Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז יש פה שאלה גדולה.

החומר האולטמטיבי מבחינתי הוא כזה שמושפרץ על ג'אנט יבש ולאחר המתנה, שטיפה עם מים מורידה הכל.

ב SMAX אצלי, הג'אנט בנוי כך שניתן לראות גם את החלק הפנימי. כשהוא נקי, המראה מרהיב. אבל בשביל לנקות שם צריך לעבוד. עם מברשת וכד'. הרבה עבודת ידיים.

בגלל זה אני מחפש חומר שמספיק השפרצה שלו.

למען האמת, אם אני כבר עובד עם הידיים, אז אני לא צריך חומר. כי האבק לא נדבק. עד כה...

כעקרון, האופציה היחידה שלך היא להשתמש ב"Wheel Woolies", שזו המברשת 360 הארוכה עם שערות גדולות.

היא מיועדת בדיוק לחלק הפנימי של הג'אנט.

עם זאת, לא פעם יצא לי לראות את החלק הפנימי של הג'אנט מתנקה מכל האבק שבו ללא מגע - בעזרת Sonax ולאחריו IRON-X.

האיירון-X ייחודי בכך שהוא ממיס בקלות את שאריות האבק ש"הותך" לנקבוביות בג'אנט. מה שSONAX לא מוריד (על אף שהוא חומר מאוד חזק בפני עצמו), האיירון כן.

אגב, אם אתה אומר שהחלק הפנימי של הג'אנט שלך כיום נשאר נקי ויש לך מעט זמן ורצון - מומלץ ליישם אוטם צבע כלשהו על החלק הפנימי של הג'אנט. כך, תבטיח כמה חודשים בהם כל הלכלוך ירד דיי בקלות - עם שמפו לרכב בלבד והתזה.

אישית, אני מבצע את זה בקפדנות - מוריד את הגלגל כולו, שוטף את הג'אנט מבפנים ומיישם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שי אני מסכים איתך שהחומר האולטימטיבי, אמור להתנהג כך.

אך אני עוד לא ראיתי שום חומר, שקרוב להתנהגות הזאת. היה פה לפני איזה חצי שנה, חבר עם מרצדס יחסית חדשה שגם הוא טען שצריך לשפשף עם מברשת את הג'אנט עם שימוש בSONAX.

אלון- אם מה אתה מנקה את הג'אנט? גרניק, צינור גינה רגיל או דלי?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני מנקה את הג'אנטים שלי עם הספריי של סונקס.

הוא מעולה

אבל להורדת ליכלוך שהצטבר במשך תקופה ארוכה אין ספק שיהיה צורך בשיפשוף לאחר ההתזה, הוא לא יוריד אבק בלמים של חודשיים אך ורק מריסוס ולחץ של מים.

"יאללה בירי".

פורסם

אם כך, אז אני מקווה שתסלחו לי.

כתבתי שדר מרקוס לא מומלץ. פשוט כי נדרשה התערבות מברשת.

מכיוון שעד כה בג׳נטים שלי לא נתקלתי במצב בעייתי, החומר הכי טוב הוא פשוט מים ומברשת+ספוג. אפשר עם שמפו בריכוז מעט גבוה. זהו!

הבנתי משרשור אחר שסונקס עושה את העבודה ללא שפשוף- התמונה כעת קצת יותר ברורה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם יש שכבה קלה של אבק בלמים, אפילו הצטברות של שבועיים, הסונקס יוריד את זה בלי שום בעיה, ובלי שום שיפשוף

רק התזה של החומר, המתנה של 2-3

ושטיפה.

אין לי גרניק, אני משתמש בצינור שאליו מחובר "אקדח" ללחץ מים וזה עושה את העבודה יופי

בכל מקרה, אם הלכלוך הצטבר במשך תקופה ארוכה, עדיין מומלץ להשתמש בסונקס, את מה שהוא לא יצליח להסיר, מעבר קליל עם ספוג או כפפה ישנה יעשה בכמה שניות לכל ג'אנט.

וזה עוד מנסיון על ג'אנט בעל 10 צלעות צפופות יחסית.

"יאללה בירי".

פורסם

אני קניתי חומר של turtle. על פניו נראה מאוד זול ופשוט יחסית, אך אני מאוד מרוצה ממנו, תוצאה מאוד בולטת.

יש לציין שזהו החמור היחידי בהתנסתי ממנו בנתיים.

turtle wheel cleaner בקבוק התזה אפור.

פורסם
לא ממליץ על דר מרקוס לג׳אנטים

דווקא הוא לא רע בכלל,הסונקס מוצר מעולה.

מוזר לי דווקא שאומרים שהסונקס לא מצריך התערבות של מברשת כי אני בהתחלה ריססתי נתתי לזה לשנות גוון ו בעזרת צינור מים ניסיתי להוריד את הלכלוך וזה בקושי עשה משהו ו הג'אנטים לא במצב של ממש מלוכלכים, עד שהחלטתי לעבוד עם מברשת ארוכה שמיועדת לכך וגם עם מברשת שיניים והתוצאות מעולות .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

גוליאטוס - שאלה שלא קשורה לנושא. הקולט - צבועה ? ידנית ?

לחבר שלי יש קולט 98 כמעט זהה לשלך. מדהים, צירוף מקרים מעולם אחר. :-)

387752_3391066235381_762588873_n.jpg

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...