Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלו, יש לך מכונת זמן? המערך לא קיים כבר 30 שנה.

או בגלגוליה הנוכחיים כמפלגת העבודה ללא המלאכה או המחנה הציוני שמכיל גם לא ציוניים (במחשבה שנייה, התחייבו על זה שהמחנה ציוני, לא שנבחרי המחנה יהיו ציוניים).

אייל, אחד מהקונספטים הבולטים מאחורי האידאולוגיה הציונית, ההיא שהמציא הרצל, היה להיות "אור לגויים". איפה זה במה שעושים להבה? כשאתה מתנהל כמו גרוע האויבים שלך (ואני לא מתכוון לערבים כאן) - איפה העליונות המוסרית המהוללת שלנו? מושרשת בנו כי אנחנו יהודים, אז זה שונה ואסור להשוות?

המילים "עליונות מוסרית" לא בעצמם גזעניות?

אתה כותב על חגיגה על חשבון ענייני עירך, כאילו שמי שעושה את זה זו לא מערכת בטחון המנופחת של ישראל, ולא אנשי מפלגות הימין - בין אם על ידי העברה של תקציבים להתנחלויות במקרה של סלומינסקי, לבין אם על ידי גנבה לכאורה, במקרה של אנשי ישראל ביתנו. לא יודע מה נדרש כדי שגם לך ייפול האסימון שיש קורלציה חדה וברורה מאוד בין מכירה של הסיפורים שאתה כותב כאן, לבין יצירת החגיגה על חשבון הקופה הציבורית. לשמחתי, מהשרשור הזה נדמה שיש פחות אנשים שחושבים כמוך בישראל ממה שחששתי, והרוב מבינים ששיקרו להם וממשיכים לשקר. מקווה מאוד שזה אכן יבוא ליידי ביטוי בבחירות הקרובות.

והחגיגה על חשבון עניי העמותות לעניים שהגיעו לשימוש בבחירות 1999 על ידי לא אחר מאשר הרצוג שהיום עומד (ביחד עם לבני) בראש המחנה הציוני?

אכן, וזה מגיע גם בחסות האחים היהודים, עם הנבחרת המצטיינת שלהם, שמתחילה באדם שעמד בראש תנועה בעלת מאפיינים פשיסטיים, ומסתיימת בצדיק אחר, שאמר לתושבי עוטף עזה כי הם תמכו בהתנתקות ולכן "אכלו אותה". בין לבין כמובן יש עוד הרבה צדיקים.

הם מנסים לנכס את המושג "ציונות" וזה עובד להם לא רע עם חלק מהציבור הישראלי. עבורם ציונות זה כנראה מושג מקביל ל"לא להיות פראייר", או במילים אחרות - להיות הערס התורן שכולנו נתקלים בו במגוון סיטואציות בחיי היום יום, אבל שהוא הכי פטריוט ישראלי, כי הוא שונא ערבים ושם דגל ישראל עצום על האוטו \ הבית ביום העצמאות.

למען הסדר הטוב, תושבי עוטף עזה אכן תמכו בהתנתקות, אם אמצא קטע שכתבה תושבת עוטף עזה בנושא אקשר לכאן, בגרסה מקוצרת היא כותבת שם את הנקודות הבאות:

* תמכה בהתנתקות כמו רוב תושבי הקיבוצים של עוטף עזה.

* לפני הפינוי מיועדים לפינוי אמרו לה שלאחר שהם יפונו האש תופנה אל הקיבוצים, היא וחבריה צחקו עליהם.

* בצוק איתן כתבה מכתב ארוך וגלוי בו היא מכה על חטא ואומרת כמה היא וחבריה טעו.

אולי כדי לסמן ביומנים על מה דיברנו כאן לפני שבוע, כי בעוד שנה, כשננהל שוב את הויכוח כאן, אנשים יטענו שההסלמה התחילה בגלל חיזבאללה. איש לא יזכור שחיסלנו גנרל אירני ואת בנו של מורנייה שבוע לפני.

