Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

לגבי הצהרת נתניהו- כרגיל, נו, הפחד המשתק מלשבת בכלא גורם לו להמשיך בכל הכוח לזרוק את מדינת ישראל לכל הרוחות, שהכל ישרף.

בגצ עלול לפסול את חוק הנבצרות, במידה וזה יקרה- אנחנו מגיעים לנקודת רתיחה, כזו שבה הממשלה מפסיקה לציית לחוק למעשה.

מההתחלה חשבתי שנתניהו יזם את המהפכה בשביל להציל את התחת של עצמו מהמשפט, לא הצלחתי למצוא שום הסבר הגיוני אחר לזה.
והיום לקרא ההצהרה הייתה בי תקווה כנה באמת לזה שאני טועה ושהוא יעצור את הדהירה לתהום.
אחרי ההצהרה הבנתי כמה זה באמת המצב.

יש לנו מנהיג נרקיסיסט אובססיבי שיעשה ה-כ-ל כדי להינצל מאימת הכלא, אני לא יופתע אם הוא יפתח במלחמה כוללת עם אחת השכנות שלנו במידה והמהפכה לא תצליח לו.

• אהבתי 4
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אהבתי (לצערי( את התגובה החדה של כתבינו. במיוחד גיא פלג שאמר הכל בפרצוף של עם ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

@פינדר, אני לא חושב שהוא דיבר אליך, הוא יודע שאתה גם ככה לא מאמין למה שהוא אומר.

הוא דיבר, כרגיל, לבייס ולפרוטוקול.

עכשיו הוא יוכל לומר שהוא ניסה לפייס והסמול מנע ממנו.

רק עכשיו נפל לי האסימון וסליחה על האנכרוניזם, בבוקר עובר חוק הנבצרות ובערב נתניהו מודיע שהוא מתכוון להפר את הסכם ניגוד העניינים שלו.

אין ספק, הוא לא משאיר הרבה ליד המקרה.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 1 דקה, stx כתב:

הוא דיבר, כרגיל, לבייס ולפרוטוקול.

עכשיו הוא יוכל לומר שהוא ניסה לפייס והסמול מנע ממנו.

כל היום הוא שמע אזהרות משר הבטחון, הרמטכל ושאר ראשי מערכת הביטחון.

אבל בסוף נשאר נאמן לאינטרסים האישיים שלו.

בעל הבית האמיתי:

983C7D46-136B-40A5-B341-11D3DEADFE85.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

ישנם 3 אפשרויות:

1. להיפרד מפלסטינאים ואז תהיה לנו מדינה יהודית ובתקווה דמוקרטית.

2. לספח את השטחים ולתת את כל הזכויות האזרחיות לתושביהם. נקבל מדינה דמוקרטית דו-לאומית. לא בטוח מי ישלוט בה.

3. לספח את השטחים ולא לתת את הזכויות האזרחיות לתושביהם. נקבל מדינת אפרטהייד עם סיכוים לגמור כמו דרום אפריקה. 

העובדה שאף אחת מהאופציות לא ממומשת כיום מוכיחה שיש עוד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

ביבי:

"ליברמן הוא מגוש השמאל. כול השמאל חמוצים"

גם כן ביבי:

"תפסיקו לפלג, תעצרו את הקרע בעם"

ביבי:

*מצביע ביחד עם כול האופוזיציה נגד הארכת תקנות החירום בניגוד לצרכי המדינה.*

מביא מהפכה משפטית קיצונית

גם כן ביבי:

"ראשי האופוזיציה אשמים שהמהפכה כזאת קיצונית. הם לא באים לדבר"

באמא איך מארגנים פגישה בינו לבין המהנדסים ב tefal. אני צריך מחבת כזאת שכלום לא נדבק אליה לא משנה מה.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 3
  • מצחיק 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה, באמת חשבתם שהוא יעצור את החקיקה?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה זה שאומר כל הזמן ׳חכו רגע,, זה דיבורים, אף אחד לא חוקק עוד שום דבר׳…

הנה, התחילו לעבור החוקים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חכה ונראה מה יגיד בית המשפט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

אמרתי כבר שהשמאל יורד מהפסים לאט לאט. המחנה הנאור עלאק.

איך אני אוהב את התגובות שלך. אתה מיצג מושלם של חבר כת הביביסטים, אני לא אופתע אם בסוף תתקוף מפגינים ואח"כ תבכה שלא עשית כלום.

