Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שכל בר דעת יכול ליקרוא בין השורות ולהבין מדוע לא עשו את הסיור בכלי ממוגן כמו הנמ"ר - כי לדעתי זה פשוט לא היה מעודד מספיק את אנשי חיזבאללה לנסות להשמידה בטילי נ"ט כי התוצאה הייתה ידוע מראש, את ההמשך תשלימו בעצמכם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מיגון שאינו אקטיבי לא מועיל נגד טילי קורנט.

אגב, אני חושב שיש הבדל בין סיור של צהל בשטח ריבוני ישראלי לבין סיור צבאי של חיזבאללה הלבנוני (מוכרז כארגון טרור במספר מדינות מערביות) בקוניטרה הסורית שאמורה בכלל להיות מפורזת.

ללבנון דרך אגב אין יותר דרישות טריטוריאליות כלפי ישראל לאחר פינוי חוות שבעא, התקיפה מהבוקר היא חד משמעית קזוס בלי (כמו גם תקיפות צה"ל נגד מטרות אסד בשנים האחרונות).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
יבגני - באותה מידה אפשר לומר שהמצאם של הצמד חמד בסמוך לגבול היה התגרות בישראל. בסופו של דבר הם לא באו להגדיר צמחים באביב, אלא לטמון לנו מלכודות. לכן אני ממש לא בטוח שניצול ההזדמנות אכן היה עניין מבצעי טהור, ולא עניין פוליטי של בחירות. וכידוע, איני מאוהדי נתניהו.

אפשר. אני באמת שלא יודע. אפשר גם להגיד מנגד שהם שומרים על הפסקת האש מאז 2006, ואיזו סיבה דווקא עכשיו (בזמן הלחימה בסוריה) יש להם לשבור אותה? יכול להיות שהם טמנו שם מלכודת או חפרו מנהרה או כל דבר אחר. יכול להיות גם שכראש הממשלה שלנו רואה שהוא מתחיל להפסיד בסקרים, אז הוא לא ממש מהסס לגבי הנשק הכי אפקטיבי שיש לו.

אגב, אני גם לא מבין גדול בעיניי צבא. אני יכול להגיד שהמסלול שעשינו בשבת (בטיול של abarth) היה שונה מהמסלול הראשוני שתוכנן. כתבו בכל מקום שצהל מעלה שם כוננות והבנתי שגם היה קצת לחץ בישובים קרובים יחסית לגבול. כלומר הפתעה לא באמת הייתה כאן. אז מה כן? עוד פעם חוסר יכולת בסיסית לחשוב שהתנאים משתנים? ואת זה אני כותב תוך שאני מרסן את הציניות שלי ב100%.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגניפ, עם איך שעמוס ידלין ויואב גלנט מקבלים במה בערוץ 2, כל העסק יכול להועיל לשמאל, כי אנשים יבינו שמבחינה ביטחונית אין שום הבדל בין העבודה לליכוד. גנרלים יש לכולם, והרבה.

פורסם

הגיע הזמן לשרשור חדש ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איך חדש?

הכותרת היא אחרי בחירות ויש עוד חודש וחצי לבחירות.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי "שרשור פוליטי של בין בחירות"? לנעול ב-16.3 ולשחרר ב-18.3.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמיר, אנחנו דנים פה גם בנושאים שקשורים לבחירות, כמו מה שקרה בצפון השבוע.

אפשר לחזור לנושא שקשור באופן ישיר יותר לבחירות, ולתהות על מה חושב נפתלי בנט עם השריונים שלו, ואיך זה שלא איכפת לו לדחוק החוצה אפילו את דוקטור רונן שובל, לטובת מישהו לא קשור כ"כ כמו אלי אוחנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
איך חדש?

הכותרת היא אחרי בחירות ויש עוד חודש וחצי לבחירות.:lol:

הזמן לרישום המפלגות המתמודדות הסתיים אתמול בלילה כלומר אנחנו עכשיו יודעים מי הם המתמודדים הסופיים. לדעתי צריך שרשור חדש "בחירות 2015" עם סקר קארספורום :-D.

אמיר, אנחנו דנים פה גם בנושאים שקשורים לבחירות, כמו מה שקרה בצפון השבוע.

אפשר לחזור לנושא שקשור באופן ישיר יותר לבחירות, ולתהות על מה חושב נפתלי בנט עם השריונים שלו, ואיך זה שלא איכפת לו לדחוק החוצה אפילו את דוקטור רונן שובל, לטובת מישהו לא קשור כ"כ כמו אלי אוחנה.

אין תהייה לגבי בנט והצעדים שלו ברורים. השאיפה שלו מאז ומתמיד הייתה להגדיל את המפלגה ועל מנת לעשות זאת הוא צריך לפתוח אותה לציבורים חדשים (דהיינו לא חובשי כיפות ומתנחלים). הוא שואף להיות ראש ממשלה אבל למפלגה קיצונית אין סיכוי לשלוט בדיוק בגלל שהיא מפלגה קיצונית. על מנת להפוך להיות ראש ממשלה הוא חייב להתנתק מהקיצוניים שבמפלגתו מכיוון שהוא עצמו הרבה יותר ליברל מהם.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ההסבר רשום בתגובה מעליך. הוא מנסה לפתוח את המפלגה לקהלים חדשים, לאנשים שהם לא רק חובשי כיפות סרוגות או מתנחלים אבל כמו שראית השבוע הציבור שלו לא מעוניין בזה אלא הוא רוצה להשאר מפלגה שדואגת לסקטור אחד ומאוד ספציפי, למתנחלים.

אולי עכשיו תבין למה יבגני כל הזמן אומר לך שאתה לא צריך לתמוך בבנט. מפלגה שדואגת רק לציבור המתנחלים אינה דואגת לך בתור מצביע שגר בעיר.

fiat x1/9

• תוכן חדש...