כי הם לא מחפשים איך לפגוע במדינת ישראל ובישראלים עם או בלי שנחסל להם בכירים כאלה ואחרים?

זה כמובן להבדיל ממ"פ צהל שמסתובב מהצד שלנו בכדי לתכנן דרכים אסטרטגיות לחלק סוכריות לילדי לבנון.

עזוב, מה שאתה רואה מכאן, זהה בדיוק למה שהם רואים משם.

לטעמי האישי, כל עוד לא היה איום ממשי, אז זה פשוט חיסול, רצח בדם קר!

גם של חיילי צהל וגם של לוחמים איראנים/לבנונים/סורים/קזחים.

אילו היה מ"פ סורי בסוריה מילא, אבל גנרל איראני עם טרוריסט לבנוני (ויסלח לי כבוד מורנייה, אבל הוא לא שייך לצבא לבנון אלא לארגון טרור שמוכר ככזה) בסוריה.

אפשר. אני באמת שלא יודע. אפשר גם להגיד מנגד שהם שומרים על הפסקת האש מאז 2006, ואיזו סיבה דווקא עכשיו (בזמן הלחימה בסוריה) יש להם לשבור אותה? יכול להיות שהם טמנו שם מלכודת או חפרו מנהרה או כל דבר אחר. יכול להיות גם שכראש הממשלה שלנו רואה שהוא מתחיל להפסיד בסקרים, אז הוא לא ממש מהסס לגבי הנשק הכי אפקטיבי שיש לו.

ביבי הזמין את מורנייה והאיראני לעל האש בקוניטרה?

או שאתה חושב שהם כבר שנתיים מסתובבים שם יום יום על הגבול בסיורים וביבי פשוט החליט "היום מתאים לי"?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

קטעים עם יש עתיד האלה, בפעם השלישית, מציגים חקיקה שהם בעצמם הצביעו נגדה.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3651406,00.html

[h=1]לפיד מציג: תוכנית מקיפה למלחמה בשחיתות[/h][h=2]על רקע הפרשיות האחרונות, פרסמה "יש עתיד" תוכנית הכוללת בין היתר חיזוק הגנה לחושפי שחיתות, אלא שבעבר חבריה הצביעו נגד הצעת חוק דומה[/h]

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת שכן, זה מדהים כל פעם מחדש שאנשים מתכוונים להצביע להם בפעם השניה. פשוט הזוי.

הסיבה העיקרית ששמעתי, אגב, היא משהו כמו "אני כן ימני, אבל לא רוצה להצביע לליכוד".

את זה צריך להוסיף לרשימת הנזקים שעשה למדינה שלטונות של נתניהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אתם אומרים? הכתבה הזו אמיתית או שזה בגדר הטינופת שלפני הבחירות?

אם כן, אז פשוט WTF.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קשה לי להאמין שהוא יכתוב כזו כתבה מפורטת ושהכל יהיה מצוץ מהאצבע. בשורה התחתונה, אם אפילו 10% ממה שכתוב שם נכון, ביבי צריך לעוף על טיל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגדול כדי לשכנע בשקרים תמיד חייבים להכניס טיפת אמת. אבל כמו שאמרת, לעוף על טיל indeed. דבר כזה היה צריך לעצור מזמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תסלחו לי אבל בכתבה הזו יש כמה דברים שהם קצת, איך נאמר, הזויים.

מחריב מחצית מלבנון ואת כל עזה וזוכה למחיאות כפיים.

זוכה למחיאות כפיים #1 (לבנון)

זוכה למחיאות כפיים #2 (עזה)

ולגבי ההצעה הנדיבה (הרבה יותר מדי) שנתן לאבו-מאזן, אילולא התעקשות של ביבי הדרישה הפלשתינית הייתה להמשיך מאותו מקום כאילו זה רק נקודת התחלה למו"מ.

לו אני ראש הממשלה הבא, הדבר הראשון שאני עושה, זה מקפיא כל בנייה מעבר לגדר ההפרדה

עשו את זה, למשך 9 חודשים, עזר במשהו?

