Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההבדל הוא שהצבא והמשטרה לא נשלטים ע"י דתיים משיחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

בהמשך למה שכתבתי קודם על הדולר: שער הדולר חצה היום את רף ה-3.6 שקלים.
תנועה כזו של הדולר לאחר עליית ריבית אגרסיבית של בנק ישראל לא מבשרת טובות ומחזקת את מה שאמרתי קודם.

הכסף בורח מכאן. האמון בשקל פוחת וזה לא בגלל ששמאלנים צועקים.
לפעמים אנשים מבינים רק דרך הארנק. עליית הריבית הבאה היא באפריל, אם המגמה הזו של הדולר תימשך נחטוף בראש עוד עליה אגרסיבית.
נראה אם גלגלי המוח אצל אנשים יתחילו להסתובב או שכרגיל הם יאשימו את ה"שמאל שצעק" כמו כמה פתאים פה בשירשור.

מביבי הכלכלן אין לי כבר ציפיות. הוא חושש יותר ממעשיהו מאשר מהדולר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתאריך 15.2.2023 בשעה 20:15, gadik6 כתב:

אלמוג כהן, לוחם, לוחם יס"מ ועוד

אחד מחברי הכנסת האיכותיים שהתברכנו בהם.

מקווה שיובל מבסוט מנבחר הציבור שלו.

כיאה לערס שהוא, משדר לייב מהכנסת.

תאזינו ל2 דקות של העילוי הזה:

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

אחד מחברי הכנסת האיכותיים שהתברכנו בהם.

מקווה שיובל מבסוט מנבחר הציבור שלו.

כיאה לערס שהוא, משדר לייב מהכנסת.

תאזינו ל2 דקות של העילוי הזה:

ברשותך אני אפסיק לחזור על דברים כמה פעמים ונסגור פה את הדיון.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

ברשותך אני אפסיק לחזור על דברים כמה פעמים ונסגור פה את הדיון.

"אבל הוא לא ערבי״?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

נגיד זה שקר שאתה הכנסת לעצמך לראש ואתה מספר בגאווה כדי שזה יסתדר לך עם האג'נדה.

ליאור כתב את זה בצורה מפורשת. אתה הצבעת לזה דה פאקטו. 

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה ברור שאני נגד הדתה, אני מאמין בהפרדת דת ומדינה ברמה האזרחית עד הסוף, להוציא כוח מהרבנות ולתת לבן אדם להתחתן עם עץ אלון מצידי שרק יביא טופס חתום, להוציא להם את הכוח על המילה "כשרות", להפריט את התחבורה הציבורית ולתת לכל שכונה/עיר להחליט לעצמה, ועוד כל מה שתרצה.

ולכן אתה מצביע למפלגה דתית קיצונית? 

אתה עושה אחד לאחד מה שאני מתאר. שם את ההדתה בתחתית הדברים שמעניינים אותך כי ״אבל הערבים! אבל המשילות!״.

בתור פחות גרוע היה לך את ליברמן, ואת סער וגנץ. אבל העדפת את ההדתה היהודית על פני הדבר הנוראי מכל - ערבים בממשלה. וזה כל הסיפור. ולא משנה כמה עמודים נבזבז פה, אין מאחורי זה שום דבר וכלום שחורג מזה.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ולהמשיך עם "אתה בוט אתה לא חושב אתה מקריא מדף מסרים" לא באמת יעזור לצד שלך.

מכל המשפטים המעצבנים וחסרי התוכן, זה כנראה הכי מעצבן וחסר תוכן. וגם על זה כבר דיברנו. אתה לא מצביע לצד ״שלי״ כי אתה לא מאמין בו. זה לא קשור אלי או לאיך שאני מתנסח. זו החלטה שלך פרופר. own it

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

הם יכולים עד גבול מסויים אחרת כמו שאתה כותב תתפרק המדינה ולא יהיה מי שישלם ולא יהיה מי שישמור עליהם. המנהיגים שלהם יודעים את זה ולא רוצים את זה, כי האלוהים שלהם זה כסף בדיוק כמו כולם. 

אני חושש שאתה לא מבין נק' מאד קריטית. כל מה שהם עושים כרגע זה לקבל כמה שיותר מהעוגה. 

