Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, falou כתב:

נחמד לראות את ביבי עושה צעד אמיתי ולא קשקשני, אבל...

את מקרון הוא לא שיכנע (סליחה, גורם אמר שמקרון לא הבין כמו שצריך...)

את האמריקאים לא שיכנע

את הבנקים בארץ הוא לא שיכנע.

את הבנקים בחול הוא לא שיכנע.

אז מה, הפעם יהיה מישהו אחר שישכנע שהכול סבבה?

נראה לי שאם כול כך הרבה אנשים לא השתכנעו, אז כנראה הבעיה בתוכנית.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אתה מניח שמה שהפרשנות שאתה קורא עכשיו היא עובדה מוצקה ובלתי מעורערת מעכשיו והלאה. אני פחות משוכנע ביכולת שלי לפרשן. בטח לגבי מהלכים בכלכלת מאקרו.

הטענה שלי היא: אני לא יודע אם למהלכים במערכת המשפט תהיינה השלכות כלכליות, כדוגמת השפעה מיידית על דירוג האשראי, אבל אני כן חושב שהאליטות יילכו, ועוד לפני כן, ייקחו את הכסף שלהם מכאן - וזו בעייה אמיתית, קיימת, מיידית ולא משוערת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שום דבר הוא לא מוצק ובלתי מעורער.

וגם אם אומרים - אז אומרים.

אאלץ להכניס לפה לרגע את רוסיה, אבל בסופו של דבר, למרות כול ההבטחות שחברות גדולות יצאו, למרות שזה כאילו ברור מאילו... רובן לא. מקור

אני לא הגבתי לזה אבל, אלא לחלק שבו מישהו שהוא לא ביבי יסביר שהמהלך הוא טוב - ושאנשים יאמינו לו. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

השיר נכתב. על אריק שרון ז"ל אני חושב. אבל מתאים גם להיום.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

הגעתי למסקנה שהעיסוק בפוליטיקה העכשווית עם כל ההמצאות החדשות של הממשלה החדשה גורם לי ממש לחוסר שקט ועצבים. לא קרה לי מעולם, אולי זה כי אני בקרוב אהיה בן 50. בקיצור, עושה הפסקה מהעיסוק בזה, זה ממש גורם לי לתחושת גועל. מרגישים כמוני או שאני מקרה "מיוחד"?

• אהבתי 5

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

אני דווקא נהנה מזה,

אנשים בפאניקה קיומית פה כל פעם ממשהו אחר.

פעם זה ממשלת לפיד-בנט שתהרוס את המדינה,פעם זה ביבי עם המשפטים שלו שאסור לו לכהן כי הוא "מואשם".

עכשו יוצאים לטייל בתל אביב עם שלטים בגלל הרפורמה.

בסוף,הכל ממשיך כרגיל, same shit different day.

אני אישית לא מודאג.

חוץ מזה שראיתי דיונים פוליטיים מהצד שאנשים מגיעים בהם לבכי,קומדיה משובחת בהישג ידנו.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כמו סמים. אתה נגעל אבל חוזר לזה שוב ושוב. התקשורת מציגה את המצב כאילו כל יום המצב נהיה יותר גרוע ואנחנו ממש על סף קטסטרופה ובינתיים הזמן עובר ולא קורה שום דבר. 

בקיצור, צריך להיגמל או להתייחס לזה כמו עוד פרק של "אבודים".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה זאת אומרת לא קרה כלום?

ראית את הסרט DON'T LOOK UP?
אל תהיה כמוהם. כשאתה מזהה רכבת דוהרת לכיוון שלך כשאתה עומד על הפסים וכולם צועקים לך לזוז אתה לא אומר בינתיים עוד לא קרה לי כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ומימין מגיע נחש ומשמאל עומד מחבל עם קרל.

זו בדיוק הפאניקה המדומה,כבר 5 שנים עוד רגע פוגעת פה רכבת,עדיין מחכה.

בטח זו רכבת ישראל היא מתעכבת.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני לא מדבר על פעולות לגיטימיות של ממשלה שאני יכול להסכים או לא להסכים איתן. שינוי כללי המשחק בצורה לא הפיכה זה כבר סרט אחר שראינו לאן הוביל את פולין והונגריה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא חושב. זה נכון שתמיד יש צעקות ברקע והקצנות. אבל המצב קצת יותר חריג מזה כרגע. אנחנו עדיין לא רואים תוצאות כי שום דבר לא נעשה בתכלס.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Michazzz כתב:

הגעתי למסקנה שהעיסוק בפוליטיקה העכשווית עם כל ההמצאות החדשות של הממשלה החדשה גורם לי ממש לחוסר שקט ועצבים. לא קרה לי מעולם, אולי זה כי אני בקרוב אהיה בן 50. בקיצור, עושה הפסקה מהעיסוק בזה, זה ממש גורם לי לתחושת גועל. מרגישים כמוני או שאני מקרה "מיוחד"?

אני בדיוק בגיל שלך ומרגיש בדיוק אותו דבר.

מעולם לא הרגשתי ככה. ממש חוסר שקט, על סף חרדה.

כבר לא אכפת לי על עצמי. דואג לדור העתיד, לילדים שלי שלפני גיוס ולחיים שיהיו להם פה.

לפני 50 דקות, Potato כתב:

ולפני שנתיים זה היה נאשם בפלילים ולפני שנה עבאס ימכור את המדינה לחמאס.

הכל בסך הכל בסדר.

זה ממש לא אותו דבר.

אתה רואה פה מול העיניים אנשים עם משנה סדורה ותוכנית אופרטיבית (לוין ורוטמן), שרצים קדימה בכל הכח ובלי כוונה לעצור או אפילו להאט.

והקטע שכבר ראינו את זה קורה אחד לאחד במדינות אחרות, כמו הונגריה שמהווה להם מודל נערץ.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 50 דקות, Night Driver כתב:

מה זאת אומרת לא קרה כלום?

ראית את הסרט DON'T LOOK UP?
אל תהיה כמוהם. כשאתה מזהה רכבת דוהרת לכיוון שלך כשאתה עומד על הפסים וכולם צועקים לך לזוז אתה לא אומר בינתיים עוד לא קרה לי כלום.

אם זה באמת המצב והציבור לא יתעורר בזמן, האשם העיקרי פה זה לא הפוליטיקאים המחורבנים אלא התקשורת שצעקה זאב זאב יותר מדי בשביל להרוויח מקליקים.

תמיד המצב חריג ותמיד יש איזה סכנה קיומית מרחפת, במקביל הכל ממשיך כרגיל. 

היום מישהו כבר קרא לביבי בן מוות. נו באמת, מה יהיה עם אנשים? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוא נגיד שאם בשיחות סלון היינו מדברים על המצב המחורבן וצריך לעשות משהו כמו הפגנות, עכשיו השיחות הללו מטובלות בשיחות על יציאה מהמדינה הזו והדרכים לעשות את זה. זה כבר לא נהיה שיח שעושים במחשכים. זה משהו שנורמלי לעשות, זה כמו להילחם על המדינה.

מי שחכם מתכנן כבר עכשיו את תוכנית היציאה שלו. ככה שביום פקודה, יוכל לצאת החוצה בזמן קצר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...