Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, shachar187 כתב:

איפה אמרתי שהעברת כסף זה סבבה?

שמה שלא ביבי זה מסוכן?

אמרתי ממשלת שמאל..לא בהכרח הממשלה הנוכחית שתקום.

כתבתי בהמשך להודעה של פרקש7, שמי שהפסיק את המתאבדים זה בעצם שרון ולא ביבי שתורם כסף לחמאס ומוכר לנו סיפורים על ביטחון, שאם חוזרים מספיק על השקר הוא הופך לאמת. זה מה שביבי עושה ומצליח לו. אני לא הצבעתי למפלגות שמאל כבר הרבה זמן ולא רואה סיבה להתחיל עכשיו.

אתה ענית לי על זה שאני חי בבועה ומאשים את ביבי בכל הבעיות שלי, כאילו אם ביבי לא יהיה ראש הממשלה טרוריסטים יהרגו את כולנו. מה אני אמור להבין מזה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 22 דקות, korola כתב:

זה ממש מייצג שהשקיעו המון משאבים והציבו אותו בכיכר רבין.

"הסתה" של לפלפים.

לפני 45 דקות, shachar187 כתב:

כנראה עד שמישהו יפגע לא תקחו את זה ברצינות.

נכון. כי זה לא רציני. כי האלימות מגיע באופן בלעדי מצד אחד.

כל הוואטאבאוטיזם והדוגמאות שלכם לא יעזרו. בסוף מי שמניף אגרוף או אלה או סכין או אקדח אלו ימנים על שמאלנים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, farkash7 כתב:

הוא לא, אבל הוא מראה שבימין יש אנשים משיחיים שלוקחים דברי רבנים והסתה למעשים.
בשמאל אין כאלה.
גם בשמאל רוצחים, אבל כשבשמאל מתחילים לרצוח זה לרוב במהפכות על רקע מעמדות, ואז הם שולפים גליוטינות ורוצחים עשירים. זה לא קורה כי איזה רב אמר או כי הם בוגדים או כי היה ערב פולסא דנורא עם וודקה רדבול בלילה לפני.

לא ברורה ההשוואה בין הימין העכשווי בראייה הישראלית (בטחוני-מדיני) לשמאל של לפני מאות שנים בראייה העולמית (כלכלי).

להגיד ש

לפני 21 דקות, farkash7 כתב:

בימין יש אנשים משיחיים שלוקחים דברי רבנים והסתה למעשים.

ואז

לפני 21 דקות, farkash7 כתב:

בשמאל אין כאלה.

זה חסר משמעות, הרי ברור שהימין הישראלי דתי הרבה יותר מהשמאל הישראלי, כמו להגיד שיש דתיים שהולכים לבית כנסת אבל אין אתאיסטים כאלה.

מה הכוונה במילה "מעשים" ? רצח ?

ואם משייכים את המחבלים הישראליים-יהודיים שרצחו מוסלמים|יהודים לימין זה לא אומר שהמחבלים הישראליים-מוסלמיים שרצחו יהודים|מוסלמים שייכים לשמאל ? 

האם במשפט 

לפני 31 דקות, farkash7 כתב:

גם בשמאל רוצחים, אבל כשבשמאל מתחילים לרצוח זה לרוב במהפכות על רקע מעמדות, ואז הם שולפים גליוטינות ורוצחים עשירים.

אתה מתכוון שיש רצח "רע" ו" רצח טוב" ? כלומר כאשר ישראלי בשנות ה2000 רצח מישהו כי הוא חושב שונה ממנו זה גרוע יותר מאשר בולשביק ב1917 שרצח מישהו כי הוא עשיר ממנו ?

האם רצח על רקע מעמדות כלל לא קשור לזה שמישהו שאני תופס כמנהיג אמר משהו ?

כשישראלי ימני רוצח זה כי הרב אמר לו, אבל כשבוליביאני רוצח זה במחשבה צלולה וכי זה הדבר הנכון לעשות ? 

לפני 43 דקות, farkash7 כתב:

זה לא קורה כי איזה רב אמר

האם צ'ה גאוורה לא היה במעמד רב עבור אנשים מסוימים ? האם פידל קאסטרו לא היה במעמד רב ? בן לאדן ?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

פשש סובבת את זה ככה אה.

לא אמרתי שמהפכנים שמאלנים שרצחו הם בסדר.

