Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 306 97, שקע OBD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חפרתי באינטרנט לדעת האם ל97 peugeot_306 diamond

יש OBD Connector. לפי מה שמצאתי באינטרנט הוא אמור להימצא מתחת להגה הנהג בכיוון שמאל למעלה.

ואין שמה שום דבר המסקנה שלי שלא קיים בדגם הזה OBD

רציתי לוודא אתכם שאכן אין דבר כזה או שאולי באמת יש לו?.

תודה רבה מראש,

נתי.

פורסם

השקע אבחון במודל הזה, נמצא בקצה השמאלי, באזור שיש את המשענת לרגל שמאל, אם מתסכלים למעלה.

השקע הוא שקע 30 פינים, ולא שקע 16 פינים EOBD2.

הצבע שלו הוא חום, והוא מלבני יחסית גדול.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום אסי.

אני רק מתקן - המחבר 30 פינים משודך רק לדגמי סיטרואן הישנים ( סקסו,קסנטייה , וכו) .

בפגו "הישנים" המחבר הוא שני פינים בצבע ירוק ובדגם הזה הוא נמצא מאחורי המחשב בתא המנוע מצד שמאל , צמוד לקיר האש.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

תודה רבה אני מקווה שהבנתי נכון זה מה שיש שמה זה כחול ולא חום האם זה זה ?

i45.tinypic.com/2uhwqq9.jpg

בעיקרון אני מנסה / רוצה לחבר את זה

dx.com/p/elm327-bluetooth-obd-ii-wireless-transceiver-dongle-16921

פורסם

היי חיים.

גם בפג'ו היה את התקע הזה בחלק מהדגמים.

היה שנתון, אני לא זוכר אם זה 97 או 98 שחלק הגיע עם תקע אבחון 2 פינים בתא מנוע, וחלק עם תקע אבחון 30 פינים בתוך הרכב.

פורסם

שלום אסי.

מאד יכול להיות שהגיע איזה 106 ראלי מהשנים הראשונות עם המחבר הזה אך אני לא זוכר שנתקלתי במחבר זה בדגמי פגו אבל בו נסכים שזה חריג ויוצא מן הכלל (כמו השת"פים של פגו ופיאט עם המחברים שלהם ).

לעינינו וזה לך נתי - אתה מעוניין לחבר מחבר 16 פינים בתקן OBD2 עם הפרוטוקול שלו או של פגו לרכב שלא קיימת בו התשתית - לא של החמרה ולא של התכנה.

ברכב שלך קיים מחבר 2 פינים OBD1 במקרה זה של פג"ו והוא נמצא מאחורי יחידת הבקרה.

ניתן להוציא דרכו תקלות בפלאש קוד או להתחבר דרך מחבר 2 פינים ותכנה מתאימה.

פג"ו ברכבים המיובאים לארץ השלימה את התקן ל OBD2 ( מחבר ,פרוטוקול,תכנה וחמרה, וכו) סביב שנת 2004-2005 .

עד אז הכל היה OBD1 למרות שהיה מחבר 16 פין ברכב .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

שלום אסי.

מאד יכול להיות שהגיע איזה 106 ראלי מהשנים הראשונות עם המחבר הזה אך אני לא זוכר שנתקלתי במחבר זה בדגמי פגו אבל בו נסכים שזה חריג ויוצא מן הכלל (כמו השת"פים של פגו ופיאט עם המחברים שלהם ).

לעינינו וזה לך נתי - אתה מעוניין לחבר מחבר 16 פינים בתקן OBD2 עם הפרוטוקול שלו או של פגו לרכב שלא קיימת בו התשתית - לא של החמרה ולא של התכנה.

ברכב שלך קיים מחבר 2 פינים OBD1 במקרה זה של פג"ו והוא נמצא מאחורי יחידת הבקרה.

ניתן להוציא דרכו תקלות בפלאש קוד או להתחבר דרך מחבר 2 פינים ותכנה מתאימה.

פג"ו ברכבים המיובאים לארץ השלימה את התקן ל OBD2 ( מחבר ,פרוטוקול,תכנה וחמרה, וכו) סביב שנת 2004-2005 .

עד אז הכל היה OBD1 למרות שהיה מחבר 16 פין ברכב .

בברכה.

חיים יוד.

לי הייתה 306 2001 עם שקע OBD2 ירוק, מתחת להגה בתא הפיוזים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...