמגנים עליהם. 

זאת באמת בעיה קשה, אבל אני לא חושב שאפשר לפתור אותה בזה שמשווים את תושבי מקומות כמו אריאל לחנמאלים המשיחיים שלא רואים בעיניים וקוראים להם מתנחבלים. 

זה רק יוצר עוד פילוג שמחזק את המשיחיים ונותן להם לגיטימציה להמשיך בקמפיין ארץ ישראל השלמה.

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

אתה לא יכול להגיד את אותו הדבר על הפלסטינאים באיוש

נכון, כי לא סיפחנו את היו"ש. אתה בטוח שפלסטינאים שם רוצים את זה?

לפני 7 דקות, David32 כתב:

כול השאר, לגבי פתרון וקשה, זה לא מעניין כי זה לא משנה את הנ"ל.

מבחינתי זה כן מעניין. כי סיטואציה הזאת נוצרה עכב המלחמה. גם אחרי המלחמה הייתה להם הזדמנות, היה מספיק להכיר במדינת ישראל. והיום אני כבר לא הכתובת, שילכו לבכות למנהיגים שלהם.

פורסם (נערך)

מאוד מרשים איך שסמוצ' מוציא לפועל את המדיניות שלו ביו"ש. התחברתי לניתוח של רון בן ישי שקורא ל"נערי הגבעות" הזרוע הצבאית שמצליחה להוציא גם גברים עם משפחות לעשות פוגרומים (בד"כ לא יוצאים לרעות עם מכלי דלק), ולזרוע המדינית - אותם שרים וח"כים שמקדמים את המדיניות הזו. אפילו יש הקבלה מתאימה לחמאס ולחזיבאללה. אני מקווה שהציבור הרחב יתעורר על עצמו ויקיא את האנשים האלה החוצה. מצד שני, אולי חוסר המעש הכלכלי של סמוצ' שעלול להביא להרעה כלכלית קשה ורחבה יעשה את זה לבד.

ואני שואל האם ביבי בכלל מודע לכל מה שקורה? הוא עדיין איתנו? הוא נעלם קצת, לא?

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

משווים את תושבי מקומות כמו אריאל לחנמאלים המשיחיים שלא רואים בעיניים וקוראים להם מתנחבלים.

בשבילך ובשביל יובל: אני לא קורא לתושבי אריאל מתנחבלים.

אבל אני כן מאשים אותם בחוסר מוסר ושותפות לפשע.

בעיני כל אזרחי ישראל שותפים לפשע, אבל יש דירוג:

1. מחבלי הגבעות - הכי אשמים

2. תושבי ההתנחלויות ה״חוקיות״ כמו אריאל

3. תושבי הקו הירוק שמצביעים למפלגות תומכות כיבוש

4. תושב רחובות שמתנגד לכיבוש

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

בר ראשון (או שני בשביל פינדר) שעשיתי זה רשמתי שיאשימו אותם ברצח, איך זה בדיוק הצדקה?

התגובה שלך (הראשונה) הקפיצה אותי, קצת לא באשמתך. אז מתנצל אם יצאתי עליך.

פשוט ראיתי היום יותר מדי בכיינות של מתנחלים על זה שהכי נורא באירוע הרצח הזה, זה לא הרצח אלא ״שנאת המתנחלים״ או אי שמירת שבת וכו.

image.thumb.png.0bf0a9d5e619f82087f5e59b3dc3142f.png

image.thumb.png.17bbbc7dc122a6bfec773c96621b3373.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בג"ץ ידון בחוק הנבצרות בהרכב של 11 שופטים - והורה לנמק מדוע לא להחילו מהכנסת הבאה (ynet.co.il)

קיצר:

דיון נוסף, נראה כמו דחייה לכנסת הבאה כמו בחוק של הבחור של דרעי, התנגשות, פיצוץ.

עוד כמה חודשים ואנחנו אחרי כל הבלאגן. יהיה בסדר.

אגב:

כל חבר או חברת כנסת שמדברים בצורה קיצונית נגד קציני צה"ל או בכירי שב"כ - שיקחו להם את החסינות ושיתמודדו עם האמירות בבתי משפט.

אין הבדל בין חנין זועבי ועופר כסיף נגד צה"ל לבין אמירות כמו של הר מלך או גוטליב המטומטמות.

אגב 2:

השתיקה של גלנט, דיכטר וברקת במקרה הזה הרבה יותר חמורה מבחינתי מאשר עילת סבירות או משהו כזה. 

זה משהו ששווה להפיל עליו קואליציה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

בשבילך ובשביל יובל: אני לא קורא לתושבי אריאל מתנחבלים.

אבל אני כן מאשים אותם בחוסר מוסר ושותפות לפשע.

בעיני כל אזרחי ישראל שותפים לפשע, אבל יש דירוג:

1. מחבלי הגבעות - הכי אשמים

2. תושבי ההתנחלויות ה״חוקיות״ כמו אריאל

3. תושבי הקו הירוק שמצביעים למפלגות תומכות כיבוש

4. תושב רחובות שמתנגד לכיבוש

הפשע היחיד פה הוא של מטורפים משיחיים ופוליטיקאים שמנצלים את המצב ומסיתים את הציבור נגד עצמו כדי להישאר בכיסא.

אני לא אשם בזה שחנמאל שרף לפלסטיני את הכפר כמו שאתה שגר בעיר שבנויה על כפר ערבי שנכבש במלחמת העצמאות לא אשם בזה וכמו שתושב אריאל שחיפש דירה גדולה בזול לא אשם בזה. 

מי שאשם זה חנמאל ומי שמסית אותו.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

ני לא אשם בזה שחנמאל שרף לפלסטיני את הכפר כמו שאתה שגר בעיר שבנויה על כפר ערבי שנכבש במלחמת העצמאות לא אשם בזה וכמו שתושב אריאל שחיפש דירה גדולה בזול לא אשם בזה. 

נסכים שלא להסכים..

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

ין הבדל בין חנין זועבי ועופר כסיף נגד צה"ל לבין אמירות כמו של הר מלך או גוטליב המטומטמות.

אם כבר הזכרת את הר מלך, הנה סרטון ישן שלה, מעודדת את בנה הצעיר להיות רוצח ערבים.

אני בטוח שזועבי וכסיף לא גידלו את כך את ילדיהם (ואני רחוק מלהיות מעריץ של השניים).

https://twitter.com/Itai_Leshem/status/1688088935681986560?s=20

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, mikyl כתב:

ישנם גם מקומות אחרים ואנשים שאם תיתן להם אפשרות להחליף 1 ל-1 דירה/בית ביו"ש בדירה/בית באזור המרכז לא יחשבו פעמיים.

אני לא בקטע של "אם ואם ואם".

משום מה מי שגר בהתנחלויות[רובם, לא כולם] ביו"ש הינם פאנטים דתיים שחושבים שהם ברכה משמיים לאנושות ובו זמנית הם שונאים את החילונים+ישראל+תומכים במתחנבלים.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

די עם ההכללות הדביליות האלה, תשאיר את זה לאנשים עלובים כמו גלית דיסטל ודודי אמסלם.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

די עם ההכללות הדביליות האלה, תשאיר את זה לאנשים עלובים כמו גלית דיסטל ודודי אמסלם.

כתבתי במפורש הרוב ולא כולם.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...