אמרתי שהם רצחו מסיבות שלא קיימות במציאות הישראלית לפחות כרגע, ולכן הסבירות לרצח/מעשה אלימות של שמאלנים בארצנו היא לא סבירה. לעומת זאת מהצד הימני זה תסריט סביר מאוד.

קורולה זו נראית לי כמו סעודת ארוחת השף האחרונה על חשבון משלם המיסים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפני כשעה, shachar187 כתב:

אני לא אעבור על 1000+ עמודים, אבל אי פעם דובר פה על הסתה משמאל? באמת שואל.

אהה..בעצם שכחתי.

עד שזה לא יהפוך למעשים אין כלכך מה להתייחס לזה.

לא מה פתאום, עוד לא היה פה. 

בכלל דעות של ימנים עוד לא היו פה עד שהגעת...

לפני 41 דקות, korola כתב:

יש למישהו ספקות מה המשמעות של המייצג?   מה המייצג הבא בסדרה היה אמור להיות?

הסעודה האחרונה של ביבי: המיצב מעורר המחלוקת נגד רה"מ בתל אביב - גלובס

כן, יש ספיקות, וגם זה נדון פה.

המייצג הזה, שמאוד התלהבתי ממנו בהתחלה, התברר כמו יציאה גאוני בטעות של אמן מטומטם שבכלל לא הבין מה הוא עשה.

אגב מה המייצג הבא בסדרה? מיקי זוהר נותן לו נשיקה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כל היופי במייצגים אומנותיים, או באומנות בכלל. כל אחד מבין משהו אחר.

לי זה נראה כאילו הוא עומד לפרוס את העוגה/המדינה ולחלק לחברים שלו.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

אמרתי שהם רצחו מסיבות שלא קיימות במציאות הישראלית לפחות כרגע, ולכן הסבירות לרצח/מעשה אלימות של שמאלנים בארצנו היא לא סבירה. לעומת זאת מהצד הימני זה תסריט סביר מאוד.

אתה טוען שסביר שהרצח הבא יבוצע ע"י יהודי ?

אם ככה אתה טוען שסביר שהרצח הבא יבוצע ע"י ימני ?

אם כך, אני שואל למה כאשר יהודי-דתי-ישראלי רוצח מוסלמים הוא משוייך לימין, אבל כאשר מוסלמי-דתי-ישראלי רוצח יהודים הוא אינו משוייך לשמאל ?

כמו שברור לנו שהציבור היהודי-דתי בישראל קרוב יותר לימין הישראלי, ברור לנו שהציבור המוסלמי-דתי בישראל קרוב יותר לשמאל הישראלי מאשר למרכז ולימין הישראלי.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 29.5.2021 בשעה 13:52, פינדר כתב:

מה פוסלת? הורג אותי הקשקוש הזה.

יותר מעשור מפלגות שהצבעתי עבורן ישבו באופוזיציה.

אני לא אמרתי שפוסלים אותי. קוראים לזה דמוקרטיה.

ואם יש רוב, גם אם קלוש, שלא רוצה את ביבי כראש ממשלה, זו לא פסילה של אלו שהצביעו עבורו.

כל זה נכון, עד לנקודה שבה מצביעים של מפלגה אחת, רוצים לקבוע מי יעמוד בראש מפלגה אחרת.

וכל זה עם זה שאני לא בעד נתניהו בעצמי.

בתאריך 29.5.2021 בשעה 14:00, יבגניפ כתב:

קודם כל, הציונות הדתית הראו שהם לא הולכים עם ביבי בכל מחיר. וגם אצל החרדים זה לא כזה שחור ולבן. ימאס להם בנקודה מסוימת.

יותר מזה, אני הצבעתי לציונות הדתית למרות שהם בצד של ביבי, ולא בגלל שהם בצד שלו.

בתאריך 29.5.2021 בשעה 15:54, Pika007 כתב:

ועכשיו לליכוד עצמה- 12 שנים בשלטון, לא מיישמת שום מדיניות ימין אמיתית. לא מדינית, לא כלכלית, לא מבחינת מדיניות חוץ, ובוודאי שלא בטחונית. אז למה הליכוד היא "מפלגת ימין" בנקודה זו? 

ביבי אמר. 

