Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

על כל מפגין שיוצא לרחובות וצועק, יש 2 שעושים לביתם ועושים רילוקשיין מהמדינה.

יש לזה נתונים או שהכל תחושות בטן ?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, DareDevil כתב:

על כל מפגין שיוצא לרחובות וצועק, יש 2 שעושים לביתם ועושים רילוקשיין מהמדינה.

נכון, בגלל זה כבר 450 אלף איש עזבו את המדינה.

די נו.

לפני 21 דקות, Nemesis כתב:

אגב עניין המחאות בצבא, יש יותר מדרך אחת להסתכל על הדברים.

יש אנשים שפשוט מקפלים את הפקלאות שלהם בשקט ומתחפפים. 

איפה הנזק למדינה גדול יותר, אם אותם אנשים מתחפפים בשקט ואז לא מגיעים ואין סיכוי שיגיעו שוב אי פעם, או כשעושים קצת רעש?

תחשוב על זה ככה - נסראללה מבין שטייסים במדינת ישראל מסרבים לשרת. מקרב את המלחמה הבאה או לא?

*זה ברור שבמקרה של מלחמה רצינית כולם יגיעו וילחמו ביחד - ביביסטים, אנטי ביביסטים, שמאלנים ימנים, דתיים וחילונים. לא כולם יותר נכון מי שיישאר אחרי שדרדוויל שלח אותם מפה. השאלה מה יקרה בעימות מוגבל אם אנשי מודיעין ויחידות מיוחדות יחליטו שביבי יצא למלחמה כדי להתחמק ממשפט.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

כון, בגלל זה כבר 450 אלף איש עזבו את המדינה.

די נו.

רילוקיישן קשה לארגן מהר אם בכלל.

להוריד לילד פרופיל בשביל שלא יהיה קרבי, זה כבר הרבה יותר קל. לא להגיע למילואים זה קל, בשקט בלי הצהרות על סרבנות.

מי שחושב ששרים פירומנים יציתו פה מלחמות, ישמידו את בית המשפט וגם יקראו למוחים אנרכיסטים, והכל יימשך כרגיל, מנותק מהמציאות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

לדעתי הם צריכים להיות מודחים מיידית

בלי להכנס בכלל לכל הפן של גבולות גזרה של מחאה - 

אם הרמטכל היה עם מזג דומה, תוך חודש (או פחות) היית עם חיל אויר ללא כשירות מבצעית. מזל שהמציאות הביטחונית מוכתבת ע"י אנשים מחושבים יותר (בינתיים 😅

הם ואחרים מאותתים לממשלה שלמרות הרצונות של ביבי וחבריו לצבור כח מוחלט, אי אפשר עדיין לעשות את זה, לקולקטיב יש עדיין משקל גם אם ההפגנות נראות ממש חסרות משמעות כל הדרך מבלפור. הביביז צריכים עוד הכנת קרקע ואז אולי ההפיכה תעבור חלק יותר. הבעיה היא שלהכשיר אליטות זה משהו שלוקח הרבה זמן.

האליטות - טייסים, אנשי מודיעין, אנשי עסקים וכו' - הם הקו (הפנימי) האחרון שמקשה על המהפכה, וביבי צריך להחליט האם הם סתם משחקים צ'יקן או האם שווה להקריב את מה שצריך להקריב בשביל לקבל שליטה על מע' המשפט ולפיתת חנק על הריבונות ככלל. אחריהם יש עוד קו אחד (בינ"ל) וזהו בגדול. 

לא קל להיות מהפכן, אבל אם זה היה קל היו יותר כאלו 😖 

בפראפראזה על משפט אחר: 

If you wanna be a dictator you've got to do all the shit the other democrats won't 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

רילוקיישן קשה לארגן מהר אם בכלל.

להוריד לילד פרופיל בשביל שלא יהיה קרבי, זה כבר הרבה יותר קל. לא להגיע למילואים זה קל, בשקט בלי הצהרות על סרבנות.

מי שחושב ששרים פירומנים יציתו פה מלחמות, ישמידו את בית המשפט וגם יקראו למוחים אנרכיסטים, והכל יימשך כרגיל, מנותק מהמציאות.

ומי שחושב שהשיטה הנוכחית תמשיך והכל ישאר כרגיל מנותק גם הוא מהמציאות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה "השיטה הנוכחית "?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

תחשוב על זה ככה - נסראללה מבין שטייסים במדינת ישראל מסרבים לשרת. מקרב את המלחמה הבאה או לא?

בטח שזה מחליש את ישראל בטווח המיידי, הבלבול שלך הוא אותו בלבול החוזר על עצמו בכל שאר ההודעות: מי האחראי לכך? הטייסים, או הריבון? 

אני קורא לזה בלבול אבל בתכלס זה לא באמת בלבול אלא אג'נדה, אז לקורא שעדיין מתלבט: הריבון, זה שמחליט לבצע הפיכה, הוא-הוא האחראי ליישום ההפיכה ותוצאותיה בשטח, ממש לא האנשים שפועלים בריאקציה מתוך חשש לעתידם ועתיד המדינה שלהם. 