באותו יום תשתנה המשוואה ונטל ההוכחה יוטל על הפלסטינים.

במה זה היה שונה מהמצב בהקפאה של ה-9 חודשים?

ומעביר בכנסת חוק ״פינוי פיצוי״ להתנחלויות המבודדות שמעבר לגדר. פינוי מרצון. מי שרוצה, יחזור הביתה בשלום ויפוצה ביד רחבה. מי שלא רוצה, יישאר עד שיהיה הסדר או עד שישתנו התנאים

אנחנו, על הדרך, נוכל להשקיע קצת יותר בחינוך ובבריאות.

כמאמר המשורר י.לפיד - איפה הכסף? גם כסף להשקיע יותר בחינוך ובבריאות, וגם כסף לפצות מתנחלים, ולא סתם פיצוי אלא ביד רחבה? שני מינוסים לא יוצרים פלוס אלא מינוס אחד גדול יותר.

חוץ מזה יש שם הרבה דברים שאולי יש בהם משהו ואולי לא, אבל הזילזול באינטלגנציה בתחילת הכתבה פשוט מרתיח

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
קטעים עם יש עתיד האלה, בפעם השלישית, מציגים חקיקה שהם בעצמם הצביעו נגדה.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3651406,00.html

יכול להיות שרצו לקחת את הקרדיט לעצמם, יכול להיות ששינו את דעתם.

השינוי נעשה לטובה לא ?

איך תנאי לישיבה בממשלה הבאה ששם על השולחן את המלחמה בשחיתות הופך לדבר רע, נשגב מבינתי.

לפיד לא מושלם, כל האופציות האחרות פשוט גרועות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אמיר,

אם הם לא היו מטרפדים את זה בעבר, זה כבר היה שריר וקיים וזה דבר רע.

לבוא ולהציע את זה שוב, לאחר שפסלת את זה בעצמך, זה כבר טיפשות.

וכשאתה עושה את זה שלוש פעמים ברציפות, זה כבר דפוס פעולה.

ויותר חמור מהכל,בהתיחס לזה שאלה פועלם של לפיד, זאת לא "פוליטיקה חדשה" זאת פוליטיקה נכלולית ופטלטלה הכי אולד סקול שיש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמאמר המשורר י.לפיד - איפה הכסף? גם כסף להשקיע יותר בחינוך ובבריאות, וגם כסף לפצות מתנחלים, ולא סתם פיצוי אלא ביד רחבה? שני מינוסים לא יוצרים פלוס אלא מינוס אחד גדול יותר.

חוץ מזה יש שם הרבה דברים שאולי יש בהם משהו ואולי לא, אבל הזילזול באינטלגנציה בתחילת הכתבה פשוט מרתיח

אתה שוכח את הכספים האדירים שמועברים להתנחלויות מדי שנה. זה הפלוס שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

ההתנתקות עלתה בסביבות 9 מיליארד שקל, יודע מה, בוא ניקח רק פיצויים למפונים, 4.1 מיליארד שקל. וסה"כ 6800 מפונים, יש? יש.

ביו"ש היו ב-2013 בערך 370 אלף.

יש לנו סדר גודל? יש לנו, מעל ל-10 מיליארד שקל, וזה כשאתה מדבר על 16,500 שיתפנו מרצון ובהנחה שאתה נותן להם אותו פיצוי שקיבלו המפונים בהתנתקות.

השקעה יותר גם בחינוך וגם בבריאות, נמדדת במיליארדים גם היא אם לא עשרות מיליארדים.

כמה כסף עובר להתנחלויות? לפי Ynet דובר על 614 מיליון שקל ב-2013, 525 מיליון שקל ב-2014.

איך מינוס של מספר עם 9-10 אפסים לפחות, מינוס עוד מספר עם 9-10 אפסים לפחות, פלוס מספר עם 8 אפסים לכל היותר, יוצא פלוס?

מה זה כספים, אתה יכול גם להשקיע בחינוך, גם בבריאות, גם לפצות את המתנחלים וגם לתת בית לכל חייל משוחרר.