הבעיות הגדולות עם זה:

1. הם רק מרחיבים את הפער, על ידי מימון יותר ישיבות, מימון אברכים מרחיק אותם ממעגל העבודה ומגדיל את התלות שלהם במדינה

2. כשנגיע לנק' האל חזור, כלומר, לא יהיה מאיפה לקחת תקציבים יותר, והציבור לא יקבל עוד העלאות מיסים הם יבינו שטעו, ואז יתחילו קולות של צריך לשלב אבל אי אפשר כי הפער גדול מידי ולכן נראה הכשרות ממומנות על ידי גופים חרדים חסרי הבנה ומושפעים דתית. אפשר לראות את זה היום עם ההתרעמות של קלינאי התקשורת לגבי הסמכה חרדית. חפש כתבה מהשבוע האחרון בכאן 11. 

3. לחזור אחורה יהיה כמעט בלתי אפשרי

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

והנה עוד הסבר למה דתיים וחרדים רוצים במהפכה המשפטית ולמה הם משקרים כשהם אומרים שזה יחזק את הדמוקרטיה. שני עקרונות בסיסיים שיש בכל דמוקרטיה נורמלית - שוויון וחופש ביטוי - לא נתפסים כערכים בעיניהם, אלא להפך. וכשיעבור כאן חוק שמחייב נשים לשבת בחלק האחורי של האוטובוס - והוא יעבור כנראה הרבה יותר בקרוב ממה שחושבים פה - לא יהיה מה לעשות עם זה. חוץ מלהתמרד. מה שאני די בטוח שלא יעבוד, מאותה הסיבה שבגללה בכלליות מדינות דמוקרטיות או סמי דמוקרטיות הופכות לדיקטטורות.

אז, שוב, תודה לכל התמימים שהצביעו בן גביר כי ״אבל הערבים! אבל המשילות!״, או לביבי כי ״חחחח. השמאל. חמוצים. הוא איש הכי חכם בגלקסיה אפילו יותר מריק סנצ׳ז והוא לא צריך מורטי״

כשיעלו לי שוב את המיסים כדי לממן את הפרזיטים מבני ברק, כשיקחו לי את הפנסיה או קרן ההשתלמות מסיבות דומות, כשיכריחו אותי לשבת בנפרד מאישתי באוטובוס או ברכבת כי אלוקים רוצה ככה, אשתדל לזכור שכל זה מישני אל מול הישגים אדירים במלחמה בטרור, כמו זה שהמחבלים בכלא לא יכולים לאכול לאפות עם קבנוס עכשיו.

פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

והנה עוד הסבר למה דתיים וחרדים רוצים במהפכה המשפטית ולמה הם משקרים כשהם אומרים שזה יחזק את הדמוקרטיה. שני עקרונות בסיסיים שיש בכל דמוקרטיה נורמלית - שוויון וחופש ביטוי - לא נתפסים כערכים בעיניהם, אלא להפך. וכשיעבור כאן חוק שמחייב נשים לשבת בחלק האחורי של האוטובוס - והוא יעבור כנראה הרבה יותר בקרוב ממה שחושבים פה - לא יהיה מה לעשות עם זה. חוץ מלהתמרד. מה שאני די בטוח שלא יעבוד, מאותה הסיבה שבגללה בכלליות מדינות דמוקרטיות או סמי דמוקרטיות הופכות לדיקטטורות.

אז, שוב, תודה לכל התמימים שהצביעו בן גביר כי ״אבל הערבים! אבל המשילות!״, או לביבי כי ״חחחח. השמאל. חמוצים. הוא איש הכי חכם בגלקסיה אפילו יותר מריק סנצ׳ז והוא לא צריך מורטי״

כשיעלו לי שוב את המיסים כדי לממן את הפרזיטים מבני ברק, כשיקחו לי את הפנסיה או קרן ההשתלמות מסיבות דומות, כשיכריחו אותי לשבת בנפרד מאישתי באוטובוס או ברכבת כי אלוקים רוצה ככה, אשתדל לזכור שכל זה מישני אל מול הישגים אדירים במלחמה בטרור, כמו זה שהמחבלים בכלא לא יכולים לאכול לאפות עם קבנוס עכשיו.

אני חושב שזה רק מחזק את הטיעונים של אלה שתומכים ברפורמה.

