Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפכו לכם את הביטחון במח לפאקינג מפעל לאומי. ,,. בטרור האיסלמי חייבים להילחם. כל זה נכון מאד.

,,,,כל פעם מחדש מפחידים אותך ומוכרים לך ביטחון, אתה מצביע ומקבל את האצבע שלהם בחזרה בת#ת. לא נמאס?

אתה חושב שהיית נרצח פה בפוגרום אילו הממשלה הייתה יותר חברתית ופחות בטחונית/מושחתת?

אני מסכים איתך, וכתבתי מעלילות משרד הבטחון כבר בעבר

אני נכה צה"ל פצוע בשתי הרגליים גב וצוואר - (נפצעתי שלוש פעמים )

ומאחר ואנו בפורום רכבים - יש לי רכב רפואי בן 3 שנים עם 15.000 ק"מ. ( בשביל יבגני , זו ג'ולייטה TCT קצת משופרת )

- ועדיין משרד- הביטחון / אגף השיקום, מנסה להכניס לי אצבע לשם ו.

כך כי את תעלולי משרד הביטחון אני מכיר וחווה .

את השקרים שלהם והעלמת המידע, מריחת המחוקקים ושקרים בכנסת בועדות הכנסת ובביתי המשפט -

סירוב להגיש תצהירים חתומים - מאחר ואם ישקרו בתצהיר, יועמדו לדין פלילי - לכן תמיד יהיו רק דיבורים והדלפות.

משרד הבטחון מסרב להוציא את הטיפול הרפואי והשיקומי בנכי צה"ל ולהעביר את הטיפול למשרד האוצר.

כי זה עלה התאנה שלהם לכיסוי הההתנהלות והשחיתות - תמיד בדיוני תקציב משרד הבטחון יושמע.

בגלל התקציב הגדול לטיפול בנכי צה"ל - חסר לנו תקציב לביטחון.

ולחילופין - אם תקצצו לנו , יפגעו נכי צה"ל.

(והם עושים זאת ללא קשר - הייתי צריך להמתין שלושה חודשים לתקציב להתאמת הרכב הרפואי לצרכי , הוא נגמר באוגוסט,

לבסוף ויתרתי ושילמתי על-חשבוני , כנ"ל תרופות טיפולי פיזיוטרפיה ועוד )

והכואב והעבודה בעיניים - תמיד נשאר עודף בסוף התקציב השנתי לטיפול בנכי צה"ל, אשר מפנה משרד האוצר למשרד הבטחון,

אז היכן הכסף העודף , מדוע לא הפנתם את הכסף לטיפול בנכים, מדוע עודף התקציב לא חוזר לאוצר, הוא פשוט נבלע בתקציב משהב"ט -

לידיעה - יותר ממחצית תקציב משרד הבטחון מופנה לתשלומי משכורות וגמלאות נפוחות לבכירי המערכת.

וכל שנה משרד הבטחון מגיש בקשה להגדלת תקציב הטיפול בנכי צה"ל - ובפועל השיקום והטיפול בנכים יורד.

טיפולי השיקום והמרפאה הרפואית לנכי צה"ל מאזור בת-ים חולון - נמצאים אחרי קריית אונו. (המרפאה הייתה בעבר ביד-אליהו)

חשבו על קופת חולים רגילה שהמדינה הייתה מאשרת לה להיות במרחק כזה.

מענה טלפוני - המתינו על הקו עד שתתיאשו ותסגרו.

מערכת השיקום של משרד הבטחון שוחקת את נכי צה"ל, לא מספרת להם על הזכויות שלהם,מעולם לא בדקו או התקשרו לאחר ניתוחים,

אישפוזים או החמרה במצב הרפואי, ולא מבקרים אותם בבית לראות איך הם מסתדרים.

SlowRide עכשיו אתה מאמין שאני לא יושב בנוח - יש לי שם איזה גירוד קל .

אנו מדינה דמוקרטית ומערכת הבטחון הם משרתי הציבור וחייבים להיות כפופים לחוק, ובכל שחיתות, שקר , הצגת מצג שוא ,

יש לברר להעמיד למשפט, ואם צריך להכניס גם את בכירי מערכת הבטחון לכלא.

וצריך לעשות הפרדה, צריך מערכת בטחון טובה לשמירה והגנה על המדינה, והממשלה הנבחרת קובעת את סדרי העדיפויות.

