Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, oryo כתב:

אוי גדול, יש לך רפרנס? 

זה ממש מצחיק כי עד לפני שנה בערך, אם היית רושם לי את זה הייתי בטוח שהוציאו אותו מההקשר כי ״לא ייתכן״, וכיום אני בטוח שאתה לא כי ״הכל מטומטם״.

דויד הביא את הרפרנס.

אבל כן, כל יום נשבר שיא הטימטום מחדש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

ואז אני בא לעבודה, ובבוקר ניגשים אלי, ושואלים אותי מה זה החרא הזה. מה אפשר לענות? כלום, הם צודקים.

מישהו אחר בא אלי ואמר לי "בלה בלה בלה unprovoked" , אז אמרתי שכן נרצחו שניים בבוקר, אבל זה לא תירוץ. וגם הם לא רואים את זה כתירוץ לשרוף כפר ולטעון שצריך למחוק אותו.

אשמח אגב מהימנים האמיתיים שלנו פה בשירשור שיסבירו לי איך אני אמור להסביר למישהו מבחוץ שזה ששר האוצר אומר שהמדינה צריכה למחוק כפר. איך מוציאים את זה בסבבה?

להגיד שהוא התכוון שצריך למחוק ולבנות להם מחדש?

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תשאל אותו אם הוא שומע על הצהרות של בכירי הרשות שקוראים לפגיעה ביהודים, ומה דעתו על זה. באמת.

לא ראיתי שהאמריקאים מחרימים מישהו משם.

פורסם
לפני 59 דקות, David32 כתב:

לא ייאומן. שר בכיר בממשלה, שר אוצר שזה בערך מה, השר השני-שלישי בחשיבותו? ״הכל מטומטם״ לא מספיק כדי לתאר את האימרה האומללה הזו.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

דביל, אין מה להגיד.

אפשר להוציא את הבן אדם מהגבעות אבל אי אפשר להוציא את הגבעות מהבן אדם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 שעות, Morningstar כתב:
לפני 13 שעות, Morningstar כתב:

ראיון מפחיד מאוד עם יריב לוין שבו בטעות הראה את פרצופו האמיתי.

שאול שאל אותו על עתירה לבגץ שבה בגץ פסק לטובת נתניהו ולוין התרעם על זה שלמרות שבגץ פסק לטובת נתניהו הוא בכלל העיז לדון בהחלטת ממשלה ולכן עיכב אותה.

בכך הראה שלא מעניינת אותו מה הפסיקה - מכעיסה אותו הביקורת - איך בגץ מעז לבקר את הריבון נבחר העם.

הדרך לא ארוכה מהשתקה של בגץ כמבקר להשתקה של התקשורת כמבקרת.

אין פה שום גילוי חדש. משנות ה90 יש את הביקורת הזו שבתי המשפט לא יכולים לשים עצמם מעל החוק ולפסול החלטות ממשלה חוקיות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לא תהיה פה הפיכה צבאית במובן הקלאסי של המילה, אבל האיום הזה בסירוב המוני, זה די קרוב.

זה שהגענו לנקודה כזו, מחזק את מה שכתבתי לפני כמה ימים, על זה שחצינו נקודה שממנה הנזק לחברה הישראלית הוא בלתי הפיך. או לפחות נזק להרבה שנים קדימה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שהוא אמר לכלכלנים, בשמיים אלוהים יעזור לנו. אין צורך בטייסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

תשאל אותו אם הוא שומע על הצהרות של בכירי הרשות שקוראים לפגיעה ביהודים, ומה דעתו על זה. באמת.

איך ה whatabout הזה עובד לך עד עכשיו? טוב?

הסוד הוא... זה לא משכנע אף אחד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מה שיובל כתב זה לא בהכרח וואטאבוטיזם,

יש scope מסוים שבו נאמרים הדברים, אני חלילה לא מצדד בשר המשיחי ההזוי שיש לנו, אבל יש לדברים קונטקסט.

אנחנו חיים בשכונה קשה, מסביב לעמים שרגילים  לרטוריקה מסויימת, שרגילים לאיזשהי שפת רחוב של ׳מי יותר גבר׳, וזהו.. אפשר לקרוא לזה הכיבוש משחית, אבל לקרוא לזה הכוח השלישי של ניוטון, בכל מקרה זה המצב..

אני אישית יותר מזועזע שידידתנו הגדולה מכולן מנהלת משא ומתן ״בסבבה״ עם מדינה שמצהירה בפה מלא שרוצה למחוק אותנו מהמפה.

העולם הזה צבוע, בקיצור..

נראה לי לשם יובל חתר..

אבל זה לא משהו חדש, ולכן זה מעצבן שיש לנו שר כזה טיפש.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

איך שהוא בכל ויכוח עם ימנים/חרדים מגיע השלב שבו הם משווים את עצמם לערבים באופן בלתי מודע. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 42 דקות, MZN כתב:

מה שיובל כתב זה לא בהכרח וואטאבוטיזם,

יש scope מסוים שבו נאמרים הדברים, אני חלילה לא מצדד בשר המשיחי ההזוי שיש לנו, אבל יש לדברים קונטקסט.

כשאתה שר בכיר אתה אמור לדעת שהדברים שלך נשמעים בעולם. עכשיו לך תספר לאמריקאים על קונטקסט וכו. הנזק כבר נעשה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 שעות, David32 כתב:
קח כפרה, אתה הרבה זמן באמריקה, ואתה אדם חכם. נסה לעוות את דבריו ככה שהוא "רק" "מקדם". שיהיה לאמריקאים נעים לבלוע את זה.

LOL

״אני חושב שאת חווארה מדינת ישראל צריכה למחוק חס וחלילה לא אנשים פרטיים״ ... ״הציוץ שלי שנועד להרגיע את הרוחות״

לא זה פשוט בל יתואר

image.png.e21c45ab78a12486754d944de8ffeae5.png

• מצחיק 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...