גם אני שואל את זה 🤣

בתאריך 29.5.2021 בשעה 18:08, Pika007 כתב:

*האוכלוסיה הערבית מונה חמישית מאוכלוסיית ישראל, והדחקתם אל מחוץ לתודעה היא חלק ממה שגרם לזה שהמדינה בערה פה בשבועות האחרונים. אולי הגיע הזמן שנתפכח ונבין שזה לא משנה מי אוהב את מי ומי לא, עדיף שההתכסחויות יתרחשו בזירה הפוליטית ולא ברחובות הערים. גם זו דרך לדבר ולפחות להיות מודע. אני לא רואה שום טאבו בזה שמפלגה ערבית כלשהי תהיה חלק מהקואליציה, את הדרך השניה ניסינו מספיק זמן ואנחנו רואים שזה לא הכי עובד. מה הכי גרוע שיכול להיות אם ננסה את הדרך השניה? שזה לא יעבוד? וואלה, את זה כבר יש לנו.

Arguably ההתכסחויות בזירה הפוליטית תרמו לפרעות ברחובות הערים.

לצורך כך יש לקחת בחשבון שגם גופים כמו "וועדת המעקב העליונה" הם פוליטיים וקשורים היטב למפלגות הערביות, כולל רע"מ.

בתאריך 29.5.2021 בשעה 20:42, MiniMiz3r כתב:

אני לא בטוח שהיא תהיה כל כך קלושה. צמרת הליכוד רותחת, בשניה שנתניהו ייצא מבלפור כל הקלפים ייטרפו מחדש, ואולי בעוד כמה שנים הליכוד (תחת הנהגת יו"ר אחר, כמובן) תחזור לתפקידה ההיסטורי. 

אתה מתכוון לחלוקת ג'ובים ותירוצים למה אי אפשר לקדם אג'נדה ימנית?

זה מה שהם עושים גם עכשיו 🤣

בתאריך 29.5.2021 בשעה 22:04, asix כתב:

חוץ ממה שרשום בדף המסרים של ביבי, ומה שהתומכים שלו הצליחו ללמוד בעל פה, כיצד ממשלת השינוי היא ממשלת שמאל כאשר יש שם את בנט, גנץ, ליברמן, סער, לפיד? אמיתי - יש שם יותר אג'נדה ימנית מאשר האג'נדה הימנית בליכוד.

שנית - מה יכול להיות יותר גרוע מעכשיו? המדינה בכאוס שלטוני. הכל מתפקד לפי רצונו של הראיס. רוצה שיתפקד - מתפקד. לא רוצה שיתפקד - לא יתפקד. ככה לא מנהלים מדינה.

שלישית - כל התומכים שלו מזכירים את האוטובוסים המתפוצצים. לא חושב שטילים מעזה ובלוני תבערה זה יותר טוב. זה פשוט התחלף מאוטובוסים לטילים ובלונים.

1. הליכוד לא ימין, בדיוק באותה רמה.

2. בנוסף ללא-ימין של הליכוד, שהוא מקביל לסער ובנט, יש שם גם את מר"צ והעבודה, שהם כבר לגמרי שמאל.

3. ליברמן הוא לא ימין, הוא אופורטוניסט עם חיבה לכותרות.

4. רקטות מעזה, לא טילים, אין להם מערכת ניווט, וכן זה לגמרי עדיף מאוטובוסים מתפוצצים, כמובן שמבחינתי עדיף לא זה ולא זה כן? אבל זה לא באותה סקאלה בכלל.

בתאריך 29.5.2021 בשעה 23:56, Pika007 כתב:

ואני ממש לא בעד שיטוח של עזה, אין בזה שום תועלת.

בטח שכן, אתה יודע כמה קשה להסתיר כניסה של מנהרה או משגרים בשטח מישורי בלי מבנים?

יש לזה אפילו שם צבאי - חישוף

בתאריך 29.5.2021 בשעה 23:56, Pika007 כתב:

והכנסת? האמת, אני קצת מרוצה מזה שהולכת להיות קדנציה בלי בריונים שמהלכים אימים בנוגע ל "משמעת קואליציונית". אם חברי הכנסת שלנו יצביעו בהתאם למה שהם חושבים שנכון לעשות עלול להיות פה קצת טוב יותר. עלול. אולי זה לא יעבוד בכלל- לא יודע.

שום קואליציה (בטח לא כזו של 61 ח"כים) לא יכולה לתפקד בלי משמעת קואליציונית.

למעשה ככל שהקואליציה קטנה יותר, היא צריכה משמעת קואליציונית חזקה יותר.

