Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט ונפגעתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אתמול קרה לי נס מדהים אני לא יודע איך שכחתי מזה עד עכשיו

אני אתמול חוזר מבילוי בסביבות 4 בבוקר נכנס לאשדוד לשדרות בני ברית והייתי צריך לפנות שמאולה

לכיוון איזור ו' אני מחכה ברמזור התחלף מתחיל ליסוע ופתאום משהוא לא מסתדר לי כאילו משהוא אמר לי

חכה תעצור רגע ותחשוב, רגע אחרי זה אני מוצא את עצמי מודה ל ה' שאני עדיין בחיים.

מה שקרה בעצם נכנסתי ממש לאט לצומת (פניתי שמאולה) וממול (מהנתיב הנגדי) הגיע רכב שהיה לו

אדום מלא! והוא פשוט המשיך ליסוע הוא נסע מהר מעל 100 קמ''ש בדוק עכשיו אני נעצרתי אולי 2 מטר

ממנו הוא פשוט חלף על פני כשאני כבר ממש באמצע הצומת אני לא יודע מה גרם לי לעצור אבל אחרי

2 הלפאשים קלטתי מה קרה.

עכשיו בתמונה כנראה גם אני מופיע בתמונה לא שזה מדאיג אותי אלה להפך

אני חושב ללכת להגיש נגדו תלונה

אני יכלתי להיפצע קשה ואני בכלל לא מדבר על חבר שלי שישב לידי שהוא היה חוטף את המכה ובטוח

היה מת אם המטומטם הזה היה פוגע בי!

מה אתם מיעצים לי לעשות?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש לך את המספר שלו שאתה בכלל חושב על להגיש משהו?

היום היה לי מקרה דומה.

אני יוצר מתחנת דלק, וכמובן שיש סימן עצור. אני נוסע לי לאיטי, מסתכל שמאלה, מתכונן לעצור, ואז איזו זקנה משוגעת ביאריס צופרת לי ומרימה עליי את היד! פאק, אני ראיתי אותה, ובדיוק התכוונתי לעצור... מילא.

יוצא מתחנת הדלק, ונעמד מאחוריה ברמוזר.

ברמזור 2 נתיבים, שניהם שמאלה (הימני זה שמאלה+ישר). היא בימני, ואני מאחוריה.

פתאום, באמצע החיים, כשיש אור אדום מלא, היא מתחילה לנסוע!!!, ועושה פניה מלאה שמאלה!

נשארתי עם פה פתוח... כאילו, במזל לא היה אף אחד שהיא פגעה בו בצומת !

(למי שמכיר, זה ליד צומת וולפסון: ביציאה מתחנת דלק פז, שממוקמת ממול לביה"ח)

בליאט !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אם לא רשמת את המספר שלו (ובמהירות שהוא נסע אני בטוח שלא הספקת) אז אתה יכול רק להמשיך

להודות לה' שעצרתה בזמן.

אם אין מספר אין פה מה ליעץ.

פורסם

שלילה ? אני מנסה לחשוב שהוא יכול להרוג 2 אנשים בגלל שטות כזאת..

עכשיו הוא בטח יושב ומתנהג רגיל ולא חושב על זה שאתמול במזל או ניצל מלשבת בכלא

והכי גרוע זה המצפון של להרוג 2 אנשים...שבגללו 2 משחות יסבלו

סאמק זה מרגיז אותי !

פורסם

מה הענישה כיום על מעבר באדום?

בעולם אידיאלי, זה היה שלילה בפועל לכמה חודשים טובים, וקנס רציני (1500, אולי יותר).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הקטע הרע פה זה שהנהג שעשה את זה כנראה מרגיש גבר בקשר לזה, או שלא זוכר את זה בכלל ולא מודע לנזק שיכול היה להגרם ויכול להגרם בעתיד עם התנהגות כזאת.

ולזה ששאל על הקנס שמקבלים אם עוברים באדום זה 1000 שקל ושלילה כמו שאמרת אם אני לא טועה...

אבל עניין הקנס הכספי הוא דפוק לדעתי. ישנם כאלה שקנס של 1000 שקל יגרום להם למחשבות התאבדותיות, וישנם אלו שזה לא מזיז להם את קצה הציפורן מבחינת נזק כלכלי.

החוק שיש בפינלנד הוא הכי חכם, שהקנס הוא בהתאם להכנסות המוצהרות של הנקנס.

פורסם

קודם כל ללאוניד ולמר ספיד מן - אם הייתם קוראים את ההודעה כמו שצריך הייתם מבינים

שהוא צולם במצלמה שהייתה שם שהיא מיועדת במיוחד בשביל זה!!!

דבר שני:

הקטע הרע פה זה שהנהג שעשה את זה כנראה מרגיש גבר בקשר לזה, או שלא זוכר את זה בכלל ולא מודע לנזק שיכול היה להגרם ויכול להגרם בעתיד עם התנהגות כזאת.

ולזה ששאל על הקנס שמקבלים אם עוברים באדום זה 1000 שקל ושלילה כמו שאמרת אם אני לא טועה...

אבל עניין הקנס הכספי הוא דפוק לדעתי. ישנם כאלה שקנס של 1000 שקל יגרום להם למחשבות התאבדותיות, וישנם אלו שזה לא מזיז להם את קצה הציפורן מבחינת נזק כלכלי.

