Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק ניטש - הדגימה סלקטיבית, לא מייצגת. כדי לקבל מדגם מייצג צריך לדגום מדגם מתאים (מספיק משיבים מכל קבוצה שהוגדרה) ואז לשקלל את התוצאות לפי משקל כל קבוצה באוכלוסיית המצביעים. אתרים וולונטריים יהיו מוטים שכן רק מי שמעוניין ומסוגל להשתתף בהצבעה הם יידגם, וכיון שאין מידע על שיוכו לקבוצת אוכלוסיה לא ניתן יהיה לשקלל את התוצאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כל הסקרים האלה זה קשקוש מוחלט ולא רק בגלל חוסר המקצועיות שלהם אלא שגם המקצועיים ביותר רלוונטים במקסימום לרגע עריכת הסקר.

כותרת אחת בעיתון, ארוע אחד בצפון והכל משתנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדיוק. לחיסול ולהסלמה שתגיע [והיא תגיע כי צה"ל לא מוותר על מ"פ ולוחם הרוגים] יהיו השפעות על הבחירות. אני לא נכנס לספקולציות, אבל בואו נראה מה יחליט ראש הממשלה והשרים ובאיזו תגובה יבחרו להגיב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

את סבב ההתחממות הזה התחילה ישראל ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

על פי מקורות זרים :?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי כדי לסמן ביומנים על מה דיברנו כאן לפני שבוע, כי בעוד שנה, כשננהל שוב את הויכוח כאן, אנשים יטענו שההסלמה התחילה בגלל חיזבאללה. איש לא יזכור שחיסלנו גנרל אירני ואת בנו של מורנייה שבוע לפני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני - באותה מידה אפשר לומר שהמצאם של הצמד חמד בסמוך לגבול היה התגרות בישראל. בסופו של דבר הם לא באו להגדיר צמחים באביב, אלא לטמון לנו מלכודות. לכן אני ממש לא בטוח שניצול ההזדמנות אכן היה עניין מבצעי טהור, ולא עניין פוליטי של בחירות. וכידוע, איני מאוהדי נתניהו.

פורסם

זה כמובן להבדיל ממ"פ צהל שמסתובב מהצד שלנו בכדי לתכנן דרכים אסטרטגיות לחלק סוכריות לילדי לבנון.

עזוב, מה שאתה רואה מכאן, זהה בדיוק למה שהם רואים משם.

לטעמי האישי, כל עוד לא היה איום ממשי, אז זה פשוט חיסול, רצח בדם קר!

גם של חיילי צהל וגם של לוחמים איראנים/לבנונים/סורים/קזחים.

פורסם

נכון, ולכן אפשר לראות את זה וגם את זה כהתגרות. בעצם - העובדה שיש כאן יהודים היא התגרות בהם. מנהיגי איראן לא מסתירים זאת, ומכריזים בריש גלי כי צריכים להשמיד את "היישות הציונית" ואת "המשטר המלאכותי". אז אם אתה לא רוצה להתגרות בהם בבקשה סגור את החנות בזכרון ועבור ליבשת אחרת. וקח אתך גם את קהל הקונים וחבריהם ועוד איזה 6 מיליון יהודים.

יתכן מאד שמבחינת מערכת הבטחון וגופי המודיעין היה מדובר באנשים שמסכנים הרבה יותר מאשר שני חיילים בסיור על המערכת, ובמקרה כזה השיקול לחסל אותם היה ביחוני מחושב וקר, ולא שיקול בחירות.

פורסם

שמע, אני לא מערער לרגע על חשיבות החיסול שלהם, אין לי גם שום בעיה עם החיסול עצמו, אבל כשמוציאים את זה לפועל בצורה כ"כ שלומיאלית ועוד, אלוהים אדירים, עם מסק"ר (טיל נ"ט נטול סימונים מזוהים או אפילו איזה טיל שלל רוסי של איזה סיירת מובחרת שמקפיצים לאזור בעשר דקות וכולנו יכלנו לגלגל עיניים ולהגיד שאולי מדובר בחיסול של המורדים או טעות בזיהוי שלהם, אבל פאקינ מסק"ר? למה למי יש מסק"ר באזור ומי יכול להטיס אותו בקרבת הגבול בלי שאנחנו נוריד עליו חצי ימ"ח?) צריך להבין שהצד השני לא ישב בשקט.