הריבון הצליח לשכנע מספיק אנשים שחיסול מע' המשפט זה ה-פריוריטי של מדינת ישראל, אין לי מושג איך כי אני לא מהנדס תודעה אלא סתם מהנדס מחשבים. 

הוא גם הצליח לשכנע שאין בעיה עם סופר רשות אחת השולטת על כל המדינה ללא בלמים, גם כאן אין לי באמת מושג איך כי זה באמת ממש טריוויאלי להבין שזה לא טוב. כאמור, לא מהנדס תודעה. 

והנה הגענו למצב המשעשע במסגרתו טוקבקיסטים מבקרים אנשים שמסכנים את החיים שלהם בהתנדבות על איך הם צריכים לעשות את זה. 

• אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 3 דקות, CX25GTI כתב:

יש לשנות את הרכב השופטים בביהמ״ש ויש לבטל את הדמוקרטיה.

שני דברים שונים. על הראשון היה אפשר להגיע להסכמה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, oryo כתב:

בטח שזה מחליש את ישראל בטווח המיידי, הבלבול שלך הוא אותו בלבול החוזר על עצמו בכל שאר ההודעות: מי האחראי לכך? הטייסים, או הריבון? 

למרות מה שאתה כותב - אין לי שום בלבול.

בטווח המיידי - הטייסים, לוחמים ואנשי מודיעין שמודיעים בגאווה שלא ישרתו. אם יש בעיות פותרים אותן בבית, לא צריך להראות לכל העולם שאנחנו מפולגים. 

ממליץ לך לקרוא את הפוסט של אבו עלי, ארגוני הטרור ומדינות ערב באקסטזה ברמה אחרת ממה שקורה כאן, יכולים לשבת בשקט ולתת למדינה להתפורר לבד.

אני חושב שכבר הבהרתי את עמדותיי בכל העניין הפנימי פה אז לא אחזור על זה שוב.

לפני 3 דקות, oryo כתב:

אני קורא לזה בלבול אבל בתכלס זה לא באמת בלבול אלא אג'נדה, אז לקורא שעדיין מתלבט: הריבון, זה שמחליט לבצע הפיכה, הוא-הוא האחראי ליישום ההפיכה ותוצאותיה בשטח, ממש לא האנשים שפועלים בריאקציה מתוך חשש לעתידם ועתיד המדינה שלהם. 

הריבון קיבל החלטה לבצע שינויים, חלק קוראים לזה הפיכה, חלק רפורמה, לגיטימי. שפוליטיקאים יעשו את מה שמשלמים להם לעשות וימצאו פשרה. 

לפני 4 דקות, oryo כתב:

והנה הגענו למצב המשעשע במסגרתו טוקבקיסטים מבקרים אנשים שמסכנים את החיים שלהם בהתנדבות על איך הם צריכים לעשות את זה. 

הכותב לוחם במילואים שממשיך לשרת וימשיך לשרת כל עוד יקראו לו. לא רק לוחמי יחידות מיוחדות וטייסים מסכנים את חייהם, תודה לך אבל על הדאגה לשירות שלי. 

אולי אם ממשלת שמאל תעלה לשלטון אני גם אגיד שאני לא משרת יותר? זה סבבה? 

פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

*זה ברור שבמקרה של מלחמה רצינית כולם יגיעו וילחמו ביחד - ביביסטים, אנטי ביביסטים, שמאלנים ימנים, דתיים וחילונים. לא כולם יותר נכון מי שיישאר אחרי שדרדוויל שלח אותם מפה. השאלה מה יקרה בעימות מוגבל אם אנשי מודיעין ויחידות מיוחדות יחליטו שביבי יצא למלחמה כדי להתחמק ממשפט.

כל מה שהאוייבים שלנו צריכים לעשות זה לחבוש זוג משקפי תלת מימד, להכין פופקורן במיקרו ולצפות בהנאה. הם צריכים להיות טיפשים מאוד כדי לעשות משהו שיעורר עליהם את זעמינו הקולקטיבי.

הנזק שנגרם למדינה גדול פי עשר מאשר כל נזק שיכלו לגרום לנו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

לא "היה אפשר", "עדיין אפשר". פשוט לא רוצים.

פורסם
לפני 6 דקות, CX25GTI כתב:

השיטה הנוכחית שפירומנים (שחלקם בכלל לא שירתו\שירות מקוצר) מדליקים אש ומגייסים גדודי מילואים? +33 גדודים מגויסים השנה.
עם המזל שלי נפלתי על עוד תע"מ בקרוב,הקודם היה לפני פחות משנה וחצי. המוטיבציה התחילה במינוס ורק יורדת.
וזה בלי לדבר על כל השריפת מיסים שרואים בחודש כזה.

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

יש לשנות את שיטת בחירת השופטים ,סמכויות בית המשפט שלאחר ההפיכה של ברק ואת הרוב הנדרש בבית המשפט בכל הנוגע לשינוי חוקי יסוד.

ביטול הדמוקרטיה קורה כבר בימים אילו כאשר קבוצה של פריבילגים מנסה בכוח הממון , ההפחדה ופירוק הצבא למנוע רפורמות נדרשות בתחום המשפט.

• מצחיק 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...