Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

מתיישבים

המילה המכובסת האהובה עלי ביותר בעברית.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אחרי זה לא מבינים למה האמון במערכת הבטחון בשפל.

מה שאני באמת לא מבין זה איפה אתה מעביר את הגבול כשאתה עושה מילואים ולמה. אבל מילא

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

האישה שהלכה לתקוף מתיישבים עם פעילי שמאל קיצונים וארגון טרור ערבים לא כל כך מעניינת, סורי.

וואו, לפנתאון.

מילא שאתה חושב דברים כאלו על לינץ׳ באישה מבוגרת, אבל לא להתבייש להעלות את זה בכתב בפומבי - רמה אחרת.

״וילה בג׳ונגל״, lol

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, oryo כתב:

וואו, לפנתאון.

מילא שאתה חושב דברים כאלו על לינץ׳ באישה מבוגרת, אבל לא להתבייש להעלות את זה בכתב בפומבי - רמה אחרת.

״וילה בג׳ונגל״, lol

"המרחם על אכזרים מתאכזר לרחמנים".
היא ידעה בדיוק למה היא הולכת, ואל תנסה לצייר את זה כמו הדודה באגודה למען החייל.
קח נגיד את המקרים של תקיפות מפגינים של הדגלים השחורים - אני חושב שהם טועים לחלוטין, אבל זאת זכותם המלאה להפגין כל שבוע. כל מי שעובר ויורק, תוקף, קורע להם דגלים צריך לחטוף בראש.
אם מישהו/מישהי הולך לעורר פרובוקציה זאת בעיה שלו ושיישא בתוצאות.

שים לב להמשך ההודעה - גם כשמתיישב יוצא לתג מחיר ונתפס זאת בעיה שלו, לא מפריע לי אם הוא חוטף בראש. אל תתייחס למה שנוח לך בשביל להתנשא. זה ברור שאני נגד תקיפה של חפים מפשע לא משנה מה תנסה להציג פה.

עריכה:
נעשה ניסוי, פלסטינית בת 78 לוקחת מטען ויוצאת להתפוצץ באמצע תל אביב. יורה בה או מוותר כי היא מבוגרת?

לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

המילה המכובסת האהובה עלי ביותר בעברית.

מתנחבלים עדיף?או נאצים?

לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

מה שאני באמת לא מבין זה איפה אתה מעביר את הגבול כשאתה עושה מילואים ולמה. אבל מילא

מערכת הביטחון לא מפסיקה להתקפל ולהכיל.
מפקדים בכירים צריכים לרצות לפעול, הממשלה צריכה לרצות להכיל. כרגע מערכת הבטחון רק מחפשת להעביר את הזמן כי כולם שם כבר חושבים על התפקיד הבא בפוליטיקה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

נעשה ניסוי, פלסטינית בת 78 לוקחת מטען ויוצאת להתפוצץ באמצע תל אביב. יורה בה או מוותר כי היא מבוגרת?

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

השוואה בין מחבלת מתאבדת שמסכנת חיי אדם, ובין מישהי במסיק זיתים שמסכנת את האגו של כמה ימנואידים. די, תמשיך.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה ברור שאני נגד תקיפה של חפים מפשע לא משנה מה תנסה להציג פה.

אני לא מנסה להציג כלום, אני מצטט אותך מילה במילה, אתה עושה את העבודה בעצמך :)

פשוט מבין ההודעות ניכר שמבחינתך השתתפות במסיק זיתים, או אם ללכת על הטרמינולוגיה שלך פרובוקציה, זה פשע שדינו לינץ׳. ניכר שאין בך חמלה לסבתא שחוטפת מכות עם אלות. היא הרי ״אכזרית״

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

*

אתן לך הצצה למח המעוות שלי: כשאני נחרד מפלסטינים שעושים לינץ׳, זה לא קורה כי הם פלסטינים, אלא כי לעשות לינצ׳ים זה לא יפה. אני לא מבין איך בנאדם מצליח לרמת שנאה כ״כ גבוהה עד לאובדן צלם אנוש.

לכן כשאתה תומך בלינצ׳ים בסבתות בהפגנה, אני נותר בצד עם השאלה: מה ההבדל הגדול בעצם? שאמא שלך יהודייה?

image.png.8551352e32b6cc5fa7a2c4e0b0774f60.png

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 2 דקות, oryo כתב:

השוואה בין מחבלת מתאבדת שמסכנת חיי אדם, ובין מישהי במסיק זיתים שמסכנת את האגו של כמה ימנואידים. די, תמשיך.

יפה! ראית את זה? "מסיק זיתים".
לא, היא לא הייתה במסיק זיתים, היא הלכה עם ערבים לעורר פרובוקציה ביישוב יהודי:
אחיה של פעילת השמאל בת ה-70 שהותקפה בגוש עציון: "פורעים בעטו בה והתעללו בה" (ynet.co.il) 

אלא אם לטענתך מעלה עמוס זה ישוב ערבי.

