Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לא גיטרה, אבל אני מגיע לארץ בקרוב ויש לי שאלת מכס לגבי אלקטרוניקה.

אני מגיע עם כמה מוצרי אלקטרוניקה:

לפטופ: 1500$

שני טלפונים: 300$ (ואחד ישן שאין לו באמת ערך כבר)

טאבלט: 250$

שואב אבק: 500$

מצלמה וציוד נילווה: 1700$

סך הכל שווי של כל הדברים: 4250$

השאלה שלי היא האם יכולים לעשות על זה פרצופים במכס?

כל המוצרים מלבד המצלמה (שווי של 850$) ללא הקופסאות, ואני אטען שהם כולם נרכשו בארץ, הבעיה היחידה היא המחשב, המקלדת רק באנגלית, מה שחושב את המקורות שלו (לא ישראל).

האם צריך להצהיר על העניין במכס או שפשוט לעבור ולשנן don't act like a thief! don't act like a thief! כשאני עובר במסלול הירוק?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שמע,רוב הדברים שציינת לא יהיה לך בעיה להצהיר שבאת איתם מהארץ ושילכו ויוכיחו שלא,הבעיה שלך היא להסביר להם למה נסעת עם שואב אבק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני במקומך הייתי ניגש לבחור במסלול הירוק, אומר לו שיש לי שואב אבק ושואל אם צריך להצהיר עליו. רוב הסיכויים שהוא יאמר לך פשוט לעבור.

לגבי שאר הפריטים, פשוט תוודא שהם לא נראים דנדשים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

את השואב אבק "'קיבלתי במתנה מדודה חייה שגרה פה"

לגבי מצב הדנדשיות של הדברים: אני אוהב לשמור על הדברים שלי נראים טוב, הטלפון והמצלמה, למשל, נראים כאילו יצאו מהחנות היום בצהריים.

השאלה העיקרית היא הקופסא של המצלמה, השאלה היא אם לשמור אותה או רק את הניירת (אחריות על העדשות והמדריכים של המצלמה עצמה).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה בסדר שהם במצב טוב. כל עוד מותקנות עליהם תוכנות וכו' אפשר להוכיח שהם לא חדשים.

קופסאות זה ביג נו נו, זרוק אותן ושמור על הניירת בנפרד מהפריטים עצמם. אם אתה ממש רוצה את הקופסאות, שלח אותן לעצמך בדואר בנפרד מהמצלמה והעדשות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
גם על הניירת אתה יכול לוותר, היום אפשר למצוא הכל באינטרנט באתר היצרן.

כן,עד שהיצרן מחליט להוריד את הניירת מהאינטרנט ובדיוק אתה מגלה שהגיבוי ששמרת נמחק.:?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...