בקואליציה של 70 לא קורה כלום אם 2-3 נעלמים מהמליאה בזמן מסוים כי הם לא רוצים שהשם שלהם יהיה כתוב על "בעד" או "נגד".

בקואיליציה של 61 אין פריבילגיה כזו.

בתאריך 30.5.2021 בשעה 00:42, pooh-bear כתב:

בינתיים לא היה הסכם, 4 שנים של סנקציות, והמצב רק החמיר. כמובן שזו דרך מחשבה של סמולנים בוגדים לא פטריוטים (ובטח לא "גבר גבר" על מלא), אבל אולי, רק אולי, יש מצב שההסכם הזה לא היה כל כך נורא?

Proxy wars says what?

חוץ מזה שהכלים והחימושים שעברו מאיראן לחיזבאללה דרך סוריה, ירדו גם באיכות וגם בכמות בזמן טראמפ.

אפשר להתווכח על הסיבות לזה, אבל העובדות הן כאלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעה, shachar187 כתב:

לגיטימיות של אלימות..מעניין.

רק תוהה אם אתה מנסה לטעון שהימין אלים או שהימין חושב שעם ארגוני טרור פועלים בכוח ולא במילים.

אני שואל שוב: מה ההגדרה של ימין? מה ההגדרה של שמאל?

באמת, ניסית פעם לענות על זה?

נסה. 

לפני 22 דקות, Katom כתב:

אם כך, אני שואל למה כאשר יהודי-דתי-ישראלי רוצח מוסלמים הוא משוייך לימין, אבל כאשר מוסלמי-דתי-ישראלי רוצח יהודים הוא אינו משוייך לשמאל ?

אתה שואל ברצינות?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, Katom כתב:

אני מבין שאתה אוהב ל״התחכם״ או להעלות תהיות בלי הגיון, אז בוא אענה לך על זה. 

אתן לך משימה פשוטה.

לך לאותו רוצח יהודי ותגיד לו שהוא ימני. תספר לי איך הוא הגיב.

לך לאותו רוצח ערבי ותגיד לו שהוא שמאלני. תספר לנו איך הוא הגיב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני שעה, shachar187 כתב:

@Pika007

בוא..

לא טענתי שאין הסתה מימין.

ברור לי שלהציג את ביבי כמסית הגדול זה ספורט לאומי, אבל גם חשוב לבקר את ההסתה מהצד השני ולא להתעלם ממנה. זה הכל.

ביבי מסית, כחול לבן הסיתה, הפגנות ימין מסיתות וכך גם בהפגנות שמאל.

זאת המציאות.

מקווה שעל זה נסכים.

אתה רואה את ההצהרות שלו בימים האחרונים? ולפני חודש? ולפני שנה?

מצטער, זה מוניטין שהוא בנה במשך שנים והרוויח את הטייטל הזה בעבודה קשה, אף אחד לא הפיל את זה עליו כרעם ביום בהיר.

"ההסתה מהצד השני" כאשר מדובר במפלגות היא בעיקר לכלוכי בחירות. במידה וזה היה ככה גם מצד הליכוד, לא היית שומע אותי אומר מילה וחצי מילה. כמו שכתבתי בפוסטים הקודמים, הרוב המוחלט של מה שנאמר בתקופה הנוכחית ו/או בין בחירות לבחירות, הוא בתגובה למעשים.

שזה תקף לחלוטין, גם כשביבי עושה את זה (והוא עשה את זה הרבה כראש אופוזיציה בעבר, בצורה תקינה ונכונה לחלוטין)

פורסם
לפני 54 דקות, SlowRide כתב:

זה כל היופי במייצגים אומנותיים, או באומנות בכלל. כל אחד מבין משהו אחר.

לא, כי היה ראיון עם אומן, וזה ברור שהוא לא הבין בכלל מה הוא עשה. אבל זה לא משנה, לא קריטי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

לך לאותו רוצח יהודי ותגיד לו שהוא ימני. תספר לי איך הוא יגיב.

לך לאותו רוצח ערבי ותגיד לו שהוא שמאלני. תספר לנו איך הוא יגיב.

אני אענה לך במילים של יבגני:

לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

אני שואל שוב: מה ההגדרה של ימין? מה ההגדרה של שמאל?

באמת, ניסית פעם לענות על זה?

נסה. 