לזכות חיזבאללה, הם ממקדים את התגובה בכוחות צהל ולא מאפשרים לנו להסלים אותה למלחמה כוללת.

אם נעשה את זה, כל ההשלכות (המדיניות-עולמיות) על ראשינו.

ורק בכדי להוכיח לעצמי שצהל מסואב, מושחת ומגעיל לא פחות ממשטרת ישראל, אחרי שני נגמשי תופת בעזה (למבצע קראו כותונת פסים?) ואחרי עוד נגמ"ש תופת במבצע האחרון בעזה, אחרי גולדווסר ורגב, באילו כלים צהל עורך סיורים על גדר המערכת עם חיזבאללה? עם כלים לא ממוגנים.

את הכסף למיגון גנבו כבר מזמן!

פורסם

באגירה - כנראה שהביצוע היה בחלון זמן צר מאד של דקות. והרעיון של שימוש באיזה טיל שלל שאף אחד לא יודע להפעיל באמת הזוי. צריך כלי עם יכולת פעולה מידית ודיוק גבוה בפגז הראשון.

ד"א - מתי ביצעת לאחרונה סיור על הגדר? אתה מכיר את הנתונים המבצעיים כאשר אתה קובע בכזו נחרצות מה הכלים המתאימים? אני לא מתיימר לקבוע מה הכלים המתאימים לתואי מסויים מול אוייב מסויים, אבל ברי לי שמרכבות סימן 4 עם מעיל רוח יגנו על החיילים יותר טוב מרכב רך. השאלה היא האם הן מתאימות לביצוע המשימה הספציפית של סיור על הגדר בהר דב. אין לי תשובה לשאלה זו, אבל יתכן מאד שמדובר במתאר שבו יתרון לרכב קל למרות שאינו ממוגן. כמובן שחייבות להשאל שאלות לגבי הפקודות שניתנו וטיב מילויין, אבל למיטב ידיעתי אין בפורום בעלי ידע צבאי מספק, וגם אם יש כאלה הם לא יספקו אותו מעל דבי קארזפורום. מכסימום מבחן דרכים ודיווחי צריכת דלק לנמ"ר.

פורסם

1. לא רוצה להכנס לענייני בטחון שדה אבל בא נגיד ככה, אין שום כלי בצבאות האויב שאין יחידה בצהל שיודעת לתפעל אותו על בוריו וזה כולל טנקים, מסק"רים, מטוסי קרב, טילים וכו' וכו' וכו'.

אין שום בעיה לסיירת מובחרת מסויימות להסתער על יעד עם קלצניקובים, סטרלות וקורנטים.

2. אתה צוחק עליי? אני צריך להיות מומחה בבטחון?אתה ער למבחן התוצאה?

מה שאתה אומר זה דומה למישהוא שעומד בגשם, רטוב עד לשד עצמותיו ואומר "אני לא בטוח שצריך מטריה כי אין לי כלים לבדוק אם יורד גשם".

מה המומחים בבטחון יודעים לעשות אני כבר יודע, בזכותם אני מומחה בספירת גופות של חיילים שמתו לשוא.

פורסם

באגירה, אתה מנסה לחיות בעולם אידיאלי. במציאות יש הרבה פעמים אתה נתון בין הפטיש סדן וצריך לבחור בדרך שנראית הפחות גרועה. זה נכון כאשר אתה בוחר רכב, להחליט על טיפול רפואי או לבחור בשיטתעבודה, כולל במקומות עם סיכון כמו צבא. אני לא מוכן לשפוט אף אחד בלי להכיר את מערכת השיקולים שלו, גם אם התוצאה נראית גרועה. יתכן שבדרך אחרת התוצאה היתה יותר גרועה.

פורסם

אני חי בעולם אידיאלי וכולנו חיים עם צבע של מטומטמים.

מה הבעיה להקצות לגיזרה הזו נמ"רים?

איפה בדיוק צריך אותם יותר? בימ"ח? בקריה?מאחורי מפקדת קצין שריון?

יש נמ"רים בצהל וכל פעם מתים מחדש חיילים ששלחו אותם לשיא קו העימות ברכבי נייר.

• תוכן חדש...