כמו האפס הזה מאשקלון שנעצר על תקיפת מפגינים.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם

אני לא משפטן, רק רוצה לוודא שהבנתי נכון.

קודם הוא העביר את חוק הנבצרות, כדי שאף אחד לא יחלום להדיח אותו. ועכשיו כשהוא חסין הוא מרשה לעצמו לבטל באופן חד צדדי את הסכם ניגוד העניינים שחתם עליו.

אבל אין מה לדאוג, הוא דואג לדמוקרטיה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, arturkopit כתב:

איך אני אוהב את התגובות שלך. אני אוסף את התגובות שלך ועושה מהן אלבום ואני מראה את זה בדיונים שאנחנו מקיימים בקורס שאני עושה על פוליטיקה. התגובות שלך משמשות כדוגמא מושלמת לחברי כת הביביסטים.

אתה כוכב, חבר, כוכב!

אתה עוד לא ראית את העמדה הפרו-פוטינית שלו בשרשור רוסיה-אוקראינה, זה כאילו ליפול לאותו בור פעם אחר פעם.

לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

אתה יודע הייתה איזשהיא תקווה, אחרי שכל חברינו ממחנה הביבי-כהנה אמרו "זה לא ככה, התקשורת שמאלנים וסתם מנפחים את הסיפור", קיוויתי אולי שאנחנו טועים והכל יהיה בסוף בסדר, מסתבר שצדקנו.

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

את האמת אחרי הקטע עם גלנט הייתי בטוח שיעצור.

חושב שאנחנו קרובים למרד בליכוד.

פורסם

הליכוד כבר מזמן התפרק, ביבי הקיף את עצמו ביס-מנים שאין להם מה להציע מלבד שבועת אמונים לשליט. 
דיסטל, רקב, אמסלם, ביטן, גוטליב, ביסמוט... הם חבורה של כלום ושום דבר הם יודעים שאין להם מה להציע וברגע שימרו את פיו הם גמורים, גם כי ביבס יחסל אותם וגם כי לא צריכים אותם בשום מקום אחר.

היחידים בליכוד שיש מאוחריהם משהו ויכולים לדבר בשם עצמם אלו דיכטר, גלנט וברקת אבל זה ממש לא מספיק כדי לעצור את הקטר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מי שמתנגד לרפורמה צריך להבין שיש פה מעל 2 מיליון איש שרואים דיקטטורה משפטית במה שאתם רואים דמוקרטיה.

הם לא ייתנו לנתניהו להתקפל, נתניהו והליכוד יודעים שאם הם יתקפלו הם יפסידו את השלטון לצמיתות.

תעברו על הרשתות החברתיות תראו מה כותבים תומכי הימין.

ביבי פוחד משינויים ובפרט משינויים כה דרמטים - חברתיים, אבל הוא מרגיש וחש את הבייס הפוליטי שלו...

תראו איך הבייס של בנט וסער זרקו אותם לכל הרוחות אחרי שחברו ללפיד.

אין לנתניהו ברירה.

יכול להיות שיש לו מניע נוסף, אבל מבחינת הבוחרים שהלכו להצביע בקלפי אם לא תהיה רפורמה אפשר לוותר על הבחירות.

ולא ייתכן שבמדינה דמוקרטית שהבחירות מתקיימות לא רק למראית עין... שהרמטכל וראש השבכ ינהלו את המדינה.

לפני 2 דקות, Gavrik כתב:

הליכוד כבר מזמן התפרק, ביבי הקיף את עצמו ביס-מנים שאין להם מה להציע מלבד שבועת אמונים לשליט. 
דיסטל, רקב, אמסלם, ביטן, גוטליב, ביסמוט... הם חבורה של כלום ושום דבר הם יודעים שאין להם מה להציע וברגע שימרו את פיו הם גמורים, גם כי ביבס יחסל אותם וגם כי לא צריכים אותם בשום מקום אחר.

היחידים בליכוד שיש מאוחריהם משהו ויכולים לדבר בשם עצמם אלו דיכטר, גלנט וברקת אבל זה ממש לא מספיק כדי לעצור את הקטר.

אתה לא מבין...

הסיפור הוא לא גלנט מול דיסטל, אלא מצביעי הליכוד...

מי שלא מייצג אותם נאמנה בכנסת אף לתחתית הרשימה.

כנראה שהם מרגישים שאמסלם יותר מייצג אותם מאדלשטיין.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...