רק לשים בפרספקטיבה, הגרעון של בית החולים הדסה כמעט פי 2 מכל הכספים שהועברו להתנחלויות ב-2014!

אז שנבין יותר טוב, אם ב-2015 לא מעבירים אפילו אגורה שחוקה אחת להתנחלויות, אפילו לא מסיימים את הגרעון של הדסה, כולה קמפוס אחד של בתי חולים עם 3 בתי חולים.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבעיה החדשה עכשיו שיש עם הקמפיינים האלו של "למה רק לא ביבי", היא שהם הופכים למגוכחים בעיניי חלק מהמצביעים. במקום לגרום להם לא להצביע לליכוד, הם גורמים לאותם האנשים לחשוב שביבי הוא סתם קורבן של התקשורת השמאלנית, שמחפשת בנירות איך להציג אותו ואת אישתו באור שלילי.

חבל שכמו עם הרבה דברים, קל לאנשים לגמד תופעות ולהתייחס אליהן כאיזה משהו לא חשוב.

על השפעתה של שרה מדברים כבר שנים. זה כבר מזמן לא משהו קטן, ולכל הפחות ראוי לבדוק את זה - מה שאנשי החוק לא ממש עושים

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא בטוח שרוב הטענות לגבי שרה יכולות להיבדק ע"י גורמי החוק, אני לא בטוח שיש שם איזה עבירה פלילית כלשהי (לא בעניין הבקבוקים, זה אנקדוטה, אלא ברמה כוללת יותר).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המספרים שהבתה מYNET זה רק תקציבה של החטיבה להתישבות, זה לא הצינור כסף היחיד יש עוד הרבה השקעות כמו תקצוב המועצות למשל.

סך התקציב להתנחלויות כנראה לא ידוע וימדד על פי עשרות מילירדים, בסוף יש לך כמה 700 אלף תושבים מחוץ לקו הירוק? מן הראוי שהמדינה תתמוך בהם או שתציאה אלטרנטיבה למעבר.

המצב פשוט דפוק היום, גם אם מחר קמים כולם ומחליטים לעבור לתוך גבולות 67 ישראל לא יכולה להציע דיור לכולם, וגם אם כן מחיר הדירות יקפוץ כול כך גבוהה שאנחנו שוב נידפק.

אודי A4

דימה.

פורסם

אבל אתה לא יכול להפסיק להעביר כסף למועצות, כמו שאתה לא יכול להפסיק להעביר כסף לעיריית תל אביב.

הרי גם אם תציע פינוי מרצון, אי אפשר לומר לאותה מועצה אזורית - תפסיקו לשלם משכורות, כי יהיו כאלה שלא יתפנו מרצון.

ואם כולם יתפנו מרצון אנחנו מדברים על נניח 370K אנשים, כפול בממוצע יצא 600K פיצוי בהתנתקות, יוצא לך 223 מיליארד שקלים, רק בפיצויים מיידיים.

אז אם נניח שיש מינימום מתפנים, יש עדיין צורך במועצות ולכן בכספים שמועברים אליהן, אבל אז מה תחסוך? את הכספים של החטיבה להתיישבות.

אם יש מקסימום מתפנים, אין צורך במועצות ולכן בכספים שמועברים אליהן, אבל אז אתה תשלם 223 מיליארד שקל בפיצויים.

לשם השוואה, כלל תקציב המדינה לשנת 2014 היה 406 מיליארד שקלים, משמע אם באמת כולם יתפנו זה חצי מתקציב המדינה לשנה שלמה, רק על פיצויים.

וכל זה מנקודת הנחה שהפיצוי שקיבלו ב-2005 זהה לפיצוי שיקבלו ב-2015, אבל בכמה עלו מחירי הבתים?

האם 600K נחשב היום פיצוי נדיב כפי הכתוב?

אז בסופו של דבר אם התוכנית נניח תצליח זה שיעבוד של יותר מחצי מתקציב המדינה, עבור פיצוי שהיה נכון לפני 10 שנים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...