כל פעם שהם עושים את זה יהודים מותקפים, הפעם פגשו אנשים שתוקפים חזרה.

היא ישבה בבית שלה בכיף, אמרה אני מחר הולכת לעשות בלאגן, וקיבלה את ההחלטה בראש צלול, לא תחת שכרות.
לא אמרתי שזה בסדר שהיא הותקפה, אמרתי שלא אכפת לי. התוקפים שלה יעצרו וייכנסו לכלא, וגם מהם לא אכפת לי, אבל שוב, מי שמחפש צרות הצרות ימצאו אותו.

לפני 5 דקות, oryo כתב:

אני לא מנסה להציג כלום, אני מצטט אותך מילה במילה, אתה עושה את העבודה בעצמך :)

פשוט מבין ההודעות ניכר שמבחינתך השתתפות במסיק זיתים, או אם ללכת על הטרמינולוגיה שלך פרובוקציה, זה פשע שדינו לינץ׳. ניכר שאין בך חמלה לסבתא שחוטפת מכות עם אלות. היא הרי ״אכזרית״

זה שקר טהור, לא רשמתי בשום מקום שתקיפה של חפים מפשע זה בסדר.

ושוב, אל תשקר על מסיק זיתים. מדובר בפורעים שמנסים לתקוף יהודים ולצלם תגובה של לוחמים כדי לעשות להם שיימינג ולתבוע בהאג.

לפני 6 דקות, oryo כתב:

כשמגנים פלסטינים שעושים לינץ׳, לא עושים את זה כי הם פלסטינים, אלא כי לעשות לינצ׳ים זה לא יפה.

כשאתה תומך בלינצ׳ים בסבתות בהפגנה, נותר הצופה מהצד עם השאלה: מה ההבדל הגדול בעצם? שאמא שלך יהודייה?

מי בדיוק מגנה לינצ'ים של ערבים? שנביא את רשימות האירועים בשבוע האחרון שהתרחשו באיו"ש?
את מספר זריקות האבנים? בקבוקי תבערה? לפיד, זנדברג ומיכאלי אמרו על זה משהו? הם סתמו את הפה, כי מי שחטף זה מתיישב (מתנחל בשביל יבגני) שהוא לא האלקטורט שלהם.

טוב עכשיו באמת, מבטיח שזאת התגובה האחרונה.

אנשים חסרי אהבה וכבוד לחלקים אחרים בעם שלהם אם הדעות שלהם שונות תוך כדי רחמים על האויב. הזוי.

שיהיה לכם בהצלחה, מקווה שתשארו פה באמת עוד שבועיים. או שלא, מה שבא לכם.

ביי.

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

לא נמאס מההקצנה הדבילית של 'אז חתול רחוב גם יכול להיות עם'? 

אתה מניח שזה המגדר של החתול?

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 20 דקות, oryo כתב:

לכן כשאתה תומך בלינצ׳ים בסבתות בהפגנה, אני נותר בצד עם השאלה: מה ההבדל הגדול בעצם? שאמא שלך יהודייה?

אתר רומז שאימא שלו ואימא שלהם בנות דודים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

היא ישבה בבית שלה בכיף, אמרה אני מחר הולכת לעשות בלאגן, וקיבלה את ההחלטה בראש צלול, לא תחת שכרות.

לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

אנשים חסרי אהבה וכבוד לחלקים אחרים בעם שלהם אם הדעות שלהם שונות תוך כדי רחמים על האויב. הזוי.

ליאור, קמפל לי את זה בבקשה.

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

טוב זה חזק ממני

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

אנשים חסרי אהבה וכבוד לחלקים אחרים בעם שלהם אם הדעות שלהם שונות

+

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

האישה שהלכה לתקוף מתיישבים עם פעילי שמאל קיצונים וארגון טרור ערבים לא כל כך מעניינת, סורי.

=

לפני 25 דקות, oryo כתב:

image.png.8551352e32b6cc5fa7a2c4e0b0774f60.png

עריכה:

לפני 3 דקות, David32 כתב:

לאאאאאאאאאאאאאאאא גנבת לי בזמן שאני מתעסק בממשק יימח שמך שמישהו יעשה בו לינץ׳!!!!

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • מצחיק 1

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אז מבחינתך, בתמונה רואים קשישה אכזרית שחוטפת מכות מיהודים רחמנים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

אז מבחינתך, בתמונה רואים קשישה אכזרית שחוטפת מכות מיהודים רחמנים?

חוטפת רחמים, לא מכות. נא לדייק.

פורסם
לפני 41 דקות, MiniMiz3r כתב:

רחמים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

ניסיתי, לא הצלחתי:

Aborted (core dumped) ./a.out

😧

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...