"והנה, בית המשפט העליון הכניס דרך החלון את הזכויות שהוצאו מהדלת. הזכויות שהועלמו ה"בלתי מנויות" - השוויון וחופש הביטוי - "נחקקו" בידי בית המשפט כחלק מ"כבוד האדם". כותרת חוק היסוד איפשרה לבית המשפט את הקביעה הכל כך הגיונית: אין כבוד אדם ללא שוויון וללא חופש ביטוי. אין בעולם מגילת זכויות, אין בעולם חוקה, אין בעולם דמוקרטיה - בלי שני אלה. וזאת לידיעת חסידי ה"ככה זה בעולם"."

בית המשפט היא הרשות השופטת, לא המחוקקת. זה שהם הרגישו בנוח להכניס את זה בלי שום הגבלה עליהם, מראה שהם איבדו את הכיוון.

אם טוענים כל הזמן שצריך הפרדת רשויות, אתם לא יכולים להיות שמחים כשבית המשפט נוטל לעצמו סמכויות ומפרש חוקים לפי מה שבא לו.

הם רוצים לשנות דברים? שירוצו לכנסת ויקבלו כוח מהציבור לבצע את זה. זה כמו שאני אהיה חבר של איזה שופט עליון ואשכנע אותו שכל מי שקוראים לו יבגני צריך לשלם 90 אחוז מס, אגיש עתירה והוא יקבל אותה כי זה מה שמתאים לו.

*אין קשר לדעה האישית שלי לגבי חופש הביטוי או שיוויון*

• משעמם 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

בית המשפט היא הרשות השופטת, לא המחוקקת. זה שהם הרגישו בנוח להכניס את זה בלי שום הגבלה עליהם, מראה שהם איבדו את הכיוון.

אנחנו הולכים במסלול מעגלי.

אתה כמחוקק קבעת שאין פוגעים בכבודו, אין מגבילים את תנועתו ואין פוגעים בקניינו של אדם. כשאתה מונע מאישה לשבת בקדמת האוטובוס אתה פוגע בחופש התנועה שלה, כשאתה מכניס לי יד לכיס ונותן לאחר אתה פוגע בקניין שלי וכשאתה מפלה אותי אתה פוגע בכבודי.

זה בדיוק תפקיד בית המשפט לבדוק אם מעשיך פוגעים בי לפי סעיפי החוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה פשוט מנותק מהמציאות

בית המשפט לא חוקק פעם אחת שום חוק. 

מי שחוקק את חוקי היסוד היא הכנסת, בית המשפט בוחן את החוקים של הכנסת על בסיס אותם חוקים שהכנסת חוקקה בעצמה.

כשהכנסת מחוקקת חוק שעומד בסתירה לחוק יסוד שהיא עצמה חוקקה, תפקידו של בית המשפט להחזיר את החוק לכנסת לבחינה מחודשת.

כל הדמוניזציה שעושים לבית המשפט היא פשוט עיוות המציאות.

• רעיון טוב! 7

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

אני חושב שזה רק מחזק את הטיעונים של אלה שתומכים ברפורמה.

מדינה לא יכולה להיות דמוקרטית אם סט הערכים שמנחה אותה בקבלת ההחלטות הוא לא דמוקרטי. 

הדתיים הם לא דמוקרטים מטבעם. במקרה הטוב חלק מהם התלהבו קצת יותר מדי מנוצרים קפיטליסטים מהחברים של קהלת והחליטו שהם ״ליברלים״ עכשיו כי הם בעד הפרטה (אבל לא כזו כמובן שתפגע באלו מהם שחיים בשטחים ודורשים את הכסף של כולנו כדי שזה יתאפשר). כמובן, ככל שהולכים יותר אל עבר החרדים מקבלים קבוצה פחות ופחות דמוקרטית.

הטענה של תומכי הרפורמה היא בגדול ״אין דבר יותר דמוקרטי מזה שהרוב יבחר במשהו לא דמוקרטי כי זה רוב״. כל השאר זה סתם. קישוטים. וזו טענה גם לא אינטלגנטית במיוחד וגם לא נכונה.