וכן יש עתיד

## נראה כי אתם לא קוראים את התשובות, יש לכם אג'נדה ואתם מפציצים ופוגעים גם באזרחים לא מעורבים :wink:

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צודק, לא קראתי את כל ההודעה הקודמת שלך.

אבל ככה זה כשכותבים מגילות :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שחיתות כלכלית ? מזכיר את ההרצאה של זליכה

מה לעשות ממי יגנבו אם לא מהעניים? מהעשירים קשה לגנוב.

אודי A4

דימה.

פורסם

אייל, אני כן קורא את כל ההודעות שלך (גם הארוכות :) ).

צר לי לשמוע על הפציעה שלך וצר לי לא פחות לשמוע על היחס ממשרד הבטחון.

ההבדל המאוד עקרוני בינך לביני הוא ששנינו מבינים שמשרד הבטחון דופק אותך, אבל אתה עדיין חושב שהפרספקטיבה הבטחוניסית על מה שקורה כאן היא נכונה, למרות שמשרד הבטחון ופורשי המשרד הם אלו שמכתיבים אותה כבר עשרות שנים.

אני רק יכול להזכיר, שוב, את זה שבשרשור על המלחמה בעזה קישרתי למס' כתבות בהן הודו, סתם כדוגמא, גנרלים לשעבר ובהווה בצהל כמה המלחמה משתלמת להם כלכלית, כי היא מאפשרת להם למכור \ לקנות עוד מערכות נשק שונות.

בכל מקרה, כמובן שזה עדיין לא קשור למה שנכתב כאן על ארגון להבה - הם בטח שלא "מגיבים", אלא יוזמים, כמו גזענים רבים אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שוב אנחנו מדשדשים אחורה.

רשמתי כי אפשר להוסיף להימנון בית נוסף המאחד וקושר את כלל אזרחי המדינה.

רשמתי כי אני נגד התלהמות וגזענות, וחמלה והבנה ועזרה לכלל האוכלוסיה.

רשמתי כי אני נגד ההבהלות ושטיפת המוח מכאן ומכאן.

ואני בעד חברה אנושית הוגנת ויותר שיויונית , והיא תהיה אור לגויים.

בעיקר - להסתכל על המצב בעינים פקוחות, לא לרוץ וגם לא לצלוע כשה / שור לטבח.

רק מתוך הרצון למצוא פתרון עכשיו , לפעמים זה לוקח זמן , לא להרים ידיים, יש באופק עתיד טוב

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אכן, וזה מגיע גם בחסות האחים היהודים, עם הנבחרת המצטיינת שלהם, שמתחילה באדם שעמד בראש תנועה בעלת מאפיינים פשיסטיים, ומסתיימת בצדיק אחר, שאמר לתושבי עוטף עזה כי הם תמכו בהתנתקות ולכן "אכלו אותה". בין לבין כמובן יש עוד הרבה צדיקים.

הם מנסים לנכס את המושג "ציונות" וזה עובד להם לא רע עם חלק מהציבור הישראלי. עבורם ציונות זה כנראה מושג מקביל ל"לא להיות פראייר", או במילים אחרות - להיות הערס התורן שכולנו נתקלים בו במגוון סיטואציות בחיי היום יום, אבל שהוא הכי פטריוט ישראלי, כי הוא שונא ערבים ושם דגל ישראל עצום על האוטו \ הבית ביום העצמאות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הסיום מצוין. צחוק צחוק אבל הסקרים מנבאים כבר פער של שלושה מנדטים לטובת המחנה הציוני.

לביבי לא נופל האסימון שהבחירות הללו הם מלחמה על עתידה של החברה ולא על בטחונה של החברה וזה טוב כי כך הליכוד יקרוס בבחירות הקרובות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ככל שיהיו יותר משתמשים האפליקציה תהיה יותר מדויקת.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

האפליקציה מוטה מלכתחילה כי היא דוגמת אוכלוסיות מאוד מסוימות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה מתכוון שהיא לא דוגמת אוכלוסיות מאוד מסוימות כמו חרדים שלחלק גדול מהם אין סמארטפון.

עדיין, ככל שיהיו יותר משתמשים המידע יהיה יותר מדויק.

fiat x1/9

• תוכן חדש...