החוק שיש בפינלנד הוא הכי חכם, שהקנס הוא בהתאם להכנסות המוצהרות של הנקנס.

אני לא מסכים איתך מפני שהעונש האמיתי הוא השלילה לא הגרושים שהם נותנים לך לשלם למדינה.

לבן אדם כזה צריכים לשלול את הרשיון לכל החיים ואני לא חושב שאני מגזים אפילו בגרוש

כי כשאני חושב על מה שיכל לקרות בתאונה שחבר שלי שישב לידי בטוח היה יכול להיות עכשיו בלוויה

ואני בטח הייתי פצוע קשה אם לא אנושות בברזילאי או בקפלן זה גורם לך להפנים...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני לא מסכים איתך מפני שהעונש האמיתי הוא השלילה לא הגרושים שהם נותנים לך לשלם למדינה.

לבן אדם כזה צריכים לשלול את הרשיון לכל החיים ואני לא חושב שאני מגזים אפילו בגרוש

כי כשאני חושב על מה שיכל לקרות בתאונה שחבר שלי שישב לידי בטוח היה יכול להיות עכשיו בלוויה

ואני בטח הייתי פצוע קשה אם לא אנושות בברזילאי או בקפלן זה גורם לך להפנים...

שלילה לכל החיים זה לא מתקבל על הדעת...גם אם הרגת.

גם בן אדם שרוצח מישהו(בלי קשר למכוניות או נהיגה) הולך לכלא להרבה זמן אבל לא לכל החיים. למרות שגם זה תלוי בנסיבות.

לכל אחד מגיעה הזדמנות נוספת, גם אם הרגת מישהו. הבעיה היא גם שלך, שאתה צריך לחיות ולהתמודד עם זה שמישהו מת בגלל שטות שלך.

פורסם
קודם כל ללאוניד ולמר ספיד מן - אם הייתם קוראים את ההודעה כמו שצריך הייתם מבינים

שהוא צולם במצלמה שהייתה שם שהיא מיועדת במיוחד בשביל זה!!!

קראתי את ההודעה בלילה אז אולי לא הבנתי הכל.

אבל גם עם המצלמה קלטה אותו המספר לא אצלך הוא אצל המשטרה ואני בטוח שהם יטפלו בו (מתישהו).

אתה יכול אבל ללכת למשטרה להגיד פה ושם בשעה כזאת וכזאת ושהם יוציאו את התמונה ויראו מה הסיפור.

שמע לפי דעתי אסור לך לעבור על זה בשתיקה.

על טעיות משלמים ואני בטוח שזה שנסע באדום עשה את זה בכוונה עם הוא היה במהירות כזאת אז הוא צריך לשלם על זה פי כמה.

פורסם

לבן אדם כזה. אבל אם יחוקק חוק של 'מי שעובר באדום הולך לו הרשיון' אני מאמין שמספיק אנשים שהם לא פראי אדם ידפקו. כי קורה שמישהו בטעות עובר באדום, לאט, ועם צומת לב לסביבה, אבל עדיין עובר באדום, פשוט כי הפעם הוא לא שם לב.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לפני פחות משעה..

רחוב ביאליק ברמת-גן לכיוון ת"א, הרמזור שטיפל'ה לפני גשר ההלכה.

אני עומד באור אדום - ופוקוס נוסעת כאילו כלום..

לא רק שהיא עברה את הצומת הזאת באדום על 90-100+,

אח"כ בצומת הבאה, פניה שמאלה לרדת לאיילון, ברקס קטן, סיבוב הגה קליל ימינה ואז ישר שמאלה..

גם כאן... אדום מ-ל-א !!

אנשים השתגעו :screwy:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכל בגלל הקיץ...אנשים בקיץ נוסעים לטייל ב"עולם" יותר נכון בטורקיה/יוון/קפריסין ששם הרמזורים זה בהחלט רשות...תאמת שאני חושב על זה, זה דבר מצויין שהרמזורים יהיו בגדר רשות כמובןןןן אבל שלא במדינתו, כי אז כל אחד יחליט שהוא צריך לעבור, אבל באמת לפי דעתי יש שעות מסויימת שאפשר לנסוע באדום כמובן שהם עם שדה ראיה אני מדבר על הצמתים הקטנים, למשל מי שמכיר את צומת אבא הלל פינת רש"י בר"ג בשעות המאוחרות של הלילה אין תנועה אין כלום מסתכלים טוב טוב שאין רכבים או הולכי רגל ונוסעים...או שיש את הרמזור שנמצא בכניסה לשיכון דן, רמזור מממש מיותר אפילו פעם עמדתי שם ולפתע אני רואה מאחורי ניידת עוברת שם באדום...ממש הרגיז אותי העינין שאני מחכה כמו לא יודע מה לרמזור המעצבן הזה שיתחלף, מה גם שכלב לא חצה שם את הכביש.

הכל היה שומם ואני עדיין עומד כמו טמבל, וההוא בלי למצמץ נכנס לצומת באדום בלי לחשוב פעמיים.

מה בגלל שיש לא אור כחול על האוטו??? אז גם אני ישים!!

Honda hornet 600

• תוכן חדש...