Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 שנים עם הראלי שלי, כמה מילים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום, לפני 3 שנים הלכתי לדואר להעברת בעלות.

נכון שהיה ממש קשה בהתחלה ,כל מיני תקלות מעצבנות (פלוסים ומינוסים לא מחוברים כמו שצריך , אבנית על החיבורים)..

אבל מאז היישור קו מכאני שעשיתי הרכב משרת אותי נאמנה , הרכב נקנה עם 175K ק"מ , והיום עומד על סביבות ה213K +- .

תקלות שהיו :

כבל גז נקרע - טורים שיחקו , הוחלף במקורי חדש .

מנוע צעדים וחיישן מצב מצערת הוחלפו לחדשים מקוריים.

חיישן אויר שמקבל לכלוך והאוטו נכבה ברמזור , נוקה עם שני מקלות אוזניים וספרי מגעים.

אמנם לא תקלה , אבל הראלי קיבלה גם מאוורר + רדיאטור אורדונז מקורי . בשביל השקט הנפשי.

עתיד :

להנות עם האוטו , לשמור ולטפח .

כמובן שגם צריך מכניקה פה ושם כמו בולמים , ברקסים צביעת טמבונים והורדת האגזוז הנ"ל(למרות שהוא חוקי לגמרי ועובר טסט , הוא שובר את הקווים של האוטו).

למכור ? לא חושב . אלא אם כן תבוא הצעה ממש מפתה , ואני לא מאמין שתהיה כזאתי .

פורסם

בתור בעלים של דור שני, בערך אותו זמן.

אני יכול רק לרשום שאני מבין לליבך.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

ספר קצת על הנהיגה ברכב הזה, או שזה לא מעניין אותך?

ממה שאני זוכר כשאספתי אותך עם הגולף MK2 קיבלת בחילות בנס הרים וכמעט הקאת לי באוטו :lol:

למה קנית דווקא ראלי?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני די בטוח שאת חווית הנהיגה כולנו יודעים...

אגב , מאז הבחילות השתפרתי ועליתי לנס הרים עם שירוקו , WRX , ולאון טורבו לטיול.

למה קניתי דווקא ראלי ? חלום ילדות , ובעיקר רצון לנהוג בדרך כיפית מבלי לקרוע את הכיס יותר מדי בדלק ואחזקה.

פורסם

תן כמה תמונות!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תמונות יש בפייסבוק שלי , אני משתדל מאוד שלא להעלות לרשת בגלל הקבוצות האלה של "רכבים נדירים בישראל".

פורסם

וואי....נתקפתי לגעגועים ל 2 הראלי שהיו לי (95 ו- 97 )

אה כן....גם אני כמעט הקאתי באוטו כשנהגתי באשתאול.....:lol:

• תוכן חדש...