פורסם
לפני 42 דקות, יבגניפ כתב:

הוא איש הכי חכם בגלקסיה אפילו יותר מריק סנצ׳ז והוא לא צריך מורטי״

זה לא יכול להתקיים, זה כמו יין ויאנג, כמו באטמן ורובין, זה כמו מירי רגב ונעל

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, CX25GTI כתב:

ברור , לא כל כך ממהרים לוותר על השליטה במקורות הכוח של המדינה, עד היום זה עבד לשמאל הישראלי, מסתמן שלא עוד.

חכה.

עוד לא ראית מה קורה שמי ששולט במקורות הכח יפעיל את כוחו...

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:
לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

ממש לא רק בית המשפט נטל לעצמו בפיראטיות זכויות חקיקה לצערי.

דוגמא: כנסת ישראל חוקקה חוק שאסור להגיש תלונת שווא במשטרה. ומי שעושה את זה נחקר ונענש (כולל כלא). 

אבל מי היא בכלל הכנסת אה? נא להכיר:  "הנחיה 2.5 של פרקליטות המדינה" AKA "הנחיית עדנה ארבל" שקובעת שאין לחקור נשים על תלונת שווא או עדות שווא (כלומר תפירת תיק פלילית) נגד גבר.  אז יש חוק.. ויש מה שיותר חשוב, "הנחיה" להתעלם מהחוק.

התוצאה היתה כמובן שלא מעט חיי גברים נהרסו לחלוטין בעקבות תלונת שווא שניצלו את ה"הנחיה".

ושיהיה ברור, אם הכנסת היתה מחוקקת משהו כזה, אז ניחא, לפחות מי שהיה מגיש את החוק הזה ותומך בו היה נותן את הדין בפני הציבור בבחירות הבאות, אבל לא.. פרקליטת המדינה, נתנה "הנחייה" למשטרה והופה! חוק חדש. 

בסופו של דבר רוככה "ההנחיה" ואחרי 12 שנה של התעללות מוסדית בגברים חפים מפשע, באה "הנחיה" חדשה, שמותר לחקור מי שמגיש תלונת שווא ומעיד עדות שקר (כלומר הפרקליטות מוכנה לקיים את החוק), אבל נדרש אישור מיוחד של פרקליט להגיש כ"א (גם זה לא לשון החוק כמובן אבל מי הם בכלל המחוקקים?..)

עריכה אחרונה על ידי ליפיגו
  • אהבתי 1
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני 1 דקה, ליפיגו כתב:

ממש לא רק בית המשפט לצערי.

דוגמא: כנסת ישראל חוקקה חוק שאסור להגיש תלונת שווא במשטרה. ומי שעושה את זה נחקר ונענש (כולל כלא). 

אבל מי היא בכלל הכנסת אה? נא להכיר:  "הנחיה 2.5 של פרקליטות המדינה" AKA "הנחיית עדנה ארבל" שקובעת שאין לחקור נשים על תלונת שווא או עדות שווא (כלומר תפירת תיק פלילית) נגד גבר.  אז יש חוק.. ויש מה שיותר חשוב, "הנחיה" להתעלם מהחוק.

התוצאה היתה כמובן שלא מעט חיי גברים נהרסו לחלוטין בעקבות תלונת שווא שניצלו את ה"הנחיה".

ושיהיה ברור, אם הכנסת היתה מחוקקת משהו כזה, אז ניחא, לפחות מי שהיה מגיש את החוק הזה ותומך בו היה נותן את הדין בפני הציבור בבחירות הבאות, אבל לא.. פרקליטת המדינה, נתנה "הנחייה" למשטרה והופה! חוק חדש. 

בסופו של דבר רוככה "ההנחיה" ואחרי 12 שנה של התעללות מוסדית בגברים חפים מפשע, באה "הנחיה" חדשה, שמותר לחקור מי שמגיש תלונת שווא ומעיד עדות שקר (כלומר הפרקליטות מוכנה לקיים את החוק), אבל נדרש אישור מיוחד של פרקליט להגיש כ"א (גם זה לא לשון החוק כמובן אבל מי הם בכלל המחוקקים?..)

דוגמא מעולה. באמת, לא בציניות. עוול נוראי.

ושום דבר ממה שמתוכנן עכשיו לא מטפל בזה ולא יטפל בזה, כמו שלא יטפל בשום דבר שרלוונטי לאזרח מן השורה.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...