Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Mech Morphix כתב:

מחכה שהכל יתגלה

image.png.ae786cea6e1ed6008d51c604a812a470.png

--

סתם. אני חושב שהשוטר טעה (והתמונות של הסוס בנקודות נעיצת הדורבנים זה בדיחה) והשתמש בהרבה יותר מידי כוח ביחס לסיטואציה. אבל גם למפגינה יש אחריות (למשל לא לחסום כבישים וכו').

אני גם לא ממש מבין את השימוש בסוסים. בשביל מה זה נועד? חסר פתרונות לפיזור הפגנות גם בלי לאמלל סוס?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 55 דקות, Gosser1860 כתב:

סתם. אני חושב שהשוטר טעה (והתמונות של הסוס בנקודות נעיצת הדורבנים זה בדיחה) והשתמש בהרבה יותר מידי כוח ביחס לסיטואציה. אבל גם למפגינה יש אחריות (למשל לא לחסום כבישים וכו').

אני גם לא ממש מבין את השימוש בסוסים. בשביל מה זה נועד? חסר פתרונות לפיזור הפגנות גם בלי לאמלל סוס?

אני מנחש כי מדובר בעניין כספי, אם תופסק הפעילות של יחידת הפרשים אז הממשלה תקצץ את התקציב המשטרתי עוד יותר. זה לא שהכסף הזה ישאר במשטרה ויופנה לדברים אחרים מועילים יותר מבחינת התפוקה שלהם. אז המשטרה מעדיפה להשאיר את היחידה הזו ולקצץ (קיצוץ פנימי) למינימום האפשרי ככה שהיא תפעל על אוויר אבל שעדיין יכנס התקציב למשטרה עבור המטרה הזו.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

אני גם לא ממש מבין את השימוש בסוסים. בשביל מה זה נועד?

הוצאת את הסוסים המשטרה וממוצע האייקיו שם צונח באיזה 40%.

• מצחיק 12
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

אפילו השוטר לא מעלה טענה כזו

אם זה עובד לו עם הסוס למה שלא יעבוד עם 0מולנית?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

הוצאת את הסוסים המשטרה וממוצע האייקיו שם צונח באיזה 40%.

זה נגיד משהו שאני לא אוהב לראות.

יש אנשים מצוינים במשטרה, זה שהמערכת הכללית חולה זה עניין אחר.

הם עושים עבודה בלתי אפשרית בתנאים גרועים.

• רעיון טוב! 3
פורסם

90% מהשוטרים הם אנשים טובים שעובדים קשה מאוד כדי לשמור עלינו מעצמנו. זה שהם ברובם לא גאונים לא הופך אותם לשליליים.

הביעה שלי היא שה 10% (לא בדקתי פיזית. ה 10% זה להמחשה בלבד) ממשיכים לשרת ולא עפים מהמשטרה.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

הביעה שלי היא שה 10% (לא בדקתי פיזית. ה 10% זה להמחשה בלבד) ממשיכים לשרת ולא עפים מהמשטרה.

אמת.

התפרסם סרטון על ידי גדי וילצרסקי של שוטר שנכנס לבית בגלל ריח של מריחואנה, הבחור פוסט טראומטי ומראה רישיון, השוטר טוען שהוא עדיין יעשה חיפוש.

זה שהשוטר ממשיך לשרת במשטרה בראש שקט ולא עף ממנה על טיל זה הגורם העיקרי לתדמית השלילית שלה.

כמו שרשמתי, המערכת חולה, השוטרים שעובדים ברחובות ומסכנים את עצמם לא אשמים בזה.

אזרחים מעריכים את השוטרים רק אחרי שהם נופלים בפיגוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

90% מהשוטרים הם אנשים טובים שעובדים קשה מאוד כדי לשמור עלינו מעצמנו. זה שהם ברובם לא גאונים לא הופך אותם לשליליים.

מסכים שבמשטרה יש הרבה אנשים טובים אבל לא יודע אם 10-90 זה באמת היחס.

לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

זה נגיד משהו שאני לא אוהב לראות.

יש אנשים מצוינים במשטרה, זה שהמערכת הכללית חולה זה עניין אחר.

הם עושים עבודה בלתי אפשרית בתנאים גרועים.

Why so serious 

יש אנשים מצויינים ברור, מכיר כמה אישית. אבל מה לעשות, דברים כאלה סתם מעצבנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

מסכים שבמשטרה יש הרבה אנשים טובים אבל לא יודע אם 10-90 זה באמת היחס.

גם אני לא. כתבתי בהמשך שה 10% הם להמשחשה בלבד.

פורסם
לפני 10 שעות, Gosser1860 כתב:

יצא לך לראות סוס כזה מקרוב? זה דבר ענק ומרתיע, אחד מאמצעי שליטה על המון ופיזור הפגנות. חוץ מזה מפעילים אותם למשימות שיטור וחיפוש אחרי אנשים. יחידות פרשים ישנם בכל העולם.  