הבעיה היא שימין ושמאל הם מושגים שכל אחד תופס אחרת, אמנם מקובל לייחס רעיונות מסוימים לימין ורעיונות אחרים לשמאל (הישראלי) ועדיין המציאות מורכבת מדי מכדי להיות "ימני" או "שמאלני" ומעטים האנשים שכל הדעות שלהם בכל הנושאים מזוהות רק עם הימין או רק עם השמאל. מכיר את אלה - "ימין כלכלי, שמאל חברתי, מרכז חינוכי וצפון בריאותי"?

בעיניי, הימין הישראלי הוא לא ההפך מהשמאל הישראלי, והימין הישראלי בעיניי הוא לא "מוות לשמאלנים" ולכן יגאל אמיר לא חלק מהימין בעיניי.

בדיוק כמו שהשמאל הישראלי הוא לא "מוות ליהודים" ולכן שלושת המוחמדים מהפיגוע בהר הבית ב2017 לא חלק מהשמאל בעיניי. 

וגם בגישה שלי יש חורים- ההתנתקות, אלטלנה, מה שמחזק אצלי את ההבנה ש"ימין<->שמאל" זה לא חד מימדי. להוציא מחבלים לכולם יש מקום על המפה, קשה מאוד לקבוע איפה.

אז מה כן "ימין" בעיניי ? ומה שמאל ? לא יודע, משתדל שלא להגיד ככה או ככה, כמו שאמרתי, החיים מורכבים מידי כדי להיות ימני או שמאלני, ואם אני עצמי לא יודע איפה אני עומד, אין סיכוי שאדע איפה אחרים עומדים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 30.5.2021 בשעה 00:58, pooh-bear כתב:

אני לא מומחה לפרויקט הגרעין האיראני, אבל לפחות ברמה הדקלרטיבית הם מעשירים לרמה הרבה יותר גבוהה היום ממה שהם עשו כשכן היה הסכם, אז בוא נסכים שהסנקציות לא עצרו את הפרויקט.. לגבי מצבם באופן כללי, ברור שהוא לאו דוקא השתפר, אבל זה פחות יעניין אותנו אם וכאשר נתאדה לנו בהנאה בתוך איזה ענן רדיואקטיבי.

אם עסקינן ברמה דקלרטיבית אז לפני ההסכם כבר היו להם פצצות אטום.

מדובר בממשל שיכול ללמד את ביבי כמה וכמה דברים על שקרים.

בתאריך 30.5.2021 בשעה 00:59, Pika007 כתב:

הידעת שאתה יכול לעקוב אחרי העשיה של נבחרי ציבור? ליברמן הוא אחד מהח"כים העסוקים, ומניח על השולחן הרבה הצעות חוק שימושיות. מה לעשות שהממשלות שהיה חבר בהן עד עכשיו, הודות ל "שותפים הטבעיים", דחו כמעט את כולן עוד לפני השלב הראשון. לעזאזל האוכלוסיה בישראל, אפילו אם מעל 70% למעשה תומכים באותן הצעות.

העבודה הפרלמנטרית ממש לא מסתכמת בהנחת הצעות חוק, זה למעשה חלק קטן מאוד מהעבודה הפרלמנטרית.

לדוגמה ראה ערך סיפור ח"כ זנדברג והצעות החוק הסיטונאיות שלה. אפילו בעלה טען לאלפי הצעות חוק.

בתאריך 30.5.2021 בשעה 07:56, hans כתב:

לא הבנת אותי. אתה מדבר על היום שאחרי במפלגה,

אני מדבר על המינויים של פקידים במשרדי ממשלה/לשכות שר/מועצות מקומיות, אלה שמיישמים את המדיניות בשטח.

כמה זמן עובר עד שהם מוחלפים?

לא הרבה, קח בחשבון שיש בקדנציה הקרובה מינוי של פרקליט מדינה ל-6 שנים, מינוי של יועמ"ש ל-7 שנים, נדמה לי 3 או 4 שופטי עליון וכו'.

בתאריך 30.5.2021 בשעה 09:55, hwgeek כתב:

אשכרה כמה קולות הליכוד באמת היו אמורים לקבל אחרי שבלעו את זהות וכולנו? לא ניראה שזה הוסיף להם קולות אלא הוריד, בחירות הבאות לדעתי עוד יותר יאבד קולות.