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 שעות, Gosser1860 כתב:

ממה שאני יודע משתמשים בסוסים כי כמו שנכתב מעלה - הם עצומים, והם מאפשרים להפריד ולחלק קבוצות אנשים לפי צרכים כדי להשתלט עליהם. גם השוטר יושב כל כך גבוה שהוא שולט על מרחב גדול מתחתיו. כנראה שיש עוד מגוון שימושים ותפקידי, וכנראה שהם כלי מאוד נוח לשליטה על מרחבים קטנים יחסית. אבל אני לא טקטיקן דגול או פרש, אז מה אני כבר יודע...

אני חושב שמה שנורא בסיפור עם הפרש והשוט זה שבמקרה זה היה מתועד, גם אם חלקית. מה עם כל המקרים של אלימות משטרתית (או נגד שוטרים) שלא מתועדים? אני יודע שיש את מצלמות הגוף, אבל לא בטוח שזה תמיד מספיק כדי לתת תמונה מלאה באמת. בנוסף, כמה אומללים ישבו במעצר או נפצעו על כלום, ואז השוטרים לא נענשו?

מנקודת מבטי ואיך שאני מבין את הסרטונים החלקיים, יש פה שוטר שאיבד את הסבלנות שלו והפעיל כוח מופרז. הרי לפני רגע הצליפה היו אנשים שהלכו לפניה (ופרשים נוספים שחוסמים את הכביש, אבל ניחא, אפשר לטעון שזה חלק מעבודתם), וברגע הצליפה היא כבר על המדרכה וחסומה על ידי פרש נוסף (ממה שראיתי לפחות). לא נראה לי שיא המקצוענות, אגיד בעדינות.

• אהבתי 1
פורסם

קצת מצחיק אותי לראות איך התקרית הזו התפוצצה בזמן שמדובר במאורע רגיל לחלוטין-

אם מישהו רוצה לראות מה השגרה של הדברים האלו, אתם מוזמנים ללכת להפגנה (כלשהי. באמת. לא משנה איזה.) של "השמאל" בירושלים.

גם סמויים בתוך הקהל וגם שוטרים במדים, פשוט שוברים למפגינים את הצורה. אני לא יודע אם מחוז ירושלים מקבל הוראות מיוחדות או משהו, אבל האלימות שהמשטרה מפעילה שם די הזויה.

מפגינים נלקחים למעצר עם גפיים/אצבעות/אף שבור דרך קבע.

• אהבתי 1
פורסם

סתם ככה?

הם פשוט עומדים על המדרכה עם דגל ישראל וקופצים עליהם סמויים ומתחילים לשבור להם ידיים, ואין עשרות סרטונים של המקרים הללו למרות מאות (או אפילו רבבות) המפגינים מסביב?

פורסם
בתאריך 29.3.2023 בשעה 00:08, avi 1234 כתב:

ממש לא.

בית המשפט מפרשן את החוק

וברוב הפעמים יש מחלוקת בפרשנות - תמיד יש דעת מיעוט...

הפרשנות נובעת מדעה מסוימת...שברוב הפעמים קרובה לפרשנות של חכים ממרצ.

וכן בית המשפט העליון קבע

שכבוד האדם וחרותו הוא חוק יסוד שתמיד יגבר על חוק אחר שנחקק אפילו ברוב של פי 2 מהחוק הנ"ל.

הימין סך הכל רוצה שופטים שבאים מבית המדרש שלו

ולא מבית המדרש של השמאל ופעמים של השמאל הקיצוני.

לא את כל השופטים אלא חצי בכל קדנציה.

היא תיפול

מכיון שהפוליטקאים רוצים להיבחר שוב והבוחרים לא יבחרו בהם אם הם לא יקדמו את מה שהם הבטיחו.

כולנו יודעים לאור ניסיון העבר שאם החרדים היו הולכים עם השמאל, השמאל היה נותן להם הכל כולל מינוי דרעי לנשיא המדינה,

כך היה בממשלת רבין, וגם אז רבין חוקק פסקת התגברות לרצות את שס.

רבין גם העביר את שולמית אלוני ממשרד החינוך.

אז למה עכשיו הם הולכים עם הימין?!

אמנון אברומביץ' שטף לך את המוח 30 שנה.

וכן, הייתי בשירות משמעותי

אבל אתה כ"כ מנותק ומטומטם שאתה חושב שימנים שומעים שטויות בערוץ 14 והם לא התגייסו

והם אשפה ונבערים...

זה בדיוק פני השמאל

ולכן לשלטון כנראה שלא תחזרו

העם מאס בכם

אבי, איפה הדוגמא למדינה שבה השופטים לא מעורבים בבחירת שופטים. אני כבר  ימים מחכה במתח.

אמרת ניו זילנד, וזה לא נכון.

אמרת שזה לא קורה באף דמוקרטיה, וזה גם לא נכון.

איפה הדוגמא?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...