בתור מי שהצביע גם זהות וגם כולנו, טיפש מי שחשב שהמצביעים של זהות כאלה אידיוטים שיגידו להם "תצביעו לליכוד" והם יצביעו לליכוד.

בתאריך 30.5.2021 בשעה 11:59, teyal כתב:

מרצ והעבודה לא פחות ציונים ממך, פשוט מפרספקטיבה אחרת.

אני רק שאלה, תמיכה בחקירה של ה-ICC בהאג זה ציוני?

ותמיכה בפולשים לבתים למרות פסקי דין של בתי המשפט השונים לפינוי, רק בגלל שהבעלים הם יהודים והפולשים ערבים זה ציוני?

ומה לגבי מי שקורא לא לשלוח ילדים להתגייס לצבא? זה גם חלק מהציונות?

בתאריך 30.5.2021 בשעה 14:13, יבגניפ כתב:

נכון, לגוש השינוי אין אג׳נדה משותפת שהיא לא החלפת נתניהו. מה הבעיה עם זה אני באמת לא מבין. זו המצאה מתאמצת כל פעם מכיוון אחר שעיקרה הוא דלגיטמציה פוליטית, שזה בסדר לגמרי. אבל זה מה שזה. הם לא צריכים להיות בסטיז. הם לא צריכים להחזיק ביחד 4 שנים בשלטון. הם לא צריכים לחלוק אידיאולוגיה. הם מבינים שנתניהו מזיק. זה שיש כאלו שלא מבינים את זה - זה גם אחלה. אבל לא באמת יש יותר אידיאולוגיה בביסיסטים, מצטער. 

הבעיה עם זה שזה משחק בדיוק את המשחק של ביבי - פוליטיקה אישית ולא מהותית.

לא יודע מה איתך, אבל אני לא מרוצה מהתוצאות של הפוליטיקה האישית.

בתאריך 30.5.2021 בשעה 15:19, יבגניפ כתב:

וטעיתי כי עכשיו נפלו טילים מעזה שמכסים בערך את כל ישראל וההגנה היחידה שהיתה לנו זה בזכות הסמולןןןןןן ההוא שגילח את השפם".

עקרונית זה טוב שעמיר פרץ החליט כן לקנות את כיפת ברזל ולהשקיע בפיתוח שלה.

אבל מכאן ועד לזה שזה בזכותו? ממש לא.

בגדול הגיעו אליו עם אופציה לשתי מערכות שונות, אחת מבוססת לייזר, אחת מבוססת טילים מיירטים, אחת המערכות לא הייתה ברמת בשלות בכלל, השנייה הצריכה השקעה.

הוא עשה מה שאני מקווה שכל אחד אחר במקומו היה עושה, ומשקיע במערכת עם רמת בשלות, עם הוכחת יכולת, אבל שצריכה השקעה.

אם כבר, אז מי שהביא את המערכת הזו למצב כזה שניתן להציג אותה לשר בטחון ולבקש תקציבים, זה בולדוזר אחד בשם תא"ל דני גולד. (וכמובן חברות שונות, הרבה מהנדסים וכו') אפשר לקרוא לו "היזם" בפרוייקט הזה.

בתאריך 30.5.2021 בשעה 15:19, יבגניפ כתב:

ובזכות מערכת בריאות ציבורית שלא אני הקמתי"

זה נכון שהוא לא הקים אותה, למי שהיה יד ורגל בנושא הוא דווקא חיים רמון, תוך התנגדות קשה מאוד של השמאל (שהיום "לוקח בעלות" על מערכת הבריאות שאליה הוא התנגד).

בתאריך 30.5.2021 בשעה 17:26, יבגניפ כתב:

אתה לא יכול לדעת. מספרים לנו עכשיו שנסראללה מפחד לצאת מהבונקר. מי הוביל לזה? אולמטר ופרץ. 

באמת נראה לך שהוא כל כך עמוק בבונקר שהוא לא יודע שאולמרט הספיק כבר לרדת מראשות הממשלה, להיכנס לכלא, לצאת מהכלא וכו'?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 37 דקות, Katom כתב:

לכן יגאל אמיר לא חלק מהימין בעיניי

בעיניך הוא לא חלק מהימין.
בעיני עצמו וודאי שהוא חלק מהימין.
בעיני הרבה ימנים וודאי שהוא חלק מהימין, ואין חולק על כך שהוא הגיע מהימין